Aptal! Nefret ediyorum senden!

llllpocahontasllll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2011
413
0
0
Diğer
sürekli dürüstüm, doğruyum ayaklarında gez
arkamdan işler çevir
gizli facebook hesapları aç
görüşmeni istemediğim kızı ekle
'küçümsemek istemiyorum ama onunla mı' dediğin kıza ben terk edince tekrar sarkmaya başla
başka bi şehirden buraya gelince peşimden koşmaya devam et
mesajlar at ama aynı zamanda da 'kırgınım, kızgınım' triplerine gir
üstelik bir de numaramı engelle, sanki mesaj atan sen değilmişsin gibi
annemin evde olmadığını bildiğin için fırsattan istifade 'sana gelmeyi o kadar çok istiyorum ki' yaz utanmadan
aynı ortamda olduğumuzda elimi bile sıkma, ondan sonra 'sana bi kere bile sarılmak nasip olamadı ya canım öyle yanıyor ki, ben kimseyi böyle sevmedim' de

ne bu çelişki aptal! madem bu kadar seviyordun da neden bunca yalan, oyun?
neyi eksik buldun, madem o kadar mutluydun, huzurluydun, aşıktın..
özlemini, acını facebook duvarlarında paylaştın da onca zaman, hiç demedin 'ben hata yaptım'..
artık çok geç, o vapur kaçtı..

neden bu kadar aptalsın, neden?
nefret ediyorum senden.

Bu amelenin benzeri bende de vardı cnm..Ptesi bana aşık evlenmek isteyen erkek..Salı evlilikten korkan adam..Çarşamba tatile mi gitsek .. Ben ve benim gibi kaç kişi vardı bilmiyorum..Neyseki bitti kurtuldum

dök içini dökk.. ben nefret bile etmiyorum sadece acıyorum. zavallılar.. seviyoruz ölüyoruz derler aşkları uğruna kıllarını kıpırtatmazlar.. sonra da ortada gezinirler erkeğiz diye.. geçmiş olsun artık.. sen de sıkma canını... elbet bi yiğit çıkacaktır karşımıza

Bu amelenin benzeri bende de vardı cnm..Ptesi bana aşık evlenmek isteyen erkek..Salı evlilikten korkan adam..Çarşamba tatile mi gitsek .. Ben ve benim gibi kaç kişi vardı bilmiyorum..Neyseki bitti kurtuldum

dengesiz yaratıklar bunları varya böle alıp kafalarını birbirine tokuşturcaksın ıyy uyuz oluyorum ya..

işte karakterleri oturmamış ne istediğini bilmeyen daha kendisini tanımamış adamcıklar.. bissürü var bunlardan.. sizinkilerin yaşını bilmem benimki 27 yaşındaydı.. kazık kadar herif 4 senemi yedi.. ya adam gibi tut bırakma ya da olmuyor de.. böyleee oyalandım yıllarca.. oh çok şükür sonunda kopabildim.. siz de kopun tamamen.. gitmesin yıllarınız..

ya canım benimki bir de teyzemin oğlu düşün, o da 27'ydi. 8 yaş vardı aramızda.
tabi zeka yaşını sorarsan orası apayrı bir konu..

Son düzenleme:
bende nefret ediyorummmmmmmmm.benimkide öyleydii..aynen bu anlattığın gibiiiiiii!!!
yanyana gelince elimi bile tutmazdı nedeni ise neymiş utanıyomuşş sevdiğinin yüzüne bile bakmaya
sonra biz senle bişey yaşamadık ki birbirimizi unutabiliriz dee
benim için hiçbirt şey yapma sonra sen hatalısın de ben başkasına gidince
bende nefret ediyorum aptal!!!!!!!!!!!!

Böyleleri için değmez, bende yaşadım ve gördüm çünkü, kurtulduğuma seviniyorum şu an, iyi ki de kurtulmuşum diyorum, çünkü şu an ki sevgilimi tanıyamıcaktım eğer kurtulmasaydım, boşver canım gitsin, ne yaparsa yapsın, sen önüne bak artık, senin değerini daha iyi anlıcak birisi çıkacaktır karşına mutlaka.

Son düzenleme:
Ne istediğini bilmeyen..kişiliği oturmamış, çeşit çeşit kızlarla takılmayı marifet sayan, insanın gözünün içine baka baka Allah korkusu olmadan yalan söyleyen adi bir İkizler burcu erkeği

Ne istediğini bilmeyen..kişiliği oturmamış, çeşit çeşit kızlarla takılmayı marifet sayan, insanın gözünün içine baka baka Allah korkusu olmadan yalan söyleyen adi bir İkizler burcu erkeği

benimki daha acayip canım, koyu müslüman
kuran falan okur, allah korkusu var yani, ama ne bu yalancılık ben anlamadım. burcu da başak.

ama tabi, parayla imanın kimde olduğu belli olmuyor.

Ben çok zor günler geçirdim..geçiriyorum da arkadaşlar yaklaşık 2 yıllık ilişkimdi başlarda evliliği hiç düşünmediğini söylerdi.sonraları bunu seninle düşünmeye başladım demeye başladı ama bu süreç içinde ne ailesi ile nede arkadaşları ile tanıştırmadı..başka kızlarla mesajlaşmalarını bile yakaladım sevdiğim için affettim.. tabiki bunun devamında yine aynı şeyleri yaşamaya devam ettim
bir çok kez yalanlarını yakaladım..sanki kör olmuştum bile bile devam ettim
ve şimdi terk edildim..

ah be canım, ben de yakaldım ufak şeyler ama hep delil yetersizdi, tesadüftür dedim..
en sonki olayda ALLAH öyle bir çıkardı ki karşıma, şans eseri bütün şifrelerini kaydettiği bi dosyayı buldum ve her şeyi gördüm..

senin belliymiş de, ama terk edememişsin, bazen yapamıyor insan.. başkasına çok rahat akıl veriyor da iş kendine gelince olmuyor malesef.
allahından bulur inşallah böyleleri.

bitiremeyenlere kapak olsun senin durumun....

çünkü bile bile ayy ben ayrılamıyorum,hala çok seviyorum diyenlere güç versin senin cümlelerin...

bak bugünlerde zirt pirt acip dinledigim sarki :) cok hosuma gidiyor..

[video=youtube;dVoh9-mnDTk]http://www.youtube.com/watch?v=dVoh9-mnDTk[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…