Hanfendi cocuklar oynmasin demiyorum ama arabalarin ustunde oynamak nedir kaldi ki cikan gurultuyu duysaniz apartmanda oturamazsiniz birde bu apartmanin on cephesi otopark arka cephesi ise cimenlik alan bu cocuklar otaparkta oynuyor neden cunku hepsinin evi arka cephede esleri isten yorgun geliyorlar kendi çocuklarının sesini çekmeye tahammulleri yok kim cekerse ceksin bize ne hasabi yapıyorlar kendi babadinin kaldırmadığı sesi ben niye kaldirayim.Benim sokakta oynayacak çocuğum yok 2 kızım var evde oynarlar ama apartmanın bahçesinde çocuklar sürekli oynarlar. Haliyle ses oluyor geçen karşı binadan bir kadın bir bağırıyor bıktım susun gidin başka yerde oynayın sesinizi dinlemek istemiyorum vs. Bende sinirlendim benim çocuğum olmadığı halde nerede oynasınlar çocuklar evde oynasa alt kattaki geliyor apartmanın önünde oynasa apartman sakinleri bağırıyor. Çocuk bunlar. Biz küçükken mahallede gece 12 ye kadar barış çağrış oynardık hiç kimse birşey demezdi. Şimdi kimsenin kimseye tahammülü kalmamış. Çocuk bu belli bir alan çizip oynatamazsın. Benim kızların odaları hriç oyun odaları var parktan benzersiz gelirler mutfakta oynarlar. Sadece misafir çocuğu oynuyor o odada. Oynatamıyorum istemiyorlar. Çocukları engelleyemeyiz. Bu kadar sessizlik istiyorsak müstakil evde oturmamız lazım.