aptal asik ben!!!

Pigment

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2015
2.386
4.016
133
K.k nun degerleri uyeleri oncelikle Hayirli cumalar dilerim
Ne zaman bi derdim olsa bu siteye gelir okur cozum aramaya farkli bakis acilarini degerlendirmeye gelirdim
Aramizda evli mutlu cocuklu olanlar var o kadar imreniyorum ki.yazarken bile goz yaslarimi tutamiyorum artik her dakika aglamakli
2.5 yildir suren bi beraberligim vardi ayni is yerinde calisiyoruz burda tanismistik zaten ne yaptim ne ettim adam bir turlu evlenmeye sicak bakmiyor cektim restimi tmm 5 ay sonra dedi ben saf ta seviyorum ya hani tmm dedim beraberken cok guzel vakit geciriyoruz dogru ama ben 2.5 yil oldu artik hep beraber olmak istiyorum yasimiz yerinde artik ailem bile resmen onun agzina bakiyor benki aile icindr saygin biriyim ama iyice mahcup oluyorum artik surekli onu korumaktan ve asil mesele beni ailesiyle tanistirmadi tmm tmm zamani var bir bildigim var dedi oyaliyor galiba beni ne kadar kabullenmek istemesemde o kadar bunaldim sikildim ve yoruldum ki biraz olsun rahatlayim diye size anlatmak istedim..uzun oldu k.bakmayin
Dun ben sozlenicem bu aksam istemeye gelicekler eger beni tanistirmazsan bu benim evlenecegim kiz demessen sozlenicem dedim ve bana tmm ailemle tanistirirm ama bu illa evlenicez anlamina gelmez dedi basimdan kaynar sular dokuldu oldugum yere yigildim kaldim su an ne yapacagimi bilmiyorum her gun yuz yuzeyiz cok canim yaniyo gozlerim kip kirmizi hergun aglamaktan yoruldum sadece yandigim tek sey bu kadar yil oyalamis beni salakligima safligima agliyorum

aynı işyerindesiniz .......mis gibi ayrılır hayatıma bakardım ......kolay değil derseniz iş yerini değiştirmekle başlayabilirsiniz........

O....u çocuğu diyorum öncelikle.

Konu sahibesi öyle bir yazmışsınız ki 35 yaşındasınız sandım yaşım da var diyince. Daha 23 yaşındasınız. Koyun tekmeyi geçin, üzülmeyin de, yaşınız genç düzgün biriyle evlilik yaparsınız. Cidden kendinizi haraplık bir durumunuz yok.

senin ailen onun ağzına bakarken o seni ailesiyle bile tanıştırmamış 2 buçuk yıldır. bırak ki evlenmeyi falan ben burda "gerçek bir ilişki" bile göremedim. bu adam seni sallamıyor ki. neden bir kadın olarak ağırlığını korumuyorsun? bu şekilde bu adam sana zaten saygı duymaz. onurlu, belli bir duruşu belli doğruları olan bir kadın hakettiği konumu bulamıyorsa bir ilişkide, çeker gider. sen adama koala gibi yapışmışsın, zorla blöfle onun hayatında yer edinmeye çalışıyosun. yapma arkadaşım. kendine değer ver. vur k..çına tekmeyi, bakalım o zaman değerli oluyor musun olmuyor musun?

Evet ben ceyizlerimi bile haxir etmeye baslamistim tmm evlenince soyle yapalim boyle yapalim konusuyorduk ee o zaman ailenle tanistir dedim hep erteliyor iste en son zorladim tanistirirmis ama bu illa evlenicez anlamina gelmiyormus yasimiz onun 29 benim 23 o yüzden dedim ayrilmaktan baska carem de yoj sanirim yorumlariniz icin tesekkurler

Evet ben ceyizlerimi bile haxir etmeye baslamistim tmm evlenince soyle yapalim boyle yapalim konusuyorduk ee o zaman ailenle tanistir dedim hep erteliyor iste en son zorladim tanistirirmis ama bu illa evlenicez anlamina gelmiyormus yasimiz onun 29 benim 23 o yüzden dedim ayrilmaktan baska carem de yoj sanirim yorumlariniz icin tesekkurler
Bunun üzerine çok güzel posta konur. Haklısın ya, ben de sıkıldım, sen sağ ben selamet. Önümüzdeki maçlara bakalım.
Bundan sonra en fazla ofis arkadaşımsın de, çık.

Çok gençsin, vaktini böyle boş mahluklara harcama bile. Napıcan 30 yaşında bir adamla zorla evlenip. Hayatını yaşa, gez toz en az 26 ya kadar, daha kimler çıkar karşına.

Henüz 23 yaşındasın, kendini oyalanmış gibi hissetmen
asıl sorun.
21 yaşında başladığın ilişkinde evlenmeyi beklemen
ailene kadar herkesin adamın gözünün içine bakması normal değil.
Benim açımdan böyle.

Karşında ki adamın evlilik düşüncesi olmayabilir.
Erken bulabilir.
Yani bilemiyorum, sen istiyorsun o istemiyor.
Onun istemediğini bile bile
bu kadar baskı yapıyor olman.. İstemeye gelecekler,
ailenle tanıştıracaksın.
Hadi yaptı dediklerini, mutlu hissedebilecek misin?

Bu şekilde birşeyler yapacaksa zaten yapmasın.

Ayrılın.

adam size 3 sene sonunda evleniriz dememiş ki. kendi kendinize bi plan yapmışsınız adam da uysun istiyorsunuz. kendisinin karakterine çok düzgün demiyorum ama boşuna niye beklentiye girip hayatı kendinize zehir ediyosunuz. daha 23 yaşındasınız bi de. o çektiğiniz rest vs çok çirkin. ben olsam bana böyle diyen bi kadından ben ayrılırım.

Dun ben sozlenicem bu aksam istemeye gelicekler eger beni tanistirmazsan bu benim evlenecegim kiz demessen sozlenicem dedim ve bana tmm ailemle tanistirirm ama bu illa evlenicez anlamina gelmez dedi.
sadece yandigim tek sey bu kadar yil oyalamis beni salakligima safligima agliyorum

Oyalama nerde?

Baskılarına defans yapıyor sadece.
Çok istiyorsan tanıştırayım ama bu evlilik anlamına gelmesin.

Adam dürüst. Burada cesaret gösterip gitmeyen sensin.

Bitti de, yuzun Gülsün neşeli davran.
Muhatapligin sadece işle sınırlı kalsın.
Eğer sen takmazsan peşinden koşmaya başlar.
Kaçan balık büyük olur unutma.

Ya ayrıl yeni sevgili yapmış gibi davran. Ama sevgilim var deme. Sadece mutlu mutlu takıl. Eğer gelir konuşursa duruma göre hareket edersin. Yok sallamazsa demek seni gözden çıkarmıştır.

Bu arada 23 yaşında evlenilir mi yaff. Bak çalışıyormuşsun ne güzel. Ailenle gez tatil yap yeni yerler keşfet. Hayatını yaşa. Ne diye bir adama bağlamak istiyorsun bütün hayatını..

Ben biraz zorlama gördüm bu ilişkide.. zaten 23 yaşında bi kadın neden bu kadar evlenme taraftarı olur onu da pek anlamış değilim :KK57:

Aynen.
Bu yaştaki bir genç kızın ille de evlenelim diye yapışması çok itici. İstemeyen adama yapışmayı cidden anlayamıyorum.

Son düzenleme:
K.k nun degerleri uyeleri oncelikle Hayirli cumalar dilerim
Ne zaman bi derdim olsa bu siteye gelir okur cozum aramaya farkli bakis acilarini degerlendirmeye gelirdim
Aramizda evli mutlu cocuklu olanlar var o kadar imreniyorum ki.yazarken bile goz yaslarimi tutamiyorum artik her dakika aglamakli
2.5 yildir suren bi beraberligim vardi ayni is yerinde calisiyoruz burda tanismistik zaten ne yaptim ne ettim adam bir turlu evlenmeye sicak bakmiyor cektim restimi tmm 5 ay sonra dedi ben saf ta seviyorum ya hani tmm dedim beraberken cok guzel vakit geciriyoruz dogru ama ben 2.5 yil oldu artik hep beraber olmak istiyorum yasimiz yerinde artik ailem bile resmen onun agzina bakiyor benki aile icindr saygin biriyim ama iyice mahcup oluyorum artik surekli onu korumaktan ve asil mesele beni ailesiyle tanistirmadi tmm tmm zamani var bir bildigim var dedi oyaliyor galiba beni ne kadar kabullenmek istemesemde o kadar bunaldim sikildim ve yoruldum ki biraz olsun rahatlayim diye size anlatmak istedim..uzun oldu k.bakmayin
Dun ben sozlenicem bu aksam istemeye gelicekler eger beni tanistirmazsan bu benim evlenecegim kiz demessen sozlenicem dedim ve bana tmm ailemle tanistirirm ama bu illa evlenicez anlamina gelmez dedi basimdan kaynar sular dokuldu oldugum yere yigildim kaldim su an ne yapacagimi bilmiyorum her gun yuz yuzeyiz cok canim yaniyo gozlerim kip kirmizi hergun aglamaktan yoruldum sadece yandigim tek sey bu kadar yil oyalamis beni salakligima safligima agliyorum
ya adam belli ki evlenmek istemiyor ne bu bunaltma arkadaşım.. sen de yaşım geldi evlenmeliyim kafasında isen git başka birini bul.. mecbur mu adam evlenmeye??
evlencez diyip seni oyalamıyor, temiz duygularınla oynuyor gibi bi durum da yok.. istemiyor evlenmek.. bu seni sevmediği anlamına gelmez.. demek ki kendini hazır hissetmiyor..
2 tercihin var ya sevgisinden eminsen bekliceksin ya da beklemek istemiorm artık yaşım geldi diosan ayrılıp kendine farklı hayat çizeceksin..
bunun için kendini yıpratman çok anlamsız..
bi de adam evlilik teklifi etsin die ailecek beklentiye girmişsiniz.. adam kendini bulunmadık hint kumaşı sanacak yeminle..

Back
X