Apartmanda bitmeyen gürültü basina gelen var mi ne yapilabilir

teyzemlerin yazlık sitesinde vardı böyle bi sorun, bi tane cazgır diye nitelendirebiliceğimiz komşusu kafalarından aşağı suyu boca ediyodu yukarıdan , ayakları kesildi sonra :KK70: çok tepeniz atarsa yapın havalar sıcak zaten.
Haha bu cok iyiymis esimde misilleme yapmak icin arabaya hassas alarm taktirip alarm calsa bile kapatmayi dusunmuyor 😁😁😁😁:olamaz::olamaz::KK48::KK48::KK48:

Taşınıp kurtuluyorsunuz anca. Uyarıyla, kavgayla bir yere kadar toparlanıyor. Tabi taşındığınız yerin de garantisi yok. Allah iyi komşularla karşılaştırsın herkesi.

Çocuk sesine bir çözüm yok Yani hukuken zaten yok da diğer türlü de çocuklar sokakta otoparkta evin dibinde pencerenin önünde her yerde fırsat bulunca oynuyor işte
Bizim apartmanın önünde de her gün maç yaparlar Akşamüstü çıkar hava kararan kadar kalırlar Ama ben pek rahatsız olmuyorum sanırım normal karşılıyorum Eskiden çok rahatsız olurdum ama

Taşınıp kurtuluyorsunuz anca. Uyarıyla, kavgayla bir yere kadar toparlanıyor. Tabi taşındığınız yerin de garantisi yok. Allah iyi komşularla karşılaştırsın herkesi.
Tasinsam da ayni olacak sanirim cok kucuk bir ilçe ve nereye gitsem ayni sorun olur gibi

Çocuk sesine bir çözüm yok Yani hukuken zaten yok da diğer türlü de çocuklar sokakta otoparkta evin dibinde pencerenin önünde her yerde fırsat bulunca oynuyor işte
Bizim apartmanın önünde de her gün maç yaparlar Akşamüstü çıkar hava kararan kadar kalırlar Ama ben pek rahatsız olmuyorum sanırım normal karşılıyorum Eskiden çok rahatsız olurdum ama
Daha mi cok dikkat ediyorlar simdi niye rahatsiz olmuyorsunuz

Lutfen gaddarlik olarak da anlamayin çocukların oynayabilecegi bir yer olmasa amenna ama 2 buyuk park var sitenin içinde ayrica dun çocukları ses konusunda uyardik ozellikle bisiklet kornasi konusunda cok terbiyesiz bor sekilde cevap verdiler isi inada bindirdiler sanirim cocouklarin yaslari 10 12 civarlari 5 6 cocuk var onlar tabi cocuk ama aileleri hic uyarmiyor ya inatla o kaldirimda oturup cocuklarini otopatkta oynatıyor ve cocuklarini da dusunmuyor otoparkin girişi kör giris arabalar tepeyi cikmak icin cok hizli girip otoparka birden giriyor yani her an bir cocuk bir arabanin altinda kalabilir
Çok sinir buzucu birşey. Ama anlam veremediğim bir konu yönetici gibi yetkili biri yok mu?? Şikayet ettik demişsiniz de nasıl hala çözüm bulunamamış?? Başka komşularınız yok mu bu durumdan muzdarip onlarla birlik olup tekrar şikayette bulunun ve baktınız yine olmuyor bu işlerin de bir hukuku var.. Araştırın ya da polise giderek nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini sorun.. Sessiz kalıp o huzursuzluğu asla çekemem ben olsam.. Kiracı için bile ev değiştirmek zorken ev sahibini de evinden edecek bu zihnihetsizler.. İlla birinin çocuğuna birşey olacak öyle akıllanacaklar.. İnanın polise gidip bu durumu anlatsanız çocuklara yapılan ihmalkarlıktan bi soruşturma başlar eğer anlattığınız gibi tehlikeli bir yerde oy atıyorlarsa çocukları.. Sahip çıkmıyorlar diye şikayet edin.. Ayyy ne bilim abarttım mı bilmiyorum ama gıcık oldum çok

Calisiyorum cocugumun bakicisi da bu sitede yoksa coktan tasinmistim aynen gecen yan komsum anlatiyor ust kattaki tum halilarini her gun camdan silkeliyor yapma diyorum inadina yapiyor diye komsumun da rahaysizligi var cam falan silemiyor
Komşunuz tutsun çeksin halıyı silkelerken aşağı atsın sonra bakın bidaha yapıyo mu 😂

Çok sinir buzucu birşey. Ama anlam veremediğim bir konu yönetici gibi yetkili biri yok mu?? Şikayet ettik demişsiniz de nasıl hala çözüm bulunamamış?? Başka komşularınız yok mu bu durumdan muzdarip onlarla birlik olup tekrar şikayette bulunun ve baktınız yine olmuyor bu işlerin de bir hukuku var.. Araştırın ya da polise giderek nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini sorun.. Sessiz kalıp o huzursuzluğu asla çekemem ben olsam.. Kiracı için bile ev değiştirmek zorken ev sahibini de evinden edecek bu zihnihetsizler.. İlla birinin çocuğuna birşey olacak öyle akıllanacaklar.. İnanın polise gidip bu durumu anlatsanız çocuklara yapılan ihmalkarlıktan bi soruşturma başlar eğer anlattığınız gibi tehlikeli bir yerde oy atıyorlarsa çocukları.. Sahip çıkmıyorlar diye şikayet edin.. Ayyy ne bilim abarttım mı bilmiyorum ama gıcık oldum çok
Site yonetimi var buyuk her binanin kendi yoneticisi var birde site yönetici si var maas alan aslinda belli kurallari olan bir site ama uyarıyorlar sadece sanirim bir uygulama maddi yaptirim onu da yapmak istemiyorlar küçük bir ilce herkes birbirini taniyor ve memleketlisi diye zarara ugratmak istemiyor lar. Apartmanda nerdeyse herkes rahatsiz surekli dile getiriyorlar ama nasil olsa biz sesimizi çıkartıyor uz diye onlar daha pasif kalıyor sadece rahatsiz oldugunu söylüyor o kadar. Polisi defalarca aradik bu korona da cocuklarin sokaga cikma yasagi varken bile çocukları hep sokaktaydi polis geliyor uyarıyor evlere giriyorlar polis gider gitmez tekrar cikiyorlar

Site yonetimi var buyuk her binanin kendi yoneticisi var birde site yönetici si var maas alan aslinda belli kurallari olan bir site ama uyarıyorlar sadece sanirim bir uygulama maddi yaptirim onu da yapmak istemiyorlar küçük bir ilce herkes birbirini taniyor ve memleketlisi diye zarara ugratmak istemiyor lar. Apartmanda nerdeyse herkes rahatsiz surekli dile getiriyorlar ama nasil olsa biz sesimizi çıkartıyor uz diye onlar daha pasif kalıyor sadece rahatsiz oldugunu söylüyor o kadar. Polisi defalarca aradik bu korona da cocuklarin sokaga cikma yasagi varken bile çocukları hep sokaktaydi polis geliyor uyarıyor evlere giriyorlar polis gider gitmez tekrar cikiyorlar
Bilmem ki ne yapacaksınız o zaman.. Alışmaya bakın demek istemiyorum ama duruma da bakınca bilemedim :(

Çözümü yok bence. Bizde de balkonlarını ahırmış gibi kullanan gecenin köründe bile kahkaha atıp gürültü yapan komşular var. Birde görsen sitede oturuyorlar belli bir ekonomik seviyeleri var diye de burunları bir karış havada.

Sorsan her şeyi onlar bilir, en ufak sorunda insan haklarından girer demokrasiden özgürlükten çıkarlar. Saygı yok, zeka yok , empati yok. İç döküş yazısı gibi oldu ama bu kıroyum ama para bende tiplilerden gına geldiği için ve artık hiçbir çözümün olmadığını düşündüğüm için bir önerim yok. Taşının demek de pek iyi bir fikir olmuyor, ev bul krediyi ayarla ödeme planı yaptır zor işler. Zaten hala devam ediyormuş ödemeniz. Allah yardımcınız olsun.

Parka oynayan her çocugun ailesinin kulağına su kaçırın :) şu demek oluyorki ; sitede korona çıkan birileri varmış çocuklarıda salıyorlar hepimiz korona olcaz valla gibisinden.....söylenti çıkarın yani kimin oldugunu bilmiom ama öyle bi söylenti var gibi gibi....
Ben kaynanamdan bu sayede kurtuldumda:)

Çözümü yok bence. Bizde de balkonlarını ahırmış gibi kullanan gecenin köründe bile kahkaha atıp gürültü yapan komşular var. Birde görsen sitede oturuyorlar belli bir ekonomik seviyeleri var diye de burunları bir karış havada.

Sorsan her şeyi onlar bilir, en ufak sorunda insan haklarından girer demokrasiden özgürlükten çıkarlar. Saygı yok, zeka yok , empati yok. İç döküş yazısı gibi oldu ama bu kıroyum ama para bende tiplilerden gına geldiği için ve artık hiçbir çözümün olmadığını düşündüğüm için bir önerim yok. Taşının demek de pek iyi bir fikir olmuyor, ev bul krediyi ayarla ödeme planı yaptır zor işler. Zaten hala devam ediyormuş ödemeniz. Allah yardımcınız olsun.
Ayni sekilde bende yildim gecen yil da arabamiz cizilmisti parkta cocuklar ustune cikmis esim fotoğraflarını cekip ailesine gosterdi adamin verdiği tepkinlac oara hoca bu araba ben sana sifirini alayim beni rahatsiz etme..... seviye yok yani Allah'tan kamera takıldığından beri tutustular çünkü ispati var cocuklaar arabalarin uzerine çıkmıyor. Eşim cocuklari arabanin ustunde resmini cekince anneleri de yan tarafta oturuyor çocuklarına brisey demedikleri gibi hoca gizli gizli bizim resmimimizi cekiyor diye de tum siteye ilan ettiler

Parka oynayan her çocugun ailesinin kulağına su kaçırın :) şu demek oluyorki ; sitede korona çıkan birileri varmış çocuklarıda salıyorlar hepimiz korona olcaz valla gibisinden.....söylenti çıkarın yani kimin oldugunu bilmiom ama öyle bi söylenti var gibi gibi....
Ben kaynanamdan bu sayede kurtuldumda:)
Soylenti degil gercekten sitede korona olan aileler vardi ama hala dokakata oynatmaya devam ettiler hem de korananin pik oldugu zaman sokaga cikma yasagi varken bile sokakta oynuyorlardi

Yani kameralar takılmadan once cocuklar arabalarin kaportalarinda orurup oyun oynuyordu

Iyi aksamlar bayanlar biz yaklasik 150 dairenin bulundugu bir sitede oturuyoruz her sitenin on girisi otopark ayrica cocuklarin oynayabilecegi buyuk bir parki ve basketbol sahasi var bizim daire de bu otoparklardan birine bakiyor apartmanimizdaki iki aile inatla cocuklarini parkta degil otoparkta oynatıyor gecen yil arabamiz çizilmişti bununla ilgili bir sorun yasadik ama bu yil guvenlik kameraları takıldığı icin araba ile ilgili sorun kalmadi basina bisey gelse bile sorumluları belli. Ama gel gelelim sesten duramiyoruz sabah saat 10 da çocukları bir saliyorlar otaparka kimisi bisikletle kimisi topla hava karariyor cocuklar hala disarda anneleri de kaldirimda oturuyor 🙈😨😨 gunun 12 saati bisiklet kornasi cocuk bagirislari ile geçiyor aileleri uyariyoruz siz karisamazsiniz burasi ortak alan diyorlar ortak alan ama arabalar icin ortak cocuklar icin degil ki. Yönetime bildirdik yasak olduguna dair sürekli uyari yapiyorlar ama dinlemiyorlar isler daha da cirkinlesirse hukuken neler yapilabilir biz mi abartiyoruz yoksa haklimiyiz . Daha önce benzer bir durum yaşayan oldu mu bu arada ev sahibiyiz ve evimizin hala borcunu ödüyoruz
Benim sokakta oynayacak çocuğum yok 2 kızım var evde oynarlar ama apartmanın bahçesinde çocuklar sürekli oynarlar. Haliyle ses oluyor geçen karşı binadan bir kadın bir bağırıyor bıktım susun gidin başka yerde oynayın sesinizi dinlemek istemiyorum vs. Bende sinirlendim benim çocuğum olmadığı halde nerede oynasınlar çocuklar evde oynasa alt kattaki geliyor apartmanın önünde oynasa apartman sakinleri bağırıyor. Çocuk bunlar. Biz küçükken mahallede gece 12 ye kadar barış çağrış oynardık hiç kimse birşey demezdi. Şimdi kimsenin kimseye tahammülü kalmamış. Çocuk bu belli bir alan çizip oynatamazsın. Benim kızların odaları hriç oyun odaları var parktan benzersiz gelirler mutfakta oynarlar. Sadece misafir çocuğu oynuyor o odada. Oynatamıyorum istemiyorlar. Çocukları engelleyemeyiz. Bu kadar sessizlik istiyorsak müstakil evde oturmamız lazım.

Sitede oturmuyordum ama dayanamadım artık. Ev aldım çıktım. Hamile halimle ev taşıdım. Hakkımı asla helal etmiyorum. Kadın iki çocuğunu merdivenlerde büyüttü. Bağrış çağrış, ağlama, kapı çarpma, kavga, küfür... 24 saat olunca çekilmiyo. Sahura bile çocuk sesiyle uyanıyoduk, davulcuya gerek yoktu. Pislik kısmına değinmiyorum bile. Boklu bezler eşikte beklerdi, poşete bile koymazdı. Daha neler neler... karşındaki anlayışlı olsa bunları zaten yapmaz, defalarca uyardım ama sonradan görmelere kar etmiyo uyarı.

Back
X