aptal deyin bana.

terk edilme korkusu, kendine güven, kendi değerini anlama vs gibi konuları bol bol oku bence. senin bu korkuların olmasa bu adam sana bunu yapamaz. sen ne dersen de onun sana dicek bi cevabı olucaktır. o hakaretleri edio ya sana bak nasıl sinirlendim. bi kere insan psikolojisi kendini nasi görüyosa karşısındakine onu söyler. kendi ezikliklerini sana yıkıp senin psikolojini bozuyo. ondan sonra sen de vay ben aptalim vay ben şöyleyim. adam sana hakaret edip takinti yaptin diyebilio.

pardon da onun davranışlarının sorumlusu madem sensin bu kadar mı karaktersiz de başkasının hareketlerine göre hakaret edebilio. yani hakaret edio suçlusu sensin .bi de ariyosun yani. 5 gün bi erkein ayrıldığını algılayabilmesi için bile yetmiyoken 5 günde seni aramasını bekleme. ortalama 2 hafta ile 1,5 ay arasında değişir sana dönmesi. tabi ki öle cvap vericek ne dicekti hazır aramşsın yok ben seni aricaktim mi dicekti. sen ne söylersen söyle boş. anlamıyolar. ama en azindan aramayınca bitti diyince adam bi durup düşünür ben ne yaptım diye.

biz sana ne kadar arama desek boş sen ariycaksin nedeni de en başta sölediim korkuların. onlara odaklan. onsuz yaşayabiliceğini bildiğin an bu adamın seni elinde mumla aricaği andir.

ve şunu da unutma. sen gerçekten sabırlı, akıllı, değerli bi insansin. yoksa bu adami çekemezdin. kendi değerinin farkına var önce.
evet sanırım öyle. malesef ki öyle sanırımı bile yok. kitaplar arıyorum bu konuda okuyabileceğim varsa. önceleri böyle değildim ben. 5 gün haklısınız kısa bir süre ama o kadar süre gem vurabildim hislerime. o ise benden ömür boyu vazgeçmişken. içimden bişeyler acıyor. kendime gelmeyim. annemin karnından onunla doğmadım ya. ben ilişkimi kaybetmek değil dengeli bir ilişkim olsun istiyorum. onsuz da yaşayabileceğimi nasıl göstereceğim ona ben.

alıştırmışsın onu..yani hep sen ara,üstüne düş..olmaz ki..artık ondan istediğin gibi biri olmaz senin..sen onla oldukça da kendini hep
hırpalarsın..sende öfkeleniyorsun sinir oluyorsun işte şimdiden.seviyorsundur ama kendine bunu yapma..nazlı niyazlı erkekten uzak
durcan ya valla çekilmez..kaçan kovalanır derler ya ne kaç ne kovala..

ne yapacağım ben böyle. kovalamaktan yoruldum ama birşeyler hep itiyor beni itmeye yorulsamda hep son bir takatim kalıyor. :( bıktım kendimden nefret eder oldum. o böyle mutlu oldukça sinirlerim bozuluyor.

bigün arayan yine sen olsan da barışmayacaksınız sevil o zaman napıcaksın paçasına mı yapışacaksın, sen o adam için büyünü yitirmişsin

ne yapacağım ben böyle. kovalamaktan yoruldum ama birşeyler hep itiyor beni itmeye yorulsamda hep son bir takatim kalıyor. :( bıktım kendimden nefret eder oldum. o böyle mutlu oldukça sinirlerim bozuluyor.

herkeste olan birşey aslında sende ki.birlikteyken neredeyse salarsın kendini hiç uğraşmazsın ama kavgada ilgisizlikte yada ayrılacak gibi olunduğunda telaş gelir hemen..yani peşinden sürünürsün nerdeyse..o zamanda iş işten geçer gibi bişey.sendekide öyle galiba..şimdi kaybetme korkusuyla karışmış işte sanırm.yapma tabiiki hiçbişey..o bilerek bile yapar aslında bunu..nasılsa biliyordur adı gibi ondan vazgeçemiceğini..yani vazgeçilmez diye bildiğindnde umursamaz senin halini tavrını..sen öyle koşma peşinden inan bundan sen gibi o da sıkılır bir süre sonra..inşallah olmazda zmanla dışarı yönelir yani..sabırlı ol..kavgamı ettiniz bekle..ağzına geleni deme yani sinirle yüzüne vurma herşeyi..sakince ona anlat işte şu bu davranışına güceniyorum falan diye..yani belki o senn mutsuz olduğunun farkında bile değil..yoksa değer verip senin bu halini görmezden gelemez yani..olumsuz düşünme ilk olarak öyle nefret falanlarla..

kendi kendini yıpratıyor,üzüyoorsun..artık haklıda olsa haksızda olsa adımları hep sen attığın için her zaman haklı olarak kendisini görecek.sensizliğe kendisini alıştırmaya çalışıyorsa sende onsuzluğa kendini alıştırmaya çalış...kendini tut ve ilk adım senden gitmesin...

kendi kendini yıpratıyor,üzüyoorsun..artık haklıda olsa haksızda olsa adımları hep sen attığın için her zaman haklı olarak kendisini görecek.sensizliğe kendisini alıştırmaya çalışıyorsa sende onsuzluğa kendini alıştırmaya çalış...kendini tut ve ilk adım senden gitmesin...

Sevgililik döneminde bu kadar bencil olan bir insandan evlendiğinizde nasıl biri olacağınız sanıyorsunuz.
Evlendiğinizde de kavga edeceksiniz kavgasız evlilik olmadığından eeeee o zaman da mı küseceksiniz bir evin içinde küslüğe dayanabilecek misin ya da her seferinde haklı olduğun halde gidip özür dilemeye kendini affettirmeye çalışmaya daha ne kadar dayanabileceksin. en unutulmaz denilenler bile tarihe gömülebiliyor.
Allah her acının sabrını veriyor. Siz yeter ki sabretmesini bilin.

Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun

Back
X