apış arası çatıda olabilir:)

insirah3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2011
354
2
46
İstanbul
slm kızlar 36+1 günlük hamileyim bu günlerde hep apış aradaki kemikler agrıo bilmiyorum orası çatımı normalmi benim gibi olanlar ve bilgisiolanlar cevap verebilirmi?

seninki idrar yolundandır ama emin ol bu farklı bişey sanki kemiklerin ayrılıo gibi agrıo sanırım bebek baskı yapıo o yüzden

Aynen bende de var bacağım ayrılacakmış gibi yerinden artık bebekler iyice aşağı indi ve çok baskı yapıyorlarondandır dedi dr.bir de idrar yolları enfeksiyonu ve kum dökme olatı var bende

aynen kızlar daha 32 haftadayım ama resmen kemiklerim ayrılıyor gibi ağrıyor çok değişik bir ağrı ilk gebeliğim daha önce yaşamadığım değişik bişey de benim bu kadar erken başlaması normalmi acaba

Benim bebegimin kafasi asagi dondugunden beri yani 29. haftadan beri var. Cok oturup kalkinca, yururken kemikler agriyor. Bu cok normal. Gebelik sirasinda salgilanan relaksin hormonu cati kemiklerimizi tutan baglari gevsetiyor ki dogumda bebek rahat gecsin. Yani olmasi iyi bisey. Bebek kanala girince (insallah en yakin zamanda) daha da artabilir bu agri. Dogurunca geciyormus. Ben alistim, ilk hissettigimde korkmustum. Yuruyus iyi geliyor biraz. Ama 30 dk falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…