Aptal exim

quinzel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2016
300
147
103
Merhaba herkese..
Gecenin bu saatinde konu açıyorum ama kusura bakmayın sinirlerim bozuldu..
Beş ay önce ayrıldı benden ve şuan başkasıyla beraber eski sevgilim.
Birkaç yıl sürdü ilişkimiz ve bu sırada farklı şehirlerdeydik biz görüşmedik. Uzun mesafe ilişkisi işte anlayacağınız
Şuan ise benim olduğum şehire gelmek için bi bahane kendine bana yazıyor güya soruyor işte o :'))) sırf bunun için mi yani diye sorduğumda evet istersen seninlede görüşelim diye bi yanıt aldım.. İnanın bahanesini uydurduğu şey kendi yaşadığı yerdede olan bi malzeme.. Gelmesin diye tersliyorum ama.. niye yapıyor bunu?

Son düzenleme:
Biten bir ilişkinin üstüne yeni hayat kurmuş bir adama sinirlenmenizden önce, kendisiyle hala neden görüştüğünüzü merak ettim ben? Her yerden silip engelleyin.

Sizin için ya da işi olduğu içi geldi. Neticede ayrıldı sizden, ve bir ilişkisi var. Neden geldiğinin ne kadar önemi var ki? Yaşadığınız sinire değmez.

Engelle gitsin telefonumda tutup cevap bile yazmazdım ben.içten içe hoşuna gitmiş gibi duruyor bu durum karşıdan
Kendinizi bi benim yerime koyun o kadar emek vermişsiniz insan ister tabiki bir kere görmeyi ama hayatında başka birisi varken yapması beni en çok aptallaştıran şey

Engelle gitsin telefonumda tutup cevap bile yazmazdım ben.içten içe hoşuna gitmiş gibi duruyor bu durum karşıdan
Kesinlikle öyle duruyor. Bu konu hakkında --özellikle de ilişkiniz varsa- kafa yormanız bile gereksiz. Umursuyor olmanız garip geldi.

Kesinlikle öyle duruyor. Bu konu hakkında --özellikle de ilişkiniz varsa- kafa yormanız bile gereksiz. Umursuyor olmanız garip geldi.
Çünkü hiç bi zaman böyle bişeye kalkışmadı ayrılıp üstüne başkasıyla birlikteyken bunu yapmaya çalışması insanı ister istemez tedirgin ediyor ben aksini idda etmiyorumki soğuduğum şey başkası varken böyle yapması

Çokta soğumuş gibi durmuyorsunuz ama, sana yazıyor olması hoşuna gitmiş bence
Çünkü üç yıl emek verip bir kere göremediysen insanın içinde bir ukte kalıyor nasıl anlatayım ki içinizde hem korku hem tedirginlik olur ya böyle iki göğüsünüzün arası sızlar şuan aynı öyle bişey var içimde

Çünkü hiç bi zaman böyle bişeye kalkışmadı ayrılıp üstüne başkasıyla birlikteyken bunu yapmaya çalışması insanı ister istemez tedirgin ediyor ben aksini idda etmiyorumki soğuduğum şey başkası varken böyle yapması
Hayatınızda başka birisi varsa zaten çoktan soğumuş o eski defteri kapamış olmanız gerekmez miydi? Konuşmasanız zaten tedirgin olacak bir konu yok ki ortada. Ilişki içindeyken bile görüşmemişsiniz uzak mesafe ilişkisi diyorsunuz, ayrılınca ve ikinizin ilişkisi varken mi görüşeceksiniz?

Back
X