• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Apartmanda bitmeyen gürültü basina gelen var mi ne yapilabilir

Benim sokakta oynayacak çocuğum yok 2 kızım var evde oynarlar ama apartmanın bahçesinde çocuklar sürekli oynarlar. Haliyle ses oluyor geçen karşı binadan bir kadın bir bağırıyor bıktım susun gidin başka yerde oynayın sesinizi dinlemek istemiyorum vs. Bende sinirlendim benim çocuğum olmadığı halde nerede oynasınlar çocuklar evde oynasa alt kattaki geliyor apartmanın önünde oynasa apartman sakinleri bağırıyor. Çocuk bunlar. Biz küçükken mahallede gece 12 ye kadar barış çağrış oynardık hiç kimse birşey demezdi. Şimdi kimsenin kimseye tahammülü kalmamış. Çocuk bu belli bir alan çizip oynatamazsın. Benim kızların odaları hriç oyun odaları var parktan benzersiz gelirler mutfakta oynarlar. Sadece misafir çocuğu oynuyor o odada. Oynatamıyorum istemiyorlar. Çocukları engelleyemeyiz. Bu kadar sessizlik istiyorsak müstakil evde oturmamız lazım.
Hanfendi cocuklar oynmasin demiyorum ama arabalarin ustunde oynamak nedir kaldi ki cikan gurultuyu duysaniz apartmanda oturamazsiniz birde bu apartmanin on cephesi otopark arka cephesi ise cimenlik alan bu cocuklar otaparkta oynuyor neden cunku hepsinin evi arka cephede esleri isten yorgun geliyorlar kendi çocuklarının sesini çekmeye tahammulleri yok kim cekerse ceksin bize ne hasabi yapıyorlar kendi babadinin kaldırmadığı sesi ben niye kaldirayim.

Sitede oturmuyordum ama dayanamadım artık. Ev aldım çıktım. Hamile halimle ev taşıdım. Hakkımı asla helal etmiyorum. Kadın iki çocuğunu merdivenlerde büyüttü. Bağrış çağrış, ağlama, kapı çarpma, kavga, küfür... 24 saat olunca çekilmiyo. Sahura bile çocuk sesiyle uyanıyoduk, davulcuya gerek yoktu. Pislik kısmına değinmiyorum bile. Boklu bezler eşikte beklerdi, poşete bile koymazdı. Daha neler neler... karşındaki anlayışlı olsa bunları zaten yapmaz, defalarca uyardım ama sonradan görmelere kar etmiyo uyarı.
Bende hakkimi helal etmiyorum cok haklisiniz

Ayni sekilde bende yildim gecen yil da arabamiz cizilmisti parkta cocuklar ustune cikmis esim fotoğraflarını cekip ailesine gosterdi adamin verdiği tepkinlac oara hoca bu araba ben sana sifirini alayim beni rahatsiz etme..... seviye yok yani Allah'tan kamera takıldığından beri tutustular çünkü ispati var cocuklaar arabalarin uzerine çıkmıyor. Eşim cocuklari arabanin ustunde resmini cekince anneleri de yan tarafta oturuyor çocuklarına brisey demedikleri gibi hoca gizli gizli bizim resmimimizi cekiyor diye de tum siteye ilan ettiler
Sıfırı kaç para söyle alayım demesine bile şaşırmadım tahmin ediyorum az cok nasıl tipler olduğunu. Bizdekileri de dışarda görenler cok elit sanar ama evlerinde kabile gibi yaşıyorlar. Birde evcil hayvanlarından ve çocuklarından cok ebeveynlerin sesi çıkıyor. En güzeli müstakil evde oturmak galiba. İlerde hepimizin müstakil gönlünce yaşayacağı evleri olur insallah.

Konuyu görünce kendim yazdım sandım valla. Daireyi müteahhitten alırken özellikle otoparktan uzak, çocuk parkından uzak olmasını istedim. Sitenin tersinde kalıyoruz yani aslında ama inatla tam bizim evin altında oynanıyor. Mevzu çocuk filan da değil yani o kadar park saha var yok orda oynanıyor. Bi komşu çocuklarını salıp ordan takip ediyor sürekli. Bide üstüne arada çıkıp balkondan bağrıyor ev inliyor resmen. Eşim gece çalıştığı zaman gündüz uykusu yok mesela. Dile getirdim kapını kapat duymazsın oldu cevabı. Bilmiyorum bna da tuhaf geliyo kış gelsin istiyorum her sene aynı şey

Bizim sitedekiler de hep araba park yerinde oynuyorlar. Bizde oyun alanı yok. Öyle abartı seslerine 2 3 kez şahit oldum. Sonra kavga çıktı, polis çağırdık. 15 yaş civarı ergenlerdi küfürler havada uçuştu. Siteden biri eline silahı aldı sizin sesinizi mi dinlicem dedi açtı ağzını yumdu gözünü havaya ateş etti defalarca. Daha da millet sokağa salmadı çocuğunu. Ayyy susun lütfen deyince pek iplenmiyorsun bu ülkede ama psikopat olunca fikirlerin değer görüyor.

Sizin durumunuzda da kilit sistemi yapılabilir. Otoparka girmek için ayrı bir çit, otomatik kapı yapılır o anahtar dairelere dağıtılır. O anahtar genelde arabada durduğu için kimse girmez, girip oynamaya da çekinir.

Benim eski evdeki cocuk seslerinden artik balkonda oturamıyorduk. Birde yan apartman diye bişeyde diyemıyordum, onlarin otoparkı bizim apartmana bakıyordu ve anneleri işi o kadar ileri götürmüştüki, kendileride çocuklarla birlikte ip atlayıp top oynuyordu. Ortamdaki sesi siz düşünün artık.. Oynamadıkları zamanda çocuklarının başlarında duruyorlardı birşey diyemeyelim diye. (Halbuki önümüzde kocaman bir park vardi) Cahillik ya başka birşey değil laftan anlamazlar sizin psikolojiniz bozulduğuyla kalır

Son düzenleme:
Bizim görgüsüzler de böyle. Resmen çocukları kapının önünde büyüyor. Hiç mi evde durmaz bu insanlar anlamıyorum. Bizim çocukların anneleri de iniyor kapı önüne sesi tahmin edersiniz balkondan balkona apartmandan apartmana bağıra bağıra konuşmalar çingeneden farkları yok. Görgüsüz aileleri de 12ye kadar bağıra çağıra kapı önünde oturuyo. Bir de eğitimli insanlar bu kadar varoşun içine nasıl düştük anlamadım kış gelse de kurtulsak

Maalesef hukuki sonucu pek olmuyor. Evinize gelip desibel ölçümü yapılsa bile epey yüksek bir alt sınırı var diye biliyorum. Site içinde imza toplamayı deneyin.

Sıfırı kaç para söyle alayım demesine bile şaşırmadım tahmin ediyorum az cok nasıl tipler olduğunu. Bizdekileri de dışarda görenler cok elit sanar ama evlerinde kabile gibi yaşıyorlar. Birde evcil hayvanlarından ve çocuklarından cok ebeveynlerin sesi çıkıyor. En güzeli müstakil evde oturmak galiba. İlerde hepimizin müstakil gönlünce yaşayacağı evleri olur insallah.
Ayyy insallah cok istiyorum bende ama bakalim insallah istedigimiz sehire de yerlesebiliriz Allah yardimciniz olsun sizin de hersey gonlunuzce olsun 😊

Konuyu görünce kendim yazdım sandım valla. Daireyi müteahhitten alırken özellikle otoparktan uzak, çocuk parkından uzak olmasını istedim. Sitenin tersinde kalıyoruz yani aslında ama inatla tam bizim evin altında oynanıyor. Mevzu çocuk filan da değil yani o kadar park saha var yok orda oynanıyor. Bi komşu çocuklarını salıp ordan takip ediyor sürekli. Bide üstüne arada çıkıp balkondan bağrıyor ev inliyor resmen. Eşim gece çalıştığı zaman gündüz uykusu yok mesela. Dile getirdim kapını kapat duymazsın oldu cevabı. Bilmiyorum bna da tuhaf geliyo kış gelsin istiyorum her sene aynı şey
Allah yardimciniz olsun sizi cok iyi anliyorum benim de anlatmaya calistigim sey bu aslinda ben naletliklerinden yaptiklarini düşünüyorum insanda biraz utanma olur benim Cocugum rahatsizlik veriyor diye bizde de kadinlar bizim kapinin onundeki kaldirimda oturuyor oyuzden cocuklarini orda oynatıyor ustelik sitede 8 tane kamelya var ama inatla yol kenari kaldirim da oturuluyor neyin kafasi anlamadim

Bizim sitedekiler de hep araba park yerinde oynuyorlar. Bizde oyun alanı yok. Öyle abartı seslerine 2 3 kez şahit oldum. Sonra kavga çıktı, polis çağırdık. 15 yaş civarı ergenlerdi küfürler havada uçuştu. Siteden biri eline silahı aldı sizin sesinizi mi dinlicem dedi açtı ağzını yumdu gözünü havaya ateş etti defalarca. Daha da millet sokağa salmadı çocuğunu. Ayyy susun lütfen deyince pek iplenmiyorsun bu ülkede ama psikopat olunca fikirlerin değer görüyor.

Sizin durumunuzda da kilit sistemi yapılabilir. Otoparka girmek için ayrı bir çit, otomatik kapı yapılır o anahtar dairelere dağıtılır. O anahtar genelde arabada durduğu için kimse girmez, girip oynamaya da çekinir.
Burada da o pskopatligi yapan esim oluyor oyle silah falan almaz ama sesini yukseltmeye basladi bende hic hoslanmiyorum tatsizliktan bizim çocuklar 10 12 yaslarinda ama dedginiz gibi nasil küfür ediyorlar. Otopark acik bir sekildr yani duvar cit yapilmamis yapilsa bile bublar anahtari çocuklara verir degisen bisey olmaz sanirim

Benim eski evdeki cocuk seslerinden artik balkonda oturamıyorduk. Birde yan apartman diye bişeyde diyemıyordum, onlarin otoparkı bizim apartmana bakıyordu ve anneleri işi o kadar ileri götürmüştüki, kendileride çocuklarla birlikte ip atlayıp top oynuyordu. Ortamdaki sesi siz düşünün artık.. Oynamadıkları zamanda çocuklarının başlarında duruyorlardı birşey diyemeyelim diye. (Halbuki önümüzde kocaman bir park vardi) Cahillik ya başka birşey değil laftan anlamazlar sizin psikolojiniz bozulduğuyla kalır
Tasinmissiniz kurtulmussunuz bizde bor cok sehor değiştirdik gorev geregi ilk defa boyle bir yere denk geldik

Bizim görgüsüzler de böyle. Resmen çocukları kapının önünde büyüyor. Hiç mi evde durmaz bu insanlar anlamıyorum. Bizim çocukların anneleri de iniyor kapı önüne sesi tahmin edersiniz balkondan balkona apartmandan apartmana bağıra bağıra konuşmalar çingeneden farkları yok. Görgüsüz aileleri de 12ye kadar bağıra çağıra kapı önünde oturuyo. Bir de eğitimli insanlar bu kadar varoşun içine nasıl düştük anlamadım kış gelse de kurtulsak
Ayni duygulari besliyoruz bizimde babalri memur çocukların anneler ev hanimi bütün gun isleri yok hep asagida lak lak pesindeler. Okuldan yorgun geliyoruz cogu zaman orda da cocuk sesi var cunku evimde kafa dinlemek istiyoruz ama ne mümkün hayir bu gürültüye ses çıkarınca siz nasil ogretmensiniz cocuk sevmiyorsunuz diyorlar cocuk seviyorum tabiki ama senin cocugunun senin zevkin icon çıkardığı gürültüyü sevmiyorum

Daha mi cok dikkat ediyorlar simdi niye rahatsiz olmuyorsunuz

İlk evlendigim zaman yani bu eve ilk taşıdığımız qzaman çok rahatsız olurdum gerçekten Sonra kendi çocuğum olunca sanırım bizim evin içindeki gürültü arttığı için artık dışardaki sesleri duymuyorum Bir de kızım de sürekli dışarı sokağa çıkmak isteyen bir çocuk Artık normal karşılıyorum çocukların sokakta oynamasını Ama.benim sadece salonun onundeki sokakta oynuyorlar Diğer odalara ses gelmiyor sayılır Kızımın gündüz uykusunda falan evimiz sessiz olur yani

İlk evlendigim zaman yani bu eve ilk taşıdığımız qzaman çok rahatsız olurdum gerçekten Sonra kendi çocuğum olunca sanırım bizim evin içindeki gürültü arttığı için artık dışardaki sesleri duymuyorum Bir de kızım de sürekli dışarı sokağa çıkmak isteyen bir çocuk Artık normal karşılıyorum çocukların sokakta oynamasını Ama.benim sadece salonun onundeki sokakta oynuyorlar Diğer odalara ses gelmiyor sayılır Kızımın gündüz uykusunda falan evimiz sessiz olur yani
Benimde 3 yaşında kizim biz hassas oldugumuz icin sanirim genelde baska yere parka götürüyoruz yada bisikleti ile yürüyüşe cikiyoruz sizin sokakmis bizim otopark ve dedigim gibi tehlikeli bir yer her an bir araba çıkabiliyor yuksek hizla ben guvenli de bulmuyorum

Allah yardimciniz olsun sizi cok iyi anliyorum benim de anlatmaya calistigim sey bu aslinda ben naletliklerinden yaptiklarini düşünüyorum insanda biraz utanma olur benim Cocugum rahatsizlik veriyor diye bizde de kadinlar bizim kapinin onundeki kaldirimda oturuyor oyuzden cocuklarini orda oynatıyor ustelik sitede 8 tane kamelya var ama inatla yol kenari kaldirim da oturuluyor neyin kafasi anlamadim
Aynen öyle bide bizim sitede baya bi çocuk var. Gece malum camlar açık yaz 12-1e kadar dışardalar. Erken uyuyorum çığlık kıyamet eşliğinde. Bide beni çock düşmanı bellediler söylüyorum diye olay çock değil anlamıyolar daha çok sinir oluyorum

Aynen öyle bide bizim sitede baya bi çocuk var. Gece malum camlar açık yaz 12-1e kadar dışardalar. Erken uyuyorum çığlık kıyamet eşliğinde. Bide beni çock düşmanı bellediler söylüyorum diye olay çock değil anlamıyolar daha çok sinir oluyorum
Ayni seyleri yaşıyoruz sıkmayin caninizi onlar yarin bir gun cocuk kabgasi ile birbirlerine girer bir daha ne cikan kalır ne oynayan

Back
X