Kizlar şimdide gelmis yanima sen beni yanlis anladin kararliysan ayrilabiliriz saygi duyarim ama ben seni cok seviyorum
Tmm istedigin olsun ailemle tanistirayim ama bu illa evlenvez demek degil dedi yine defol git o... Çocuğu dedim hala ariyor simdi
Kusura bakma ama bu kadar evlenme delisi gibi baskı yapan kadınla ben erkek olsam evlenmem..
O küfür ne Allah aşkına ne kadar ayıp ya.
Sizin zorunuzla evlense mutlu olacak mısınız?
Adam evlenmek istemiyor işinize gelmiyorsa ayrılacaksınız. Kimseye bu baskıyı yapmaya hakkınız yok.
Ben sizden büyüktüm ilişkiye başladığımda hiç öyle telaşla evlen evlen evlen demedim demem. Çevremde ne zaman evlilik seni oyalıyor mu diyenlere de sana ne dedim geçtim. Çünkü iki tarafında rızası isteği olmadan yapılacak bir evlilik yapacağıma asla evlenmem daha iyi...
Sizin zorunuzla bu yola girerse de ikiniz de mutsuz olursunuz.
Ayrıca bu kadar evlilik baskı yapan kendini evlilik delisi gösteren insanlara hayret ediyorum cidden. Az bir mantık az bir gurur lazım size.
Böyle evlenince neyin tadı olacak sizce? Sürpriz evlilik teklifi yok, adamın içinden gelip de söylediği içten gelen sözler yok, baskı ve zorlamayla yapılan duygusuz bir işlem olur o anca.
En mutlu ve unutulmaz olması gereken anlarını böyle zorla ve rızasız yapmak istiyorsan aynen devam et. Ama sonra beni hiç sevmedi boşanıyoruz diye buraya konu açarsın.
Baskıyla güzellik olmaz mutluluk da gelmez.