Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seni çok iyi anlıyorum ama bence görüşme. seni neyin bekledigini bilmiyorsun. şimdi içinden şunlar geçiyordur; " acaba mutsuz o yüzden mi benle görüşmek istedi, beni unutamadı mı? gibi gibi" inan hiçbiri değil. ki öyle olsa bile sana bunu açıkça göstermezÇünkü üç yıl emek verip bir kere göremediysen insanın içinde bir ukte kalıyor nasıl anlatayım ki içinizde hem korku hem tedirginlik olur ya böyle iki göğüsünüzün arası sızlar şuan aynı öyle bişey var içimde
Yani arada bir konuşuruz öyle ama hep o adımı atar ben bir kere bile atmadım. Gerçekten aklımdan geçmedi değil söyledikleriniz dediğim gibi ya ben çok şapşalım hemen leylaya bağlıyorum bunları görmüyorumseni çok iyi anlıyorum ama bence görüşme. seni neyin bekledigini bilmiyorsun. şimdi içinden şunlar geçiyordur; " acaba mutsuz o yüzden mi benle görüşmek istedi, beni unutamadı mı? gibi gibi" inan hiçbiri değil. ki öyle olsa bile sana bunu açıkça göstermez
belki çok mutlu olduğundan falan bahsedecek, arkadaşliginiza önem verdiğini söyleyecek. Görüştügünuze göre bağınız hala kopmamiş.
demek sizi tam olarak hayatından çıkarmak istememiş. Eğer güçlü biriysen, ona iki çift söz söylemek istiyorsan görüş. ama ağlayacaksan onu görünce, eski günlerden bahsederiz diye umuyorsan görüşme. zayıf bir görüntü verme ona..Yani arada bir konuşuruz öyle ama hep o adımı atar ben bir kere bile atmadım. Gerçekten aklımdan geçmedi değil söyledikleriniz dediğim gibi ya ben çok şapşalım hemen leylaya bağlıyorum bunları görmüyorum
şuan yaptığıda bunu kanıtlar bişey olmuş zaten belki diye düşüncelere beynimde yer verdiğim için sorguluyorum demekkiSana şuan tuhaf gelen şey belki ex aşkının yaşam biçimiydi.Uzaktan nerden bilebilirsin.Seninle konuşurken de 50 tane kızla geziyordu belki.Ki gezmiştir.Neden niçin diye sorman biraz saçma.Çünkü düzgün biri degil bu belli.Boya bahane,extra kızlarla gezmek şahane diyordur kendince.Böyle insanlar için hava atma konusudur böyle şeyler.Yaşın ufak gibi geldi bana biraz.İletişimi kesip engellemeni öneririm.
benim bu konu hakkında içim rahat çünkü benden ayrıldıktan sonra bir kez bile yazmadım, ki doğru olan bu zaten... o sürekli bi iletişim haline girmeye çalıştı ve hayatındaki insana rağmen yaptı bunu.. ben onun aklını kurcalamadım bu konuda.. onuda o kadar sevseydi asla konuşmazdı tekrar yaşantım hakkında sorular sormazdı.. bir ablam yazmış buraya dediği gibi düzgün bi karakteri yokmuş..Zorla yaptirdigini nerden biliyorsun. Belki senin eski gorustugun insan oyle diyordur sana. Senleykende baskalarina senin hakkinda neler anlatmistir. Cok itici. Ayrica sen bu insani hic gormedinmi yüzyüze??? Sen eskisin, oda artik bir baskasinin. Sevgilisi olan biriyle ne diye yazisiorsunki?
hayır öyle bişey asla olmadı.. yanlış olduğunu biliyorum ama bi şekildede atamadım halaYedek kulubesine almış sizi
İlişkiniz ne boyuttaydı bilmiyorum ama cinsellik de olmussa büyük ihtimal bunun için geliyordur.
Erkekler boşa kürek çekmez vardır bi çıkarı.
Sizi seven adam 3 yıldır nereyemiş acaba.
Siz de cvp vermişsiniz galiba hala kafanızdan atamamışsınız.
Yoksa engellerim konuşmam bile bana ne ne hali varsa görsün yani.
Şuan şok olduğum bişeyide yazayım... Bunun eskiden konuştuğu bi kız vardı bende biliyodum.. bi kere biz skypetayken felan kız yazmıştı işte kardeşim falan diyor ama nasıl gevşek bi şekilde böyle yaa karşşiim falan sonra kız yok oldu konuşmadılar ben sadece ismini biliyodum hiçbir yerde bulamamıştım ve onu takip etmeye başlamış.. Demekki onunla hala görüşüyor.. Aslında bu kadar şaşırmamam gerek ama gerçekten bu kadar ş... olmaz ya bu kadarını beklemiyodum bi 10 sn ağzım açık bakakaldım...
Gerçekten... Böyle bi cinsle daha önce karşılaşmamıştım..engelle gitsin