nereden başlasam kızlar.bir ilişkim var yaklaşık 1buçuk yıldır. ben başak burcuyum bu arada mükemmelliyetçilik özelliğini fazlasıyla taşıyorum sanırım.. erkek arkadaşım da yengeç burcu ama bence hiçbir özelliğini taşımıyor kesinlikle en katı burç hangisiyse o dur o :) ilk 10 ay hatta 1 yıl ne istersem yapardı. aslında ben ne istersem yapsın diyen şımarık tiplerden değilim. haksız olduğunda arar mesajlar atar hatasını telafı ederdi. haklı oldugunda bile bazen bana fırsat vermezdi. gözünde tek olduğumu bilirdim. maksımum kavgamız 2 gun surerdi. hep yanımdaydı hep yanındaydım. lakin belli bir süredir bu işler tam tersine döndü. ben ona kapıldıkça o kendini farkettirmeden geri çekti nasıl başardı bilmiyorum. artık kavga etsek umursamıyor sanki kızıyor sinirleniyor hatalı o olsa da bir şekilde üste cıkıyor. ayrılalım desem umursamıyor benim onu çok sevdiğimi ve ona bağlı oldugumu biliyor fazla fazla. kısacası çok şımarttım. bunu söylediğimde ise reddediyor öyle birşey yok haksız olsam özür dilerim falan dıyor ama nedense hep o haklı ona göre. örneğin dayanamıyorum bu duruma ayrılıyorum tamam dıyor hemen. 2-3 gun konuşmuyoruz ben mesaj atıyorum veya arıyorum barısıyoruz. ben mesaj atmasam barısmıyacaktık değil mi dıyorum evet dıyor bana
bu söz o kadar kırıcı kı. ben dogruları soylerım alışmaya calışıyorum buna ve aslamesaj atmam dıyor. ınsan dusunmez mı hiç sevgilisini. onu üzdüğünü farketmez mi neden hep kendini haklı goruyor? cevremdekılere de anlatıyorum kavgalarmzı benım haklı oldugum konularda çok. ne olur yardım edin bana. bıktım artık ama kopamıyorum da. takıntılısın vs dıyor. cıdden takıntılı oldum. sana göre deger vermek aramayla ölçülüyor dıyor. haksızken de aramazsa nasıl değerli hissedeceğim ki
anlamıyor beni. eskıden böyle değil ki değişti. değiştin deyincede tabi eskiden arıyordum ediyordum haklı da olsam dimi falan dıye sıtem edıyor. ıntıkam mı alıyorsun dıyorum ben öyle bi adam mıyım falan dıyor. gercekten de iyi bir insandır zaten barısınca iyi gidiyo ama aramız bi bozulsun taş kalpli biri oluyor. düşünsenize ben mesaj atıp aramasam şuanda bi ilişkim olmayacaktı yani. bu söz benı cok uzdu ama gercek dusuncesı bu malesef. ben onsuz gunlerımı acı ıcınde gecırıyorum ve onun dusuncesı ne yazık kı bu. bu sıra yen barıstık. bundan sonrası ıcın artık taktık mı uygulayacagım ne yapacagım ben
ayrılsam ayrılamıyorum gerı donuyorum anlattıgım gibi. o da bitirmiyor. offf. yardımınızı fikirlerinizi bekliyorum.