- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi Mayflower75
-
Evet çaresi belli..biraz cesaret biraz kararlı olmam gerekiyor ama kendimi çok güçsüz hissediyorum bu aralar.hiçbirşey yapmaya halim yok sanki..Hem derdini anlatmışsın hem de çaresini sen değer vermezsen karşındaki eşin bile olsa ezmeye çalışıyor seni.
Cok etkilendim yazdiklarinizdan...sorun sacmaysa gecmişi unutun derim hayatınızda kac gün ömrünüz kaldı dersiniz? yada esinizin her gece nefesinde uyurken nefes almadığını hissetmek keske her gce beraber uyusaydım deyip ayrı gecirdiginiz gecelerin pismanlığını yasamak. kadın demek fedakarlık demek bosverin ilgisizmi siz iki katı ilgi gosterin bosanıp ne olacak cocukta var mutlu bi aile örnek bi cift olmak varken sizi hissetirin eşinize bunca emek göz yaşı cırpınmalar bitmesi icin baslanmadı ya
dogru degilmi hayata pozitif bakmalıyız ki gözümüzün önündeki güzellikleri görmeden ezip gecmeyelimCok etkilendim yazdiklarinizdan...
Dilemiyor kendini haklı buluyor essek..kendimi beş para etmez ve ise yaramaz hissetirmeye başladı artık.şuan sorsanız hatırlamaz bile bi anlık sinir patlaması bu durumlarda soylenen sözler kalben olanlar degildir. eminim hatasını anlayıp özür dilicektir sizi böyle kırdgı icin
yapmayın böyle birbirinize gercekten deger vermeseniz 18 yıl beraber olamazdınız bakın belkide nazar vardır belli ruhen yorulmusunuz pes etmisiniz güçlü olmalısınızSadece tartışma anında ağzından sinirle çıkan bir söz değildi bu.o bana değer vermiyor beni artık sevmiyor.gerçekten belkide aptal olduğumu düşünüyor daha doğrusu o çok kurnaz ve politik olduğu için beni saf buluyor.ben rol yapamıyorum bu yüzden o da bana kızıyor...sevmeyen bir adamla ömür geçermi?18 yılımı verdim ama boşuna...
kesinlikle yanlış düsünce kendinize bunu yapmayın zorluklar karsısında yılcak pes etcek kndinize hakaret edebilcek birimisiniz bence hayır kalbiniz incinmiş acınız öfkeniz bu konusanDilemiyor kendini haklı buluyor essek..kendimi beş para etmez ve ise yaramaz hissetirmeye başladı artık.
Belkide..bilmiyorum ki artık kafam çok karışık. Ona boşanma isteğinden bahsetsem mi acaba?yoksa biraz beklesem mi?yapmayın böyle birbirinize gercekten deger vermeseniz 18 yıl beraber olamazdınız bakın belkide nazar vardır belli ruhen yorulmusunuz pes etmisiniz güçlü olmalısınız
bence bekleyin önce siz sakinleşin kendi icinizde ama sakinken kendinize sorun bu soruyu gercekten istiyomusunuzBelkide..bilmiyorum ki artık kafam çok karışık. Ona boşanma isteğinden bahsetsem mi acaba?yoksa biraz beklesem mi?
Geç kalmış sayılmazsınız. Bundan sonra eşinizin takdir edip etmeme si derdinde olmayın. Kendinize değer verin. Onun için ekstra bir çabaya girişmeyin.Moralim sıfır..eşimle saçma sapan bir nedenle tartıştık. Daha doğrusu ilk önce o başladı ben birşey demedim sayılır..yaa bana bunca yıllık evliyiz ilk kez aptal diye bağırdı. Olayı anlatmıyorum cidden saçma çünkü. Ve haklı olan da bendim.çok kırıldım ona.avaz avaz bağırması,karşıma geçip taklidimi yapması aptal misin sen demesi..aklımdan çıkmıyor. Dün akşam tartıştık. Gece yatakta onunla yatmadım. Koltukta uyudum.ve dünden beri de konuşmuyorum. İçimden yüzünü bile görmek gelmiyor..
Eşim limitini dolduruyor..kafamda boşanma planları kurmaya başladım artık. Geçmişte yaşadığım haksızlıklar evliligimizde halen devam eden bazı sorunlar çocukların sorumlulukları eşimin ilgisiz halleri artık tahammül sınırlarımı aştı benim..Dün akşamdan beri hem boşanmayi düşünmeye hemde bir an,herşey bitince ne olacak diye düşünürken ağlamaya başlıyorum. Depresyonun dibini yaşıyorum. Çarpıntı lar panik ataklar mutsuzluk..kendimi boşlukta ordan oraya sürükleniyor gibi hissediyorum bazende kapana kısılmış gibi nefes alamıyorum.
Yaptığı her haksızlıkta bir öncekiler aklıma geliyor.hiç anlamadı hiç taktir etmedi beni.halbuki hiç kolay değildi yaşadıklarım..
Benim hatam aslında. Kendime ben değer vermedim ki ondan bekleyeyim..Ne kadar fedakar olursan o kadar kıymetsiz oluyor yaptıkların. Keske zaman makinesi filan icat edebilsemde çocukluğuma dönebilsem..Gerçi o zaman köşeyi de dönerim ne guzel:)
Neyse kızlar işte böyle..biraz içimi dökeyim dedim.Okuyan herkese teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?