• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Apartmanda yasamasını bilmek bu kadar mı zor?

son olarak benden de ütü istediler vermedim valla bozar filan bide basıma dert..zaten onunkısı bozukmus bide oyle diyorr all kardesım kendıne yenısı ala ala..

$yemek 004.webpKomşulara örnek.Sigara izmariti hoooop atılır çarşaf yanar.

cok sükür biz hiç böyle seyler yasamadık:1: ama teyzem cok çekiyor apartmanda yasamasını bilmeyen bi kadından.öbek öbek saclarını atıyormus balkona.halı kilim ne varsa içinde pisliğiyle sirkeliyormuş.teyzem küplere biniyor her gün bin defa uyarılmasına ragmende devam ediyor kadın.

ben bizim üsttekine bu halı olayını anlata anlata bitiremedim.kadında beyin kuş.çocuk odasında demir var ona vura vura yolluk çırpıyor.dedim biz bunu para verip yaptırdık.bişey olsa ne olacak.bi de bırakıyo güneşlencekmiş.öyle olamaazz 70 faktör krem vereyim diyecektim.iyi yanar.töbe töbe.savunması da şu:istemeden oldu.çüş yani.dedim istemeden halını eline aldın istemeden zoraki cama çıktın zor bela silkeledin ama hala istemiyorsun pessss....öyle bakıyor koyun gibi.yok anam yok bizi asla ve asla adam yerine koymaz bu dünya.cahiliz çoook cahiliz...bi gün diyorum çek halıyı indir aşşağı.içimin yağları erir ama o zaman da al başına belayı..

Son düzenleme:
ben bizim üsttekine bu halı olayını anlata anlata bitiremedim.kadında beyin kuş.çocuk odasında demir var ona vura vura yolluk çırpıyor.dedim biz bunu para verip yaptırdık.bişey olsa ne olacak.bi de bırakıyo güneşlencekmiş.öyle olamaazz 70 faktör krem vereyim diyecektim.iyi yanar.töbe töbe.savunması da şu:istemeden oldu.çüş yani.dedim istemeden halını eline aldın istemeden zoraki cama çıktın zor bela silkeledin ama hala istemiyorsun pessss....öyle bakıyor koyun gibi.yok anam yok bizi asla ve asla adam yerine koymaz bu dünya.cahiliz çoook cahiliz...bi gün diyorum çek halıyı indir aşşağı.içimin yağları erir ama o zaman da al başına belayı..

Aynı bizim üstteki bayadır hastalandı kadın hastaneye yattı da biz de gürültüden kurutlduk. Resmen kadının hastaneye yatmasına sevindim insanı zorla kötülük düşünmeye teşvik ediyor böyle cahiller ya.

Son düzenleme:
Aynı bizim üstteki bayadır hastalandı kadın hastaneye yattı da biz de gürültüden kurutlduk. Resmen kadının hastaneye yatmasına sevindim insanı zorla kötülük düşünmeye teşvik ediyor böyle cahiller ya.

apartman merdivenlerinden azgın boğa gibi inip çıkarlar da eşim der acaba şu merdivenlere gres yağı mı döksek ha??? insanı zorla kötü yapıyorlar bacım.:57:

bu sorunların sona ermesi mümkün.Sadece düzenlemeler ve hakların uygulanması gerekiyor arkadaşlar.Bu konuda herkes hukuksal mücadele verse belkide bu keyfiyetçilikler bitecek.

Apartmanın giriş kapısında silkelenmek yasaktır yazısına rağmen hala silkelenen şahsiyetler hakkında şu kararlara vardım.Cevap bu şıklardan birinde:68:

a-Okuma yazması yok.
b-Türkçe bilmiyor.
c-O şahıs ne kadın ne de insan olma vasfı taşımıyor.
d-Hepsi

Apartmanın giriş kapısında silkelenmek yasaktır yazısına rağmen hala silkelenen şahsiyetler hakkında şu kararlara vardım.Cevap bu şıklardan birinde:68:

a-Okuma yazması yok.
b-Türkçe bilmiyor.
c-O şahıs ne kadın ne de insan olma vasfı taşımıyor.
d-Hepsi

D şıkkı hepsi diyorum. :65: Çünkü bizim apartmandakilerin çoğu bu vasıfları taşıyor. Direk mağara deverinden günümüze intikal ettirilmişler . :37:

Son düzenleme:
bende bir ara alt kattaki komşumuzun oğlundan çekmiştim bizim oturma odasının olduğu yer onlarında oturma odasıydı tüm odaya müzik sistemi hoparlör döşemiş, müzik son ses ben üst katta resmen oda sallanıyo deprem oluyo gibi kanepede otururken titriyoruz oklavayla aşağıya vuruyorum duymuyor
en son sonunda bir gün inip düzgün bir dille söyledim bi daha olmadı
şimdide üst kattaki komşunun cocuğundan çekiyoruz akşamları öyle bir zıplıyor ki koridorda hop hop
insanlar çok düşüncesiz oluyor özellikle gece misafilikten çıkarken ayaküstü kahkaha atarak gülüp ses yapanlara daha da sinir oluyorum ya içeride devam et yada sessiz ol dimi ama nerdeeee:34::34::34:

Evlerinde gürültü yapmaları yetmezmiş gibi birde dairelerin kapı önlerine örtüler serilmek suretiyle yeni bir yaşam biçimi ortaya çıkardılar.

Evlerinde gürültü yapmaları yetmezmiş gibi birde dairelerin kapı önlerine örtüler serilmek suretiyle yeni bir yaşam biçimi ortaya çıkardılar.

nası yani daire kapısının önünde mi oturuyorlar:26:

benimde 4 yasında bi kızım var 6 aylıkta oglum var oglusum gazı oldugunda inletir ortalıgı kızımda yası malum bizim yürüyerek gittigimiz yere o kosarak gider çocugu var söyle böyle görgüsüzler diyen arkadaslara soruyorum şimdi biz görgüsüzmüyüz ayıp yani bi laf yazıyosunuz nereye gitceğini düşünerek yazın gazı olan oglum aglıyo diye agzınımı baglıyım kızım su içmeye bile giderken kosuyo diye ayaklarınımı baglıyım gereken terbibeyi zaten veriyoruz ama çocuk onlar napalım çocuklarımızı sokagamı atalım çocugu olan herkes görgüsüz ozaman kosan oynayan çocukta aglayan bebekte görgüsüz nasıl bir düşünce yapısıysa yazık yani.

En nefret ettiğim tip bencil olanlardır. Apartman bir toplu yaşam alanı sonuçta ve bencilleri tutup ormana atmak lazım.

nası yani daire kapısının önünde mi oturuyorlar:26:

Evet aynen öyle apartman daire önleleri bizde geniş bir katta 4 daire var .Kapı önüne bir örtü tabi daire kapılarıda açık tabi , çocuk orda oynasınmış arada kendileride oturuyorlar,tabi başka dairelerden gelen çocuklarda oluyor.Apartmanın bir akıllısı bunlar yani .......:4:

Yurtdisinda yasiyorum ama yan komsularimiz turk. Kendimi bildim bileli burda yasiyorlar. Gecenin yarisinda muzigi son sesle aciyorlar, herifler konusmazlar ki hic hep bagirirlar, zirt pirt gelmek isterler, eve ne alirsak hafta bitmeden aynisini alirlar, bi komsuya istenenmicek seyleri isterler (kadin pedleri, tuvalet kagidi). Balkonumuz yan yana, arada incecik bi duvar var, ne zaman oturursak baslarini bizim balkona dikerler. Ondan sonra ne zaman disari ciksak haberleri var ("oooo sen dun sabah erkenden ciktin hayirdir"), iyi komsu muamelesini yaparlar ("iyiki varsiniz falan filan") ama elaleme dedikodu yapmayi ihmal etmiyorlar...say say bitmez anacim :47:

2 yil oncede ust komsularimiz turkiye'den yeni gelmisler, islak haliyi ser mi dersin, cocuklar ne yiyorsa bizim balkonda mi dersin, cekirdek yiyince taaaa bizim evin icinde mi dersin, balkonu yikiyinca serilmis camasirlarinin ustune mi dersin...:47:

Turkiye'me kavusmama 3 yil kaldi, ya sabir! :59:

Yurtdisinda yasiyorum ama yan komsularimiz turk. Kendimi bildim bileli burda yasiyorlar. Gecenin yarisinda muzigi son sesle aciyorlar, herifler konusmazlar ki hic hep bagirirlar, zirt pirt gelmek isterler, eve ne alirsak hafta bitmeden aynisini alirlar, bi komsuya istenenmicek seyleri isterler (kadin pedleri, tuvalet kagidi). Balkonumuz yan yana, arada incecik bi duvar var, ne zaman oturursak baslarini bizim balkona dikerler. Ondan sonra ne zaman disari ciksak haberleri var ("oooo sen dun sabah erkenden ciktin hayirdir"), iyi komsu muamelesini yaparlar ("iyiki varsiniz falan filan") ama elaleme dedikodu yapmayi ihmal etmiyorlar...say say bitmez anacim :47:

2 yil oncede ust komsularimiz turkiye'den yeni gelmisler, islak haliyi ser mi dersin, cocuklar ne yiyorsa bizim balkonda mi dersin, cekirdek yiyince taaaa bizim evin icinde mi dersin, balkonu yikiyinca serilmis camasirlarinin ustune mi dersin...:47:

Turkiye'me kavusmama 3 yil kaldi, ya sabir! :59:

İşallah Türkiye'ye taşınınca daha beterleriyle karşılaşmazsınız:91:

Back
X