- Emoji Skoru
- 19
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi bizdedertboll
Kızlar merhaba, öncelikle daha önce bir soru sormuştum buraya ama bugün daha detaylı bir anlatım yapacağım çünkü kafam gerçekten çok karışık fikirlerinize çok ihtiyacım var. Ben 25 sevgilim 28 yaşında 2 yılı geçkindir ilişkimiz var, ben üniversitedeyken tanıştık ben okuyordum o ise çalışıyordu aynı iş yerinde tanıştık. Detaylı bi şekilde anlatmamın sebebi iyice anlayıp yorum yapabilmeniz adına. Herneyse ilişkinin ilk 6 ayı çok güzeldi ve niyetinin ciddi olduğunu söylemişti en başından beri fakat bense o zamanlar asla evlilik çocuk vs düşünmüyordum daha doğrusu hayatımda hiş düşünmemiştim, sonra zamanla tabularımı yıktı ve onuda gerçek anlamda sevmeye başladım ve onunla evlenmek istedim. Bu seferde kendisi istemedi ara ara hep bunu konuşuyorduk. 3 aydır neredeyse ayrıyız farklı şehirlerdeyiz o kendi memleketinde ben kendi memleketimdeyim 2 kez buraya geldi görüştük fakat nereye kadar böyle sürecek onuda bilmiyorum. Açıkcası kötü bi dönemden de geçiyorum aile içi sorunlarım var yani daha doğrusu derlerimiz var maddi manevi. Son 1 aydır da şunu fark ettim evlilik konusunu 1.5 yıldır açan taraf hep benmişim mesajlara falan baktım aslında o bana senin yüzünden net değilim diyor ama bende onun yüzünden net değildim her zaman ama aslında ondan daha netim evlilik konusunda kendisi de biliyor aptal değil sonuçta ama itiraf edemiyor. Herneyse 2 gün önce ayrıldım severek çünkü artık inancım ve umudum kalmadı bu ilişkiye sevsemde bunu yapmak zorunda kaldım son 1 aydır kalbimi kırıyordu kendisi farkında olmasa bile evlilik muhabbetlerinden dolayı artık sevilmediğimi düşünüyordum. İçimde şüphe vardı çünkü en sevildiğim ve emin olduğum zamanlarıda hatırlıyorum. Bugün bana ulaştı ve konuşmak istediğini söyledi uzun uzun konuştuk telefonda 2. şans vermemi istedi bu ilişkinin çok güzel yerlere gideceğini söyledi vs bende tamam dedim çünkü seviyorum onu hala ve ortada ciddi büyük bir problemde yok dediğim gibi son zamanlarda beni sevmediğini düşünüyorum sadece yarın buraya gelecek yaşadığım şehre ve yüzyüze konuşacağız. Kızlar benim annem babam ayrı biz babamla yaşıyoruz annemin maddi imkanları el vermediğinden dolayı ve evin en büyük çocuğu da benim ve annemin yaşadığı şehire gideceğim iş için çünkü memleketimde iş bulamıyorum geldiğimden beri küçük bi şehir fakat ben annemin yanına gittiğimde aramızda daha da mesafe olucak en kötü ayda 1 kez buluşabileceğiz ve bu ilişki nereye gider o saatten sonra bilmiyorum. Erkek arkadaşım bana dediki sen annenin yanına gitmeden biz gelelimmi aileleri tanıştırmak için adım atalımmı dedi bende yarın yüzyüze konuşuruz dedim ama ne cevap vereceğimide bilmiyorum aslında bir yanım onu çok istiyor evet bir yandan artık kendi hayatımı kurmak istiyorum kızlar kendimi hiçbiryere ait hissetmiyorum gerçekten, kendi evim olsun istiyorum, ama bir yandan da yani bu sadece benim istememle olucak gibi de hissediyorum yani ben kötüyüm iyi değilim diye öyle de demiş olabilir bilmiyorum lütfen yardım edin bana ne yapacağım hakkında en ufak bir fikrim yok evet ona çok aşığım ama kırgınlıklarımda var çok çaresiz kaldım şuan….