- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
Annenizin kartini mobil odeme, internet alisverisi, sanal alisveris gibi seylere kapatin oncelikle ardindan provizyondaysa bu odemeler bankayi arayip dolandirildiginizi ve chargeback istediginizi soyleyinKızlar merhaba annemin kredi kartından 4000 600 2000 gibi parça parça paralar çekilmiş. Yaklaşık 10000 tl. Applebill.com gözüküyor harcamalarda ama bakiyorum yanlislikla üyelik falan da almamış. Dolandırıcı muhtemelen ama ne yapabiliriz bu konuda? Bankanın nasıl böyle açığını buluyorlar.
Hayır orayla görüşmedik ama görüşenleri reddetmişlerBenzer sikayetler var, Apple musteri hizmetleriyle gorustunuz mu??
Apple Bıll Şikayetleri - Şikayetvar
Apple Bıll şikayetleri için tıklayın! Apple yorumları ve Apple Bıll şikayetleri sikayetvar.com'da!www.sikayetvar.com
Hayır orayla görüşmedik ama görüşenleri reddetmişler
İCloud bellek bu kadar yüksek mi fiyatı aylık 30 tl ödüyorum ben.Bankanın açığı olmaz. Ya bilmediğiniz bir üyeliğiniz vardır Youtube gibi ya da iPhone kullanıyorsanız iCloud bellek falan satın almış olabilirsiniz onun faturasıdır. Ya da şüpheli bir sitede kart bilgilerinizle (3d secure olmadan) işlem yapılmıştır, haberiniz yoktur.
Satın alınan hafızaya göre değişiyor olabilir, bilmiyorum. Örnek olarak demiştim bu tarz harcamalar olabilir manasında.İCloud bellek bu kadar yüksek mi fiyatı aylık 30 tl ödüyorum ben.
Hepsini yaptık sanal kart çok mantıklı çok teşekkür ederimKartı kapattırip işlemlere bankadan itiraz edin.
Mobil bankacılıktan kartı internet alışverişine kapatıp,alışveriş yapacağınız zaman sanal kart kullanmak kart bilgilerinin güvende olması açısından daha doğru. Mobil odemeyi de kapatın ki devamı gelmesin bu harcamaların.Birde havale,eft,alışveriş limitlerini de minimumda tutun,kullanacağınız zaman yükseltirsiniz.
Muhtemelen kart kopyalandı yada anneniz farkında olmadan bir onay verdi dolandırıcılara. Ama itiraz edin,araştırılır.
Rica ederim, umarım talebiniz olumlu sonuçlanırHepsini yaptık sanal kart çok mantıklı çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?