- Konu Sahibi llllpocahontasllll
-
Ben gezip tozayım sen elimin altında ol ..
Bu amelenin benzeri bende de vardı cnm..Ptesi bana aşık evlenmek isteyen erkek..Salı evlilikten korkan adam..Çarşamba tatile mi gitsek .. Ben ve benim gibi kaç kişi vardı bilmiyorum..Neyseki bitti kurtuldum
işte karakterleri oturmamış ne istediğini bilmeyen daha kendisini tanımamış adamcıklar.. bissürü var bunlardan.. sizinkilerin yaşını bilmem benimki 27 yaşındaydı.. kazık kadar herif 4 senemi yedi.. ya adam gibi tut bırakma ya da olmuyor de.. böyleee oyalandım yıllarca.. oh çok şükür sonunda kopabildim.. siz de kopun tamamen.. gitmesin yıllarınız..
Ne istediğini bilmeyen..kişiliği oturmamış, çeşit çeşit kızlarla takılmayı marifet sayan, insanın gözünün içine baka baka Allah korkusu olmadan yalan söyleyen adi bir İkizler burcu erkeği
Ben çok zor günler geçirdim..geçiriyorum da arkadaşlar yaklaşık 2 yıllık ilişkimdi başlarda evliliği hiç düşünmediğini söylerdi.sonraları bunu seninle düşünmeye başladım demeye başladı ama bu süreç içinde ne ailesi ile nede arkadaşları ile tanıştırmadı..başka kızlarla mesajlaşmalarını bile yakaladım sevdiğim için affettim.. tabiki bunun devamında yine aynı şeyleri yaşamaya devam ettim
bir çok kez yalanlarını yakaladım..sanki kör olmuştum bile bile devam ettim
ve şimdi terk edildim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?