Aptal Diyeceksiniz Bana..

canım neden korkalım ki?
bu senin meselen.

ağlamana ve her şeyi ayrıntısıyla bilmene anlam veremedik sadece.
insan sevmediği biri için ağlar mı?:26:
gülüp geçmen gerekırdı
mantıken.:26:

bir kalbe 2 sevgi sığabilir mi?

herseye sebepsız aglayan bırıyım bu ara ama herkes bır suru sebep bulmus zaten aglamama
herseyı ayrıntısıyla bılmıyorum sadece bebegın resmı onun adı ve dogum yerı ıstanbul yazdıgından bılıyorum ya,
ıkı kısıyı sevmıyorum kocamı sevıyorum ben onu kafamda o cadı yuzunden bıtırelı 9 yıl oldu dıyorum ..2003ten söz
edıyorum.Korkmayın da öylesıne bır kelıme ..cumleden bunu cıkarıp neden korkalım yazmıssın cok komık
geldı :)

Ne kadar sürüyor peki bu lohusalık ?
Bahsettiğin şeyleri ben adet öncesi yaşıyorum bazen bu ben miyim dediğim oluyor ama kendi içimde bir gerginlik yaşıyorum.
Siyah süt'ü okumuştum biraz anlamaya çalışmıştım o lohusa depresyonunu doğum hüznü de deniyor galiba ama o da kendi içinde bir savaş veriyordu.
Aslında dürüst olayım konu sahibi umrumda değil bana ne kocası düşünsün o dertlensin, ben kk'da ki ikiyüzlülüge kızdım.
Yani kadın yapınca bahanemiz var ama erkek yapınca o eski sevgilisiyle ilgili yanlışlıkla bir laf etse bile Allah belasını versin modundayız :17:

Orası öyle tabi ki :)
Onu yazma sebebim de konu sahibinin yaptıgına uydurulmuş bir kılıf degil,
zaten ben de dedim insan bakıp da aglamaz....

Lohusalık kişiden kişiye degişiyor,
kiminki 3 ay, kiminki 1 yıl sürüyor...

Benim ki 40 gündü :)

Ben ki saglam, dirayetli ben,
ben bile sarsıldım 2. dogumumda.
Ama ilkinde etkilenmemiştim :)

Hatta böyle bir şey olduguna inanmıyordum,
ahaaa demek ki varmış dedim yaşayınca :)

Korkmayın ben kımseyı aldatılacak kadar degersız görmem..Kocamı sevmesem de cocuk yapmazdım.
9-10 yıl öncekı bır ılıskıden söz ettım o anlıktı gercekten ertesı gun bebegımle oynayıp kocama sarılıp
uyudum aklıma bıle gelmedı ..Lütfen yargılar cumleler kurmayın .Bekarken aramıs ılıskı yasamamısım,
evlıyken mı yasayacagım??Ben sahsen Allah korusun da esımden bosansam bıle kızım ıcın bır daha bır
erkek elıne bıle degmemeyı dusunecek kadar deger yargıları olan bır ınsanım hıc merak etmeyın..
Kocam yapsa uzulurdum de herkesın kocası da bakmıs olabılır ,bakmak sadece hem facebook profılıne
bıle bakmadım yanı yok ..Sadece google da adını yazayım dedım bır hastanede dogan
bebekler bölumunde bebegın resmı onun ısmı vardı bu kadar ya.Ben dogumjdan berı
herseye aglıyorum kı onunla ne ılgısı var..sehıt haberlerıne,bebegını dogurup atanlara,alındıgım zaman ınsanlara,esım bı konuda benı yanlıs anlarsa dınlemedı dıye ona vs vs..yanı lohusalıgı sa LOHUSALIK YASAMAYAN ZATEN ANLAMAZ ,cudanaya katılıyorum ..Anlık bırseydı ve bu döneme denk geldı anlıktı ve ıcımde tutmayıp yazdım sadece
o kadar..Ama ahlaksız anne gıbı yakıstırmalar cok sacma ..

2 doğum yaptım,haliyle 2 de lohusalık yaşadım.:ssz:

Allah'ım az önce bir salaklık yapıp eski sevgilime internetten bir bakayım dedim,
Ne göreyim?
Bir hastanenin yeni doğan bebekler bölümünde adı çıktı..
23 Mart'ta kızı dogmuş..Offf...Bir anda yaşlar boşaldı gözlerımden istemeden..
Çok şaşırdım;hayattaki tesadüfler işte..
Benim kızım da 8 Şubat'ta doğdu,aralarında 43 gün var...
Biz severek ayrılmıştık..
Annesi İstanbul'da yaşamasını istemediği için benden onu almıştı..
Hatta ayrılırken ''evlensek bile birbirimizle görüşür,eşlerimizi aldatırız''diye geyik yapmıştık..
(Ben de eşimle en çok da ona benzediği için evlenmiştim..)
Ve bebeğinin doğum yeri :İstanbul..
Çok üzüldüm çok salağım ama bu aralar lohusalık hassaslığım ve regl
dönemim,eşimin ilgisizliği bir anda öylesine aklıma getirmişti onu..
Baktığıma mı üzüleyim,bebeği olduğuna mı,yani evlendiğine mi,
İstanbul'da dibimde yaşadığına mı...Off kader off hayat offf...

Evlisiniz ve de bebeginiz olmus siz is gucu birakip eski sevgiliniz icin burda konu aciyosunuz anlayamiyorum.. Biz ne yapabiliriz peki ?
Sahsen ben boyle bir konu acsam vicdanim sizlar ne yapiyorum ben diye,eski sevgilinizin cocugu olamsina uzulmeniz de ayri bi tuhaf yani..

gecenin 3ünde , ben yatağımda mışıl mışıl uyurken yeni doğmuş bebeğimiz uykusunda meleklerle oynarken, eşim kalkıp eski sevgilisini düşünüp efkarlanıp böyle bir konu açıyorsa evet ben gerçekten uyuyorumdur... :ssz:

ben okuyunca " ayyy ne duygusal yaa , hatıralar işte insan özlüyor vs" diyemedim inanın, burda birçok kişi eşinin face sayfasını kontrol eder eskileri aratmışmı iletişime geçmişmi diye, ama eskiyi aratıp efkar basan taraf kadınsa çok anlayışlı oluyoruz.

gerçekçi olalım lütfen:emir_bebek:

İyi ki büyük harfle yazdın,yoksa nasıl anlayabilirdim.Çocuğum olmadığı için hiç lohusa olmadığım için yerin dibine girdim..
Perişan oldum sen bu onura erişmişsin inşallah bende erişirim.

Allah saa en kisa zamanda nasip eder insAllah canim,ici sure de benim gibilere insAllah..
Biz acaba ne sacmaliklar yapicaz lohusalik mertebesine eristigimizde

allah sizin gibi insanları bizden uzak tutsun. Yazıyı okuyunca nasıl insanlar varmış bu dünyada dedim. Kendi halime şükrettim.

Bebeğinize yazık, kocanıza yazık... Ama siz herşeyi haketmişsiniz. Bence eski sevgiliniz sizi çoktan unutmuştur. Artık eskiyi düşünmeyi bırakın. Meraktan internetten bakmış olabilirsiniz ama ağlamanıza bir anlam veremedim. Gerçkten çok yazık.

benım gıbı ınsanlar derken????:47::47::47::47::47::47:

herseye sebepsız aglayan bırıyım bu ara ama herkes bır suru sebep bulmus zaten aglamama
herseyı ayrıntısıyla bılmıyorum sadece bebegın resmı onun adı ve dogum yerı ıstanbul yazdıgından bılıyorum ya,
ıkı kısıyı sevmıyorum kocamı sevıyorum ben onu kafamda o cadı yuzunden bıtırelı 9 yıl oldu dıyorum ..2003ten söz
edıyorum.Korkmayın da öylesıne bır kelıme ..cumleden bunu cıkarıp neden korkalım yazmıssın cok komık
geldı :)

zaten ''biz neden korkalım'' derken
bende öylesine söyledım..
yazına karşılık yani:1::1:

neyse,,, ''istanbul'da yaşamayacaksınız ''dedi
annesi ve siz de o yüzden ayrıldınız.
ama şuan İstanbul'da yaşadığını düşündüğün için sana acı veren bu durum oldu.

sana hak veren de olur
vermeyen de,,, ben ''vermeyenler '' grubundanım.
erkek arkadaşımın eski sevgilinin profılıne bakıp ağladığını düşündüm bir an.
ve sinirden onu parçalamak geldı içimden.
kaldı ki, sen evlısın .

Siz nasıl evlendiyseniz onun da evlenmiş olması normal. Evlenen insanlar bir süre sonra cocuk da yaparlar. Dibinizde yaşaması, eşinizin görünüm olarak ona çok benzemesi sizin icin ne anlam ifade ediyor cok merak ettim?

işte yıne yanlıs okuyup yanlıs bır yorum yapılmıs mesela..Benım esım ona görunumu falan benzemıyor
sadece kısılık olarak onun gıbı temız kalplı ıyı bırı demek ıstedım ,bunu da yazmıstım!

dıger yanlıs anlasıldıgım kısımlar:
-İstanbulda annesı göndermıyor dıye ayrılmadık aılesı dırek rest cektı bırsuru sebep vardı demıstım
-mesela biz bır daha evlenmeyecegız demedık ama bu geyık yaptıgımız sey onun aılesı evlılıgımıze onay
vermedıgı ıcın söylenen o zamanlık bır laftı yanı evlenemeyız ama hep ömur boyu beraber oluruz
baskasıyla bıle evlensek gıbı bıseydı..
-Bence eskı sevgılısını aramayanlar bır defa sevmıs sanslılar o kadar ..
ben 2 kere sevdım kocamda yenıden dogdum onunla da ölmustum..
-butun kadınların duygusal anlamda anlayısla daha normal seyler yazacagını dusunmustum
guzel bır ılıskı ve ıyı bır sekılde bıtırıldıyse bır kadın böyle bır eskı sevgılısını saygıyla anabılır..
-haa en son görustugumde bekarken ben ,o ben kımseyı sen kadar sevemedım olmuyor demısti..
şimdi sevmıs sok oldum ama aglama sebebım yok yanı ..

-bebegımle bol bol ılgılenıyorum ve aklıma da hıc o gun baktıgım bıle gelmıyor,hatta
uyumadıgı ıcın hala yanımda :)))
-demek kı derdını anlatacakken her kelımeme dıkkat edıp yazmam lazımmıs kı kk
kadınları benı her kelımemle topa tutup yargılamasın..o an ıcınden gecenler yazılmamalıymıs,
yanlıs anlasılan bırsuru sey olurmus..

kızlar bazılarınızın yorumuyla kocasını aldatmıs gıbı hıssettım ya sagolun:))
sımdı bebegımı emzırıp kocama sarılıp uyuyacagım ıyı geceler..
butun yorumlarınıza da kızan kızmayan herkese tesekkurler..

(kızımın uyuyacagı yok az daha dert okuyacagım sanırım.)

Son düzenleme:
Boşver bence kimseyi takma. Yaşamayanların anlayacağı şeyler değil bunlar. Sen de istemezdin belki böyle hissetmek, üzülmek bitmiş bir ilişki için. Ama duygularımız bizim elimizde olan birşey değil. Öyle olsaydı insanların hiç biri şimdi aşk acısı vs. çekiyor olmazdı. Kim istemezki her saniye gülmeyi, ama hayat, yaşananlar bazı duyguların önüne geçemiyor işte. Duygusal bi dönemdesin ve bence normal birşey hissettiklerin. :)

sımdı konu sahıbıne sormak ıstıyorum ben neden agladıgını ben mesajımla durumu normallestırenlerden oldum galıba
sakın yanlıs anlasılmasın mımlenmenmek ıstemıorum ben evlıyım genel olarak mutlu da sayılırım guvensızlık wr kısmen bazen ılgısızlıkte ama baktım mı evlendıkten sonra eskılere bakmadım baksam aglarmıyım evlı dıye cocugu olmus dıye sevıyorum dıe hayatta aglamam umrumda olmaz aglamam
belkıııı bana ayrılık sebebı dıe gosterdıgı seyı suan yasıosa sırf bu duruma dustugum ıcın zaman kaybettıgım ıcın kendıme kızıp aglardım evlı olmasaydım ılk mesajımda da heralde dıe belırtmıstım ya aglamak ıllakı bıtmemıslıgımı gosterr cıddı anlamda soruyorum ben herseye aglarım da o yuzdn soruyorum bazen hıc bısı hıssetmedn bıle aglarım bıde bu lohusallık neymıs boyle yahu bız bebek yapcaktık allah nasıp ederse ben korktum sımdı zaten cok enteresan bı tıpım esıme karsı adamı delırtırım herlde
(hala cok sert tavr takınmanın cok dogru olmadıgını dusunuyorum ben)

işte yıne yanlıs okuyup yanlıs bır yorum yapılmıs mesela..Benım esım ona görunumu falan benzemıyor
sadece kısılık olarak onun gıbı temız kalplı ıyı bırı demek ıstedım ,bunu da yazmıstım!

dıger yanlıs anlasıldıgım kısımlar:
-İstanbulda annesı göndermıyor dıye ayrılmadık aılesı dırek rest cektı bırsuru sebep vardı demıstım
-mesela biz bır daha evlenmeyecegız demedık ama bu geyık yaptıgımız sey onun aılesı evlılıgımıze onay
vermedıgı ıcın söylenen o zamanlık bır laftı yanı evlenemeyız ama hep ömur boyu beraber oluruz
baskasıyla bıle evlensek gıbı bıseydı..
-Bence eskı sevgılısını aramayanlar bır defa sevmıs sanslılar o kadar ..
ben 2 kere sevdım kocamda yenıden dogdum onunla da ölmustum..
-butun kadınların duygusal anlamda anlayısla daha normal seyler yazacagını dusunmustum
guzel bır ılıskı ve ıyı bır sekılde bıtırıldıyse bır kadın böyle bır eskı sevgılısını saygıyla anabılır..
-haa en son görustugumde bekarken ben ,o ben kımseyı sen kadar sevemedım olmuyor demısti..
şimdi sevmıs sok oldum ama aglama sebebım yok yanı ..

-bebegımle bol bol ılgılenıyorum ve aklıma da hıc o gun baktıgım bıle gelmıyor,hatta
uyumadıgı ıcın hala yanımda :)))
-demek kı derdını anlatacakken her kelımeme dıkkat edıp yazmam lazımmıs kı kk
kadınları benı her kelımemle topa tutup yargılamasın..o an ıcınden gecenler yazılmamalıymıs,
yanlıs anlasılan bırsuru sey olurmus..

Allah'ım az önce bir salaklık yapıp eski sevgilime internetten bir bakayım dedim,
Ne göreyim?
Bir hastanenin yeni doğan bebekler bölümünde adı çıktı..
23 Mart'ta kızı dogmuş..Offf...Bir anda yaşlar boşaldı gözlerımden istemeden..
Çok şaşırdım;hayattaki tesadüfler işte..
Benim kızım da 8 Şubat'ta doğdu,aralarında 43 gün var...
Biz severek ayrılmıştık..
Annesi İstanbul'da yaşamasını istemediği için benden onu almıştı..
Hatta ayrılırken ''evlensek bile birbirimizle görüşür,eşlerimizi aldatırız''diye geyik yapmıştık..
(Ben de eşimle en çok da ona benzediği için evlenmiştim..)
Ve bebeğinin doğum yeri :İstanbul..
Çok üzüldüm çok salağım ama bu aralar lohusalık hassaslığım ve regl
dönemim,eşimin ilgisizliği bir anda öylesine aklıma getirmişti onu..
Baktığıma mı üzüleyim,bebeği olduğuna mı,yani evlendiğine mi,
İstanbul'da dibimde yaşadığına mı...Off kader off hayat offf...

İki mesaj arasında 458539 farkı bulun :31:

ya ben senın ılk mesajını tam ıdrak edememısım
ayrılmanıza sebep olan seylerın tersı bısey yptıgı ıcn zmnıa dustugun duruma agladn sanmıstım ben sırkelenıp kendıne gelmıs olmanı dılıyorum evlendıgıne nıye uzuluyosun bebegıne nedn uzuluyosun kucagındakı bebegınle mutlu mutlu bı omur nasıp etsın allah ıyı geceler

çok ilginç bir ruh hali olsa gerek..
ben eskı sewgılımı hala dusunuyor olsaydım baska bırıyle ewlenmezdım herhalde..
haksızlık bu.
bence silkelenın kendınıze gelın...

canım ben seni çok iyi anladım evlen çoluk çocuğa karış ne olursan ol bir an geliyor insan eski defterleri açıp gözden geçiriyor arada ve bu asla eşini evliliğini sevmediğinden olmuyor! ve belki o insanı eşin kadar sevmemişssindir bile boşver milleti çok doğru ve akıllı insanlar oldukları için senin aptallıklarını!! böyle yüzüne vurmaları çok doğallllll...

çok teşekkurler anlayısın ıcın playdoh ..Zaten cewap werıp boş yere
moralımı bozmamaya karar werdım ..Ben kendımı bıldıkten sonra ,
kötu dusunceler önemlı degıl.

Elbette duygularınıza saygı duyuyorum ancak bundan önce okuduğum konuların etkisiyle bu duruma farklı bir gözden bakıp bir de o şekilde yorum yapmak istedim. Ne bileyim bir bayan buraya eşinin eski sevgilisini bir türlü unutamadığını, onu sırf o kadına benzediği için seçtiğini ve kadının bebeği olduğunu öğrenince ağladığını vs yazsaydı hepimiz adama atıp tutardık. Kadın da demek ki unutamamış hala onu seviyor diye ağlardı..Biz de kadın için üzülür, onu teselli ederdik. Şimdi sırf kadın olduğunuz için size haklı muamelesi yapılmasını doğru bulmuyorum.Umarım eşinizden istediğiniz ilgiyi görürsünüz ve onu eskileri tamamen unutacak kadar çok seversiniz.

oh en güzeli;

ya yanlış anlaşılmasın sözüm genele; nedir bu eski sevgili takıntısı?

ben şu huyuma bayılıyorum.geçmişte ne yaşadıysam geçmişte kaldı yaşandı ve bitti.
benim de evliliğin eşiğinden döndüğüm bi ilişkim olmuştu evlenmeden önce o zamanlar haliyle normal olarak çok üzülmüştüm.
Ama o zamanda kaldı ve bitti..ne hali varsa görsün banane umrumda bile olmaz,olmuş ve bitmiş..

Allahım kocamı başımdan eksik etmesin...

Back
X