terk edilme korkusu, kendine güven, kendi değerini anlama vs gibi konuları bol bol oku bence. senin bu korkuların olmasa bu adam sana bunu yapamaz. sen ne dersen de onun sana dicek bi cevabı olucaktır. o hakaretleri edio ya sana bak nasıl sinirlendim. bi kere insan psikolojisi kendini nasi görüyosa karşısındakine onu söyler. kendi ezikliklerini sana yıkıp senin psikolojini bozuyo. ondan sonra sen de vay ben aptalim vay ben şöyleyim. adam sana hakaret edip takinti yaptin diyebilio.
pardon da onun davranışlarının sorumlusu madem sensin bu kadar mı karaktersiz de başkasının hareketlerine göre hakaret edebilio. yani hakaret edio suçlusu sensin .bi de ariyosun yani. 5 gün bi erkein ayrıldığını algılayabilmesi için bile yetmiyoken 5 günde seni aramasını bekleme. ortalama 2 hafta ile 1,5 ay arasında değişir sana dönmesi. tabi ki öle cvap vericek ne dicekti hazır aramşsın yok ben seni aricaktim mi dicekti. sen ne söylersen söyle boş. anlamıyolar. ama en azindan aramayınca bitti diyince adam bi durup düşünür ben ne yaptım diye.
biz sana ne kadar arama desek boş sen ariycaksin nedeni de en başta sölediim korkuların. onlara odaklan. onsuz yaşayabiliceğini bildiğin an bu adamın seni elinde mumla aricaği andir.
ve şunu da unutma. sen gerçekten sabırlı, akıllı, değerli bi insansin. yoksa bu adami çekemezdin. kendi değerinin farkına var önce.