- 3 Şubat 2019
- 138
- 55
- 18
- 35
- Konu Sahibi yagmurumm18
Kızlar bizim apartmandan aksam saatlerinde kedi ağlaması gibi tuhaf bir ses geliyor.Gündüz hiç duymadım. Aksam geliyor.Kapıyı açıyorum dinliyorum ses kesiliyor veya binadan birı girip çıkarken de ses olmuyor.Gece sessizlikte hep aynı yerden ses geliyor.Gündüz bina içerisinde kedi olabilecek yerlere baktım. Kömürluk gibi bi yer var kapısı kitli acamadim ama tıkladım kapıyı hiç ses yok.Dün gece itfaiyeyi aradım.Ama yok yoneticiden izin alın yok binadan imza toplayın.Bina da herkes suratsiz kimse ilgilenmez bile eminim aynı sesı onlarda duyuyordur.Kardeslerimde duyuyor ama elimizden bişey gelmiyor.Kedi besleyen komşudur diyeçeksiniz ama ses binanın İçinden geliyor eminim.Ama gündüz neden gelmiyor bilmiyorum.İlk gün bebek ağlaması inlemesi filan sanmıştım.Ses daha yoğundu.Günden güne azalıyor.Ama aynı ses acı acı...Bu ses kedi mi ya da bu tarz ses çıkaran bi hayvan filan var mı bilmiyorum.Çatı kati yok binada zemin de yok.bütün katları tek tek dolaştım. Sadece o kömürluk gibi yer var ama eğer oraya biri kitlediyse neden günduz ses gelmiyor ?