Aptal exim

Şimdide aynısını beraber olduğu kıza yapıyor fark yok
Ayrılmanız isabet olmuş
Ya düşünüyorumda tamam demiş olsam o kızın haberi bile olmayacak... belkide benimde haberim bile olmadan neler yaptı zamanında diye düşündürüyor işte böyle

Kendinizi bi benim yerime koyun o kadar emek vermişsiniz insan ister tabiki bir kere görmeyi ama hayatında başka birisi varken yapması beni en çok aptallaştıran şey
Herkes hayatında bir kere böyle bir durum yaşamıstır.karşı taraf sizin onla sevgilisi olması rağmen buluşmanızı istiyor buna rağmen hala konuşup buluşursanız o kişi değerinizi anlamaz ki.o her zaman orda beni bekliyor moduna girer illa ki.ayrılıklarda bir daha konuşulmaması gerektiğini düşünüyorum.çok pişman olursa zaten gelir pişman olmazsa da yokluğuna alışmıs olursunuz

Benim değil onun hayatında başkası var yanlış anlaşılmasın

Asla buluşmam hele ki başkasıyla birlikteyken..

Terslemene gerek yok ya engelle yada kestir at. Takmış kafaya illa gelecek diyorsun madem taktı geldiği gibi geri gider görüşmek zorunda değilsin.
Okuduğum yeri biliyor gelmesinden korkuyorum. Hiç görmediğim birinden vazgeçmem o kadar zor oldu ki. Görsem nasıl olurum bilmiyorum. Bunun için korkuyorum çıkmasın karşıma

Eski sevgilin güvenilir biri değilmiş hayatında biri varken eski sevgiliyle görüşmeyi düşünüyorsan kork öyle kişilikten.

Eski sevgilin güvenilir biri değilmiş hayatında biri varken eski sevgiliyle görüşmeyi düşünüyorsan kork öyle kişilikten.
bazen bi hisse kapılıp gözüm bunların hiçbirini görmüyor işte hemen leylaya bağlıyorum kendi içimde bile çelişiyorum.. ama oda zamanında çok sevdiğimden.. İşte o yüzden gereksiz gibi görünsede buradaki ablalarıma danışmak her zaman daha doğru karar vermeme neden oluyor

Eski sevgilim bana mesaj atsa hemen bi ekran görünüsüt hooooop yeni sevgilisine gönderirdim.
şuan birlikte olduğu kız pek bi kaptım çocuğu havalarında nispet yapar gibi her yere zorla ilişkisi var yazdırmış atsam aslında bi morarır iner o havası ama öyle biri değilim muhattap olup üzülmekten korkuyorum

Beni rahatsız ediyo şunun yularını bi tut yaz bence

Hayatında birisi varken görüşmemiz uygun değil aynı şey benim başıma gelsin istemem bu yüzden de kusura bakma görüşemem diyin ve iletişimi kesin. Zor değil?

Sana şuan tuhaf gelen şey belki ex aşkının yaşam biçimiydi.Uzaktan nerden bilebilirsin.Seninle konuşurken de 50 tane kızla geziyordu belki.Ki gezmiştir.Neden niçin diye sorman biraz saçma.Çünkü düzgün biri degil bu belli.Boya bahane,extra kızlarla gezmek şahane diyordur kendince.Böyle insanlar için hava atma konusudur böyle şeyler.Yaşın ufak gibi geldi bana biraz.İletişimi kesip engellemeni öneririm.

Zorla yaptirdigini nerden biliyorsun. Belki senin eski gorustugun insan oyle diyordur sana. Senleykende baskalarina senin hakkinda neler anlatmistir. Cok itici. Ayrica sen bu insani hic gormedinmi yüzyüze??? Sen eskisin, oda artik bir baskasinin. Sevgilisi olan biriyle ne diye yazisiorsunki?

Okuduğum yeri biliyor gelmesinden korkuyorum. Hiç görmediğim birinden vazgeçmem o kadar zor oldu ki. Görsem nasıl olurum bilmiyorum. Bunun için korkuyorum çıkmasın karşıma

sen bu çocuğu hiç görmedin mi 3 sene hemde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…