Aptal gibi arabamı vurdum busabah ve ilk defa tek başıma trafiğe çıkmıştım

sevgi_kartal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2009
1.569
26
158
bu sabah arabayla ilk defa iş yerine gitmek istedim tek başıma çok güzel geldm.fakat malgibi tamşirketin önünde bi anlık dalgınlıkla baş arabaya sürttürdüm arabayı içim acıyor nasıl bu aptallığı yaptım.benn inanamıyorum çizdiğim adam görmedi arabasını daha farkederserezil rüsva olurum milleteeee Allahım ben neyapıcam şimdi..........benim arabanın da boyası çıktı bayağğğğ içim hop hop ediyor adam gelicek şirkete bişey çıkarıcak diye o adamın arabasındada çizik var kapısında evdekilerede söylemedim ben ne yapayımşimdi....

bu sabah arabayla ilk defa iş yerine gitmek istedim tek başıma çok güzel geldm.fakat malgibi tamşirketin önünde bi anlık dalgınlıkla baş arabaya sürttürdüm arabayı içim acıyor nasıl bu aptallığı yaptım.benn inanamıyorum çizdiğim adam görmedi arabasını daha farkederserezil rüsva olurum milleteeee Allahım ben neyapıcam şimdi..........benim arabanın da boyası çıktı bayağğğğ içim hop hop ediyor adam gelicek şirkete bişey çıkarıcak diye o adamın arabasındada çizik var kapısında evdekilerede söylemedim ben ne yapayımşimdi....

Adam size gelmeden siz adama gidip özür dileseniz gereken ne ise yapacağınızı söyleseniz daha iyi olur sanırım :34::34::34:

gidin adama söyleyin günah yaa olabilir herşey olabilir allah beterinden korusun:((( bende dün arabayı sürttüm ama ben bir tenekeye sürrtü ama eşime daha söyleyemedim bişi demez ama üzülür:(((

arabama ne oldu bakmaya bile cesaret edemiyorum şuan bakmadım bile açıcası. moralim çok bozuk şirketede rezil rüsva olduk....mahvoldum bennnn

Çizdiğiniz arabanın sahibiyle bir an önce konuşun bence. Geçmiş olsun..

neden rezil rüsva olasın canım herkes anasının karnında öğrenip dogmuyor ki böyle kazalar olacak allah beterın korusun canına bir şey olmasın ..karşı tarafla uzlaşmalısın sonucta adı üstünde kaza sorun olacagını sanmam

aman dert ettıgınız seye bak kasko trafık yok mu arabanızın.3 ay once yılların soforu esım kaza yapmıs geldı eve bayada bır hasar vardı ıkı aractada.olur oyle seyler.rezıl olmakla alakası yok.asıl surttugunuz adam farkedıpte ısyerınıze gelıp hem yapıyorsunuz hemde soylemıyorsunuz derse ozaman rezıl olursunuz.bence hemen vakıt kaybetmeden gıdın ozur dıleyın.her ıste bır hayır vardır.gecmıs olsun.nazar boncugu olsun buda.

niye rezil olasın canım herkesin başına gelebilecek bişey bu çok normal..bende arkadaşlara katılıyorum çizdiğiniz arabanın sahibine siz gidin anlatın durumu..

anlıyorum kardeş bende motordan düşdüğümde ben nasıl düşdüm bu salaklıgı nasl yapdm falan demişdim ama işte acemilik

Acilen soğukkanlı bir tavırla adamı bulup özür dileyin

Sonra kaza tutanağını doldurup sigorta işlemlerinin başlamasını sağlayın.

Kçıp saklanmakla bir yere varamazsınız.

Geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.:40:

Son düzenleme:

Arabasına çarptığınız adamla konuştunuz inş. farkederse falan yazmışsınız; zararını karşılayacak olmalısınız.

Herkes hata yapar bu kadar üzülmeyin.

sorun olmaz inşallah küçük bi çizik tabi moralin bozulmuştur.bi daha daha dikkatli davranırsın canından kıymetli mi. arabaların boyası yerine gelir önemli olan sensin....geçmiş olsun

BEenim arabanın boyası kalkmış.ufak bi çizdiğim arabada gitmiş yokşuan.eger gelirde sorarsa zararı karşılamaya hazırım ama gidipçizdim demeye cesaretim yok...

BEenim arabanın boyası kalkmış.ufak bi çizdiğim arabada gitmiş yokşuan.eger gelirde sorarsa zararı karşılamaya hazırım ama gidipçizdim demeye cesaretim yok...

Yaptığınız çok ayıp çizik olmasa bile belki ufak bir ezik var
Yolda giderken bir taksi benim arabama sürttü indim baktım bir şey yok tabi taksi kaçtı gitti
sonra inceleyince farkettim arabada ezik ve çatlak olmuştu.

Yaptığınız gerçekten çok ayıp. İnsanlık hali, bile isteye yapmadınız ya? Bir anlık dalgınlık, fren yerine gaz, kalp sıkışması, baş dönmesi herşey olabilir.

Pasta cila attıracak arabasına, yazıl değil mi adama/kadına? Vicdanınızı susturabilecek misiniz? Gerçi siz hala benim arabada hasar yokmuş diyorsunuz, kendinizden bahsediyorsunuz yaa neyse...

bizde geçenlerde arabamızla park halideki arabaya çarpmıştık. eşim çok korktu. arabayı başka yere park ettik. hem saklama amaçlıydı eşiminkisi hemde gece olduğundan dolayı. gece baya bi konuştum. arabanın sahibini bul. bak ilerde biride bizim arabaya çarpar gider. üzülür vs. diye.. ensonunda sabah arabaya bakmaya gitti. araba yokmuş. geri geldi :1:. tekrar gönderdim. aşağıda dükkan varmış oraya de. kesin biri sorar diye. dediğim gibi de oldu. eşimi buldular vs. arabanın tutanakları derken.. bizim arabamızdaki hasar güneşten düzeldi :1:. sigortamızda karşı tarafın hasarını karşıladı. böylece yırttık:1:

İlk araba kullandığım dönemde bende yaptım böyle bir şey, trafiğe kalmamak için sabah çok erken çıkıyordum, evin orada köşeyi dönerken bir minibüse hafifçe dokundum, bakındım kimse yok, saat sabah 6:30, arabadan indim camına bir kartvizitimi koydum ve özür dileyen bir not yazdım. Araç sahibinden beni aramasını istedim. Öğlene doğru aradı adam, önemli birşeyi yok arabanın hafif iki çizik var, onuda bir ara hallederim, bir ödeme yapmanıza gerek yok ama kartınızı bırakmanıza çok şaşırdım dedi:) Hakkını helal etmesini istedim ve konu kapandı. Bu herkesin başına gelebilir, ama yaptığımız hataların arkasında durmalıyız. Küçük bir kaza yapmak değilde, kazayı bırakıp kaçmak bence rezalet sebebi, ne dersin :)

Back
X