Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 173784 Komşulara örnek.Sigara izmariti hoooop atılır çarşaf yanar.
ben bizim üsttekine bu halı olayını anlata anlata bitiremedim.kadında beyin kuş.çocuk odasında demir var ona vura vura yolluk çırpıyor.dedim biz bunu para verip yaptırdık.bişey olsa ne olacak.bi de bırakıyo güneşlencekmiş.öyle olamaazz 70 faktör krem vereyim diyecektim.iyi yanar.töbe töbe.savunması da şu:istemeden oldu.çüş yani.dedim istemeden halını eline aldın istemeden zoraki cama çıktın zor bela silkeledin ama hala istemiyorsun pessss....öyle bakıyor koyun gibi.yok anam yok bizi asla ve asla adam yerine koymaz bu dünya.cahiliz çoook cahiliz...bi gün diyorum çek halıyı indir aşşağı.içimin yağları erir ama o zaman da al başına belayı..
Aynı bizim üstteki bayadır hastalandı kadın hastaneye yattı da biz de gürültüden kurutlduk. Resmen kadının hastaneye yatmasına sevindim insanı zorla kötülük düşünmeye teşvik ediyor böyle cahiller ya.
Apartmanın giriş kapısında silkelenmek yasaktır yazısına rağmen hala silkelenen şahsiyetler hakkında şu kararlara vardım.Cevap bu şıklardan birinde
a-Okuma yazması yok.
b-Türkçe bilmiyor.
c-O şahıs ne kadın ne de insan olma vasfı taşımıyor.
d-Hepsi
Evlerinde gürültü yapmaları yetmezmiş gibi birde dairelerin kapı önlerine örtüler serilmek suretiyle yeni bir yaşam biçimi ortaya çıkardılar.
nası yani daire kapısının önünde mi oturuyorlar:26:
Yurtdisinda yasiyorum ama yan komsularimiz turk. Kendimi bildim bileli burda yasiyorlar. Gecenin yarisinda muzigi son sesle aciyorlar, herifler konusmazlar ki hic hep bagirirlar, zirt pirt gelmek isterler, eve ne alirsak hafta bitmeden aynisini alirlar, bi komsuya istenenmicek seyleri isterler (kadin pedleri, tuvalet kagidi). Balkonumuz yan yana, arada incecik bi duvar var, ne zaman oturursak baslarini bizim balkona dikerler. Ondan sonra ne zaman disari ciksak haberleri var ("oooo sen dun sabah erkenden ciktin hayirdir"), iyi komsu muamelesini yaparlar ("iyiki varsiniz falan filan") ama elaleme dedikodu yapmayi ihmal etmiyorlar...say say bitmez anacim
2 yil oncede ust komsularimiz turkiye'den yeni gelmisler, islak haliyi ser mi dersin, cocuklar ne yiyorsa bizim balkonda mi dersin, cekirdek yiyince taaaa bizim evin icinde mi dersin, balkonu yikiyinca serilmis camasirlarinin ustune mi dersin...
Turkiye'me kavusmama 3 yil kaldi, ya sabir!![]()