- Konu Sahibi sevgi_kartal
siz sanırım iş yerinde dalga konusu olmaktan çok korkuyorsunuz,ben bunu anladım yazdığınız yorumlardan.
acemi misiniz...?
acemi misiniz...?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim arabayı pasta cilaya gönderdim.adamda yok gitmiş o korkuyla çıktım iş yerime korktum halağda korkuyorum...yarın adam burdaysa bırakırım kartımı
saçmalamayın lütfen parasında değilim tabiki evdekiler duyucak diye korkuyorum..arabamın trafiği kaskosu herşeyivar sıfır araba almış 100,200 tl denmi korkucammmm
keşke duvara çarpsaydımda o arabaya çarpmasaydım.çarpma derken çizik yani. benim arabam çizilsin ama başkasına zarar vermiyim....
saçmalamayın lütfen parasında değilim tabiki evdekiler duyucak diye korkuyorum..arabamın trafiği kaskosu herşeyivar sıfır araba almış 100,200 tl denmi korkucammmm
takma kafana ben 3 arabaya sürttüm ik aylar. şimdi alıştım ama az önce bir kaza atlattım mesela eve gelirken. dalgındım park yerinden çıkarken sağdan aniden araba çıktı adam da sinirli sinirli el harketi yaptı bana bastı gitti sonra.
velhasılı olur böyle şeyler. sen vurursun o sana vurur. Allah beterinden korusun yarın git konuş. çok büyük birşey yoksa önemsemez bile belki.
çünki ben tek başıma bir iş yapamıyorum aldığım kararlarda ve yaptığım şeylerde ailemin izni olması gerekiyor halağ aile izniyle ve aileme bağlı yaşıyorummmm.