Üst katınızda başka daire var mı pek.Yan taraftaki binadan bile gelir yine alt katlarda tadilat yapıyorlarsa onlardan da gelir.Ses başladığı an görevlileri çağırın onlar da duysun.Arkadaşlar merhaba,
Temmuz ayında yeni bir eve taşındık. Bizden 1 ay sonra üst kata birileri taşındı ve ilk geldiği günden itibaren devamlı çekiç sesleri, mobilyaları sanki ileri geri çekiyormuş gibi sesler, matkap sesleri eksik olmadı. Bir akşam saat 10dan sonra matkap çalıştırınca üst kata çıktık eşimle, 5 aylık bebeğimiz uyuyamıyor dedik, kapıyı açan adam çok kaba bir şekilde "haa tamam" dedi yüzümüze kapattı kapıyı.
Bu sesler hep devam etti, geçen gün apartman görevlisi aidat toplarken söyledim, "sizin üst katta 2 aydır kimse oturmuyor, sadece yazın burada yaşayacaklarmış, başka bir şehire gittiler" dedi, ben şok.Ee o zaman bu sesler nereden geliyor.
Alt katta 3 çocuklu bir aile oturuyormuş, bazen duyuyorum çocuk seslerini ama bu matkap mobilya çekme ve çekiç sesleri o kadar üst kattan geliyor gibi ki. Sizce bu gürültünün kaynağını nasıl bulabilirim.
Bu arada apartmanda kimseyi tanımıyorum, bir samimiyetim yok. Yakın zamanda da site toplantısı yapılacak orada bu konuyu nasıl gündeme getirebiliriz sizce?
Çok teşekkürler...
Gürültü başlayınca apartman görevlisi ve yöneticiyi çağırın. Onlar da duysun.
Belki bir tahminleri vardır.
Site toplantısında yapılacak bir şey yok, kaynağı tespit etmezseniz.
Üst katınızda başka daire var mı pek.Yan taraftaki binadan bile gelir yine alt katlarda tadilat yapıyorlarsa onlardan da gelir.Ses başladığı an görevlileri çağırın onlar da duysun.
Gelir,alt,üst,yan bina,kapı komşu fark etmez belki en son kattan bile geliyordur.Gürültü geldiği an yönetimi çağırın onlarda duysun önce sesin kaynağı tespit edilsin nereden geliyor.Site toplantısında söyleseniz de fark etmez biz yapmadık derler işin içinden çıkarlar.üst katlarda başka daireler de var, alt kattan geliyor olabilir mi acaba bilemedim. Alttakilerin de konuşma sesleri bile olduğu gibi geliyor bize.
Arkadaşlar merhaba,
Temmuz ayında yeni bir eve taşındık. Bizden 1 ay sonra üst kata birileri taşındı ve ilk geldiği günden itibaren devamlı çekiç sesleri, mobilyaları sanki ileri geri çekiyormuş gibi sesler, matkap sesleri eksik olmadı. Bir akşam saat 10dan sonra matkap çalıştırınca üst kata çıktık eşimle, 5 aylık bebeğimiz uyuyamıyor dedik, kapıyı açan adam çok kaba bir şekilde "haa tamam" dedi yüzümüze kapattı kapıyı.
Bu sesler hep devam etti, geçen gün apartman görevlisi aidat toplarken söyledim, "sizin üst katta 2 aydır kimse oturmuyor, sadece yazın burada yaşayacaklarmış, başka bir şehire gittiler" dedi, ben şok.Ee o zaman bu sesler nereden geliyor.
Alt katta 3 çocuklu bir aile oturuyormuş, bazen duyuyorum çocuk seslerini ama bu matkap mobilya çekme ve çekiç sesleri o kadar üst kattan geliyor gibi ki. Sizce bu gürültünün kaynağını nasıl bulabilirim.
Bu arada apartmanda kimseyi tanımıyorum, bir samimiyetim yok. Yakın zamanda da site toplantısı yapılacak orada bu konuyu nasıl gündeme getirebiliriz sizce?
Çok teşekkürler...
çatıya çıkanlar olabilir mi bizim de başımıza geldi bir ara gece damdan ses geliyor normalde kilitli olur ama annemle en son çıktı yukarı baktı birileri hava almaya çıkmışlar siteden bir kaç geç ama annem indirdi balkonda hava alın başınıza birşey gelse site yönetimi suçlu.Çünkü evimiz bizim zeminle 15.kat dam da 16.kat olur.orayıda sayarsak.bizde bulamıyoruz üstelik bizim ev son kat ve dublex akşam yatınca yukarıdan sesler geliyor gibi sanki yukarıdan yürüyorlar gibi eşim kaç kere yukarı çıkıyor odalara bakıyor terasa bakıyor yok bişey geri sesler devam ediyor)) alıştık artık...
yok öyle değil canım teras sadece bize ait geçiş yok apartmandakilerin geçmesi mümkün değil ...çatıya çıkanlar olabilir mi bizim de başımıza geldi bir ara gece damdan ses geliyor normalde kilitli olur ama annemle en son çıktı yukarı baktı birileri hava almaya çıkmışlar siteden bir kaç geç ama annem indirdi balkonda hava alın başınıza birşey gelse site yönetimi suçlu.Çünkü evimiz bizim zeminle 15.kat dam da 16.kat olur.orayıda sayarsak.
belki öyle bir gürültü yoktur dermişimArkadaşlar merhaba,
Çok teşekkürler...
çok fena bir durum bu ? yeni bir bina mı burasıbiz altıncı katta oturuyoruz 2. katta oturan birinin tanıdık olduğu için hangi kanalı izlediğini biliyoruz televizyon sesi oraya çıkıyor siz düşünün artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?