aptal deyin bana.

sevil14

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2012
316
4
46
Bolu
kızlar çok kötüyüm ya. gercekten aklımdan zorum mu var benım. bu kadar takıntılı nasıl olabıldım. bı ınsan hayatımda bu kadar nasıl yer ettı. konu açmışştım erkek arkadaşımla aramız bozuk dıye. haksız olsam da ben ugraıyorum hep ben çabalıyrum ilk aramayı ilk mesajı ben atıyorum ancak öyle barısıyoruz diye. 5 gun tuttum kendımı. ama bugun. öyle bir noktaya geldım kı kendımı kaybettım yoklugu ılıklerıme kadar ışledi. aradım. normalde kesanda okuyor. edırneye gıtmıs arkadaş grubuyla kız yokmus cemaat tayfasıyla gitmiş. ama gene ben aradım. barıstık barısmasına ama neden haklı oldugumu kabul etmıyor. konuşuyoruz hala anlamıyor. ben aramasam barısmayacaktık değil mi dedim. evet barısmıcaktık falan dıyor. ınanamadım. ben aramasam o aramazmıs alışmaya calışıyormuş. o zaman ben aradıgımda da barısma dedim. birşey diyemedi tabi ki. ya ben ne yapacagım böyle. aramam dıyor resmen. ben haksız oldugumda anında özür diliyorum sevıl zaten dıyor bana.ama çoğu zaman gene benı koşturuyor böyle. koşuyorum bende dayanamıyorum kı aptalım çunku. takıntı yaptın ıyıce dıyor gercekten öyle oldum. söz verdık ıkımızde bırbırımıze ama bilmiyorum ne olur nasıl olmalıyım taktık falan dıyorlar oyle birşey mi uygulayacagım ama kavga edınce aramam dıyor haklıyım deyip çıkıyor üste. onun yaptıkları önemsiz benım her yaptıgım sacma. kendı yaptıklarını görmüyor. 5 gun dusunmedın mı dıyorum odun muyum ben dusundum ama ben haklıyım sevil dıyor. hakaret edıyorsun dıyorum kızdırıyorsun dıyor. psikoljım bzuldu artık. kendımı hiç iyi hissetmiyorum..

Canım benim,hayat ondan ibaret değil ki. Yaşamana baksana sen,etrafındaki güzellikleri gorsene biraz. Bak ben yeni lösemi olduğumu öğrendim,hayatta ne olacağı belli olmuyor. Fakat hayatını ona bağlama. O senin için cabalamiyoraa sen hiç cabalama. Tut kendini,belli ki onu alıştırmışsın bu duruma. Ne olursa olsun Sevil bana döner diye düşünüyordur. Ve bunaltiyorsun onu boyle yaparak. Biraz kendini çek. Arama,sorma. Bu kadar mı zor? aramazsa da seni sevmediğinin gostergesidir bu. Ve seni sevmeyenle işin olmasın bile. Gerçekten hayatına bak,yaşamanın tadına var. Lütfen canıım:)

hanı 5 gun bekleyecektın canım az daha oyalansaydın ya:(( son konunuz neydı neden
o haklıymıs kı??

Bu arada ben anıden bır derdım var bölumune az önce yasadıgım bır olayı yazdım ve baslıgım maalesef senle aynı olmus ozur dılerım degıstıremedım de:((

Son düzenleme:
aptallık demeyelımde canım ,sadece duygularını kontrol edemıyorsun dıyelım :)

evet canım senın sorunun duygularını kontrol edememe .

tatlım eger haksız olduguna ınandıgın bır durum var ıse ,hıc trıbe gırmeden

ara gerekırse özur dıle .

ama yok eger sen haklı ısen asla ama asla arama !

ıste bunu başarabılsen aslında ortada hıc sorun kalmayacak .

ne yanı sen aramassan o da aramaz ve bu ılıskı bıter dıye mı korkuyorsun ?

bıtsın cnm neden korkuyorsun kı,sen degıl o kaybeder .sonucta haksız olan o .

ılerıde basına duvarlara vuran sen degıl o olur .

erkekler ılk ayrıldıklarında "ohh bee kurtuldum ozgurum "derler .sınırsızca

ozgurluklerını yaşarlar .ama aradan şoyle bıraz zaman gectıkten sonra

sınırsız olarak yasadıgı hayatın ıcınde kı boslugu farkettıkten sonra baslarını

duvarlara oyle bı vuruyorlar kı ... tabı ıs ısten gecmıs oluyor o ayrı .

Son düzenleme:
terk edilme korkusu, kendine güven, kendi değerini anlama vs gibi konuları bol bol oku bence. senin bu korkuların olmasa bu adam sana bunu yapamaz. sen ne dersen de onun sana dicek bi cevabı olucaktır. o hakaretleri edio ya sana bak nasıl sinirlendim. bi kere insan psikolojisi kendini nasi görüyosa karşısındakine onu söyler. kendi ezikliklerini sana yıkıp senin psikolojini bozuyo. ondan sonra sen de vay ben aptalim vay ben şöyleyim. adam sana hakaret edip takinti yaptin diyebilio.

pardon da onun davranışlarının sorumlusu madem sensin bu kadar mı karaktersiz de başkasının hareketlerine göre hakaret edebilio. yani hakaret edio suçlusu sensin .bi de ariyosun yani. 5 gün bi erkein ayrıldığını algılayabilmesi için bile yetmiyoken 5 günde seni aramasını bekleme. ortalama 2 hafta ile 1,5 ay arasında değişir sana dönmesi. tabi ki öle cvap vericek ne dicekti hazır aramşsın yok ben seni aricaktim mi dicekti. sen ne söylersen söyle boş. anlamıyolar. ama en azindan aramayınca bitti diyince adam bi durup düşünür ben ne yaptım diye.

biz sana ne kadar arama desek boş sen ariycaksin nedeni de en başta sölediim korkuların. onlara odaklan. onsuz yaşayabiliceğini bildiğin an bu adamın seni elinde mumla aricaği andir.

ve şunu da unutma. sen gerçekten sabırlı, akıllı, değerli bi insansin. yoksa bu adami çekemezdin. kendi değerinin farkına var önce.

bi de kizlar lütfen aptallik nedir ya. biz niye aptal olalim. lütfen kendinize böle yakıştırmalar yapmayın. duygularımıza yeniliyo olabiliriz de bu aptallık değil. demeyin böle şeyler üzülüyorum yani ne gerek var elin adami yüzünden ya

alıştırmışsın onu..yani hep sen ara,üstüne düş..olmaz ki..artık ondan istediğin gibi biri olmaz senin..sen onla oldukça da kendini hep
hırpalarsın..sende öfkeleniyorsun sinir oluyorsun işte şimdiden.seviyorsundur ama kendine bunu yapma..nazlı niyazlı erkekten uzak
durcan ya valla çekilmez..kaçan kovalanır derler ya ne kaç ne kovala..

canım onu zaman zaman bende yapıyorum malesef duygularıma yenilip o haksızsa dahi dayanamayıp arayabiliyorum ama kendini tuttuğun an onsuzda mutlu olabilecek şeyler bulduğun an herşey değişiyor takıntı makıntı kalmıyor ortada denemeni tavsiye ederim

canım onu zaman zaman bende yapıyorum malesef duygularıma yenilip o haksızsa dahi dayanamayıp arayabiliyorum ama kendini tuttuğun an onsuzda mutlu olabilecek şeyler bulduğun an herşey değişiyor takıntı makıntı kalmıyor ortada denemeni tavsiye ederim

Canım benim,hayat ondan ibaret değil ki. Yaşamana baksana sen,etrafındaki güzellikleri gorsene biraz. Bak ben yeni lösemi olduğumu öğrendim,hayatta ne olacağı belli olmuyor. Fakat hayatını ona bağlama. O senin için cabalamiyoraa sen hiç cabalama. Tut kendini,belli ki onu alıştırmışsın bu duruma. Ne olursa olsun Sevil bana döner diye düşünüyordur. Ve bunaltiyorsun onu boyle yaparak. Biraz kendini çek. Arama,sorma. Bu kadar mı zor? aramazsa da seni sevmediğinin gostergesidir bu. Ve seni sevmeyenle işin olmasın bile. Gerçekten hayatına bak,yaşamanın tadına var. Lütfen canıım:)

siz o kadar güçlü birisiniz ki. örnek olunası sabrınız gücünüz.. sizin başaracağınıza eminim inanıyorum bu zorluğun da üstesinden başarıyla geleceğinize eminim ben..
aslında onunla olduğum zamanlarda farkediyorum sosyal ortamım var beni seven benim sevdiğim arkadaşlarım falan. bir eğitim araştırma hastanesinde hemşireyim orada da muhabbeti iyi olan pek çok tanıdığım var. ama o yok ya hepsi kayboluyor sanki kabuğuma çekiliyorum istemiyorum kimseyi güneşi istemiyorum yağmuru istemiyorum.
evet öyle çok alıştırdım ki farkında olmadan yaptı o da bunu. maksimum 5 gün dayandım ama bu bile benim için inanılmaz zordu aslında. daha önce 3 yıllık bir ilişkim oldu moral verdim kendime hep 3 yıllık ilişkin bitti ve geçti bu mu geçmeyecek diye. beni sevebilecek kim bilir kimler olur diye avundum ama 5 gün sürdü ne yazık kı fazla tez canlıyım sanırım. şuan düzgünüz. fakat bir sorun olsa gene bunlar olacak gibi geliyor. ben şimdi nasıl davranmalı ne etmeliyim yanlış birşey yapmak istemiyorum ben hayvan değilim ki insanım insanlar hayvanlara yapmaz bunu..

kesinlikle bende öyleyim tutamıyorum canım çıkacak sanki mesaj atmasam haberdar olmasam ölücekmişim gibi oluyorum. ben 5 gün dayandım demek ki daha uzun süre ayrı kalmamız gerekiyormuş öyle değil mi. şuan ilişkimiz normal gibi görünüyor ama onun yaptığı gibi bende yavaş yavaş tepkimi ortaya koyup onsuzda yaşayacağımı görmesini istiyorum. ben kimseden üstün olmak istemiyorum dengeli olsun yeter. nasıl yapacağım ben.

herşey sende bitiyor canım, duygularını kontrol edemediğin için böyle bir yakıştırma yapıyorsun kendine.bence biraz zihninde kendinle anlaşma sağla.takıntı diye de adlandırmışsın.bunu kendin yenersin ancak.

Haklı olduğun konuda dik durmalısın bence, üstelik bir insan gerçekten seviyorsa sizin gibi 5 gün haklı bile olsa arar dayanamaz.Maalesef çok kıymet verenin değeri olmujyor.siz sevgilinize çok kıymet verdiğinizi çok belli etmişsiniz.O da sizin arayacağınızdan kesin emin ki sizi aramamış.Yapmayın bence kaybeden siz olursunuz emin olun.Ben zamanında benzer şeyler yaptım ve mutsuz oldum.Keşke o zaman birilerini beni sıkıca uyarmış olsaydı..

hanı 5 gun bekleyecektın canım az daha oyalansaydın ya:(( son konunuz neydı neden
o haklıymıs kı??

Bu arada ben anıden bır derdım var bölumune az önce yasadıgım bır olayı yazdım ve baslıgım maalesef senle aynı olmus ozur dılerım degıstıremedım de:((

5 gün işte maksimum dayanabileceğim süre oldu canım. sonra aradım biraz konuştuktan sonra ben aramasam barışmayacaktık değil mi dedim. evet barışmayacaktık dedi bana. canım en son kavgamız benim gösterdiğim bir tepkinin büyümesiyle oldu tepkimde haksız olsam bile sonrasında bana hakaret etti aşağılaycı konuştu. haklıyken haksız duruma geçti. farkında değil kendini haklı görüyor ne desem boş..
olsun canım hiç önemli değil başlık konusu :)

Haklı olduğun konuda dik durmalısın bence, üstelik bir insan gerçekten seviyorsa sizin gibi 5 gün haklı bile olsa arar dayanamaz.Maalesef çok kıymet verenin değeri olmujyor.siz sevgilinize çok kıymet verdiğinizi çok belli etmişsiniz.O da sizin arayacağınızdan kesin emin ki sizi aramamış.Yapmayın bence kaybeden siz olursunuz emin olun.Ben zamanında benzer şeyler yaptım ve mutsuz oldum.Keşke o zaman birilerini beni sıkıca uyarmış olsaydı..

haklısınız ama uygulamaya geçmek çok zor az çok biliyorsunuzdur özellikle benim gibi tez canlı insanlar için daha da zorlaşıyor ama kararlıyım artık nereye kadar gidecek böyle üzül üzül. nasıl davranıcam ben şimdi nasıl toparlanacağım..

kesinlikle bende öyleyim tutamıyorum canım çıkacak sanki mesaj atmasam haberdar olmasam ölücekmişim gibi oluyorum. ben 5 gün dayandım demek ki daha uzun süre ayrı kalmamız gerekiyormuş öyle değil mi. şuan ilişkimiz normal gibi görünüyor ama onun yaptığı gibi bende yavaş yavaş tepkimi ortaya koyup onsuzda yaşayacağımı görmesini istiyorum. ben kimseden üstün olmak istemiyorum dengeli olsun yeter. nasıl yapacağım ben.

yeni şeyler keşfet çık gez toz arkadaşlarınla takıl yanlız kalmamaya özen göster

herşey sende bitiyor canım, duygularını kontrol edemediğin için böyle bir yakıştırma yapıyorsun kendine.bence biraz zihninde kendinle anlaşma sağla.takıntı diye de adlandırmışsın.bunu kendin yenersin ancak.

evet iş bende bitiyor aslında ama bi yolum yok sanki yolumu kaybettim nasıl bulacağım nerden başlayacağım..

aptallık demeyelımde canım ,sadece duygularını kontrol edemıyorsun dıyelım :)

evet canım senın sorunun duygularını kontrol edememe .

tatlım eger haksız olduguna ınandıgın bır durum var ıse ,hıc trıbe gırmeden

ara gerekırse özur dıle .

ama yok eger sen haklı ısen asla ama asla arama !

ıste bunu başarabılsen aslında ortada hıc sorun kalmayacak .

ne yanı sen aramassan o da aramaz ve bu ılıskı bıter dıye mı korkuyorsun ?

bıtsın cnm neden korkuyorsun kı,sen degıl o kaybeder .sonucta haksız olan o .

ılerıde basına duvarlara vuran sen degıl o olur .

erkekler ılk ayrıldıklarında "ohh bee kurtuldum ozgurum "derler .sınırsızca

ozgurluklerını yaşarlar .ama aradan şoyle bıraz zaman gectıkten sonra

sınırsız olarak yasadıgı hayatın ıcınde kı boslugu farkettıkten sonra baslarını

duvarlara oyle bı vuruyorlar kı ... tabı ıs ısten gecmıs oluyor o ayrı .
o kadar doğru söylüyorsunuz ki bunları bi yere yazıp hergün kendime hatırlatmak istiyorum :(

Back
X