Apartmanda hali silkeleme

Üst katinizdaki komsulariniz hali silkiyo mu balkondan. Ben yeni tasinicam bi eve. Evi temizledik. Bi baktim ust kattaki komsu sallamis halisini silkiyo. Hemde mutfak balkonundan. Ben uyaricam bi daha gordugumde. Kesinlikle istemiyorum. Kendi evini temizlerken baskasinin evini kirletmek ayip bence.Sizde durum nasil.
Ayni durum yuzunden gecenlerde bende konu acmistim canim, yeni tasindigim evimde ust kattaki kadin her allahin gunu hali silkeliyordu, kac kez soyledim kadin anlamiyor. Gecenlerde de ben evimi temizlerken anneannem yanimdaydi balkonu silmeye cikmis, kadin tepesinden hali silkeliyormus. Ustune ustluk bir de piskin anlatamam neler soyluyor anneanneme. Bir hisimla ciktim bagirdim hem yapiyorsun hem laf soyluyorsun bu ne terbiyesizlik benim butun kisliklarim balkonda duruyor sen utanmadan ustlerine hali silkeliyorsun kac kere soylemem gerekiyor dedim. Kadin resmen kusura bakma cirparim sen karisamazsin dedi ustelik de kiracisin ev sahibi olsan neyse cekmek zorundasin diyerek bir guzel de ezdi beni. Vazgecmiyorlar sekerim benden soylemesi.

O da bi sey mi bizim apartmanda legenle kirli su dokuyolar assagiya.
Bende nezaman ist esenlere gitsem iğrenirim. Baya yola poşetler le çöp atılıyor kediler torbaları parçalıyor. Çay bile döken var nasıl yer anlamadım. Bigün evin birinin altında yürüyorum kafamdan aşşağı 1 tabak fıstık kabuğu döküldü. Söylenince uzaylı muamelesi gördüm bide

Ayni durum yuzunden gecenlerde bende konu acmistim canim, yeni tasindigim evimde ust kattaki kadin her allahin gunu hali silkeliyordu, kac kez soyledim kadin anlamiyor. Gecenlerde de ben evimi temizlerken anneannem yanimdaydi balkonu silmeye cikmis, kadin tepesinden hali silkeliyormus. Ustune ustluk bir de piskin anlatamam neler soyluyor anneanneme. Bir hisimla ciktim bagirdim hem yapiyorsun hem laf soyluyorsun bu ne terbiyesizlik benim butun kisliklarim balkonda duruyor sen utanmadan ustlerine hali silkeliyorsun kac kere soylemem gerekiyor dedim. Kadin resmen kusura bakma cirparim sen karisamazsin dedi ustelik de kiracisin ev sahibi olsan neyse cekmek zorundasin diyerek bir guzel de ezdi beni. Vazgecmiyorlar sekerim benden soylemesi.
Gerekirse şikayet arkadaşım,o eskidenmiş ev sahibi- kiracı,artık kanunla eşit,eğer apartmanın huzurunu bozuyorsa ev sahibi bile olsa atılıyor apartmandan.

Ay çok sinir bir durum.
Taşınmadan önce bende de vardı bu durum.
Şimdi en üst kattayım rahatım.
Arkadaşların da dediği gibi bir gün belirlemek en mantıklısı bence.

Bunun çözümü yok
Bizim apartmanı bırakın mahalle silkeliyor, sözde silkeleme günü var
Azıcık havayı açık görmesinler bütün evi balkona döküyorlar
Halılar,battaniyeler, daha dün sabah penceremin önünden ekmek kırıkları süpürdüm
Elimi bile sürmüyorum artık, süpürgeyle çektiriyorum
Ne küfürden, ne iyilikten anlıyorlar

yine de sağı solu kolaçan ediyorum öyle silkeliyorum :KK70:
Yok biz silkelemiyoruz,silkeleme yerimiz var zaten o yüzden de rahatız,her katta balkon gibi yerimiz var merdiven boşluğu:KK70:Ha yinede arada balkondan kaçamak yapan oluyor.:KK45:

Bu zamanda halı silkelemek mı kalmış canım süpürgeler ne güne duruyo boşu boşuna tozu daha fazla kabartmaktan başka bi işe yaramıyo.Allah'tan bizim apartmandakiler temizlik yapmayı seven insanlar değil de rahatız:KK45::KK45:

Canım belki alt kat boş nasıl olsa diye silkelemiştir sen taşınınca yapmaz belki ama devam ederse uyarmakta çok haklısın canım ben olsam bende çok sinir olurum

Bitmez böyle insanlar bitmezzz!!!
Ben de cok cektim bir komsudan ve sitede kurallar vardi ustelik ona rağmen kadin hiiic yilmadi yatak odasi camindan tuuum hali banyo paspasi sofra bezi ne zikkimi varsa sirkelerdi. Sifir cam acik biraktimmi tum pislikler oldugu gibi icerde.
insanca uyardim mutfak balkonuna da sac atiyodu kizil kizil biliyorum kendi yok ben degilim dedi. Pet bardak islak mendil vuuu neler neler topluyodum. En sonunda yonetime sikayet ettim bu kez beni ne zaman gorse laf vururdu öyle zor gunlerim gecti ki hani komsuluk hakkı derler ya cok doğru imis terbiyeyi terbiyesizden gorguyu de gorgusuzden ogreniyorsun. Tasindim ohhh cok mutluyum.
Allah yardımcınız olsun umarim laftan anlayan biridir de buyuk sorunlar olmaz.

her insan aynı değil malesef bizimde alt komşu süreli halı çırpar neymiş bel fıtığı varmış bahaesi bu kaç kez kavga çıktı umursamdı

Back
X