Aptal.!!.oh işte bende sana dedim..hemde başlıkta..

Kavga anı dışında da size saygısı kalmamışsa değer vermiyosa ben ortalıkta evlilik falan göremiyorum.

Sinirleriniz yatışınca tekrar düşünün.

bu dünyadaki coğu sey sınavdır dert etmeyin tartısmaları yasanan olumsuzlukları siz bikere annesiniz bu dünya ne ki gecici ,cennet annelerin ayakları altındadır dünyanızı güzel tutun yuvanızı kendi elinizle yıkmayın

Haklısın.ve işin en kötü yanı da bu.yinede seviyorum onu.ama onun beni sevmediğini düşünmek bana acı veriyor. Kırılacagimi bile bile canımı acıtacak laflar ediyor bazen.insan sevdiğini kırar mi?insan sevdiğine ihanet edermi?ve bir kadın bunları yaşasa bile hala severmi?ben gerçekten aptalım galiba ((

Bu aralar bir sey yapacak halin yoksa yapma.

Biraz kafanı dinle.
Yokmuş gibi davran.

Ben eşlerin ayrı yatmasına karşıyım. Sadece boşanma aşamasında ayrı yatılır.

Biraz düşün. Boşanmayı gerçekten istiyor musun? Yoksa hatalarını görse de olur mu?

Eğer yaptığın yanlış fedakarlık ise yapma.
Yapmadığın zaman anlayacaktır.

Erkekler genelde suçlu olduklarında daha çok üste çıkmaya çalışıyorlar psikolojik mi genlerinde mi var bilemiyorum. O yüzden görmezden gel.

Boşan ya da boşanma demek su aşamada pek doğru bir yorum olmaz ama buna karar verdiğinde istikrarlı ol.

Erkekler ne olursa olsun bizim kadar duygusal ve ince düşünceli insanlar değiller.
DNA'larında yok.

18 yıldır ilk kez küs ve ayrı yattık. Onunda bana tahammülü kalmamış gibi..hep bir tartışmadan sonra sakinlesince konuşur halledersin biz.demekki oda bıktı benden..DNA sına başlayacağım valla ya..

aptal degil eşini herseyine ragmen seven bi bayansınız bununla gurur duymalısınız herkes boyle sevemez kacıp bırakmak en kolayı siz bırakmayın her iliskide olur ama esinizin bu sefer sizi bukadar incittigini düşündügünü sanmıyorum kendinize degil verdiginiz şans aslında eşinize dir

18 yıldır ilk kez küs ve ayrı yattık. Onunda bana tahammülü kalmamış gibi..hep bir tartışmadan sonra sakinlesince konuşur halledersin biz.demekki oda bıktı benden..DNA sına başlayacağım valla ya..

Niye sürekli onun düşünceleri önemli ki?
Bu hayatta senden daha değerli bir varlık var mı? Sen olmasan çocukların da olmayacaktı.

Onun ne düşündüğü değil senin ne hissettiğin önemli. Üzülüyorsun hala adamın ne düşündüğüne önem veriyorsun.
Rahat bırak kendini.

O senden bıktıysa sende ondan bıkmadın mi? Kaç yıllık evlilik çocuk oyuncağı değil ki. İnsan yeri geliyor annesinden babasından yeri geliyor evladından bıkıyor. Yorulmuş oluyorsun. Bıkmak kötü değil aslında.
Karakterlerin çakışması.

Eşin de politik biriymiş. Karakteri zor insanlar karşısında ki kişiyi her zaman çok yorar ama bunun farkında olmazlar.

Üstüne düşme.
Sevdiği şeyleri yapma.

Kendine zaman tanı :)

O kadar dogru ki yazdıkların..çok teşekkür ederim desteğin ve tavsiyelerin için. Gerçekten. )

Bence de kendimizi sevmeliyiz kendimize değer vermeliyiz öncelikle. Yoksa elin adamından değer beklemeye ne hakkımız var? Eminim ki sevgiyi saygıyı muhabbeti şefkati hakeden bir kadınsınızdır. Normal hayatınızda sizi sürekli aşağı çekiyorsa bu adam bence yol verilmeli ama normalde iyiyseniz kavga anındaki bu ergenimsi tavrı belki görmezden gelinebilir.

Sağol darkmore cum..valla karşıma geçmiş coluk cocuk gibi taklidimi yaptı ya..beni sinir edecek ya..başardı da zaten.çok yüz vermeyeceksin bu erkek milletine aslında. Kaldırdık bi yerlerini inmiyor şimdi..

O kadar dogru ki yazdıkların..çok teşekkür ederim desteğin ve tavsiyelerin için. Gerçekten. )

Rica ederim.

Ya ben üzülüyorum sürekli bu erkeklerin düşüncesizce hareketleri yüzünden kadınların perişan olmasına.

Hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz inan ki.
Ha konular ve olaylar farklı oluyor ama erkeklerin davranışları ayni.

Detaya girmiyorlar. Yaptıkları sey ileriyi etkiler mi karşımdaki üzülür mü diye düşünmüyorlar o an yapıyorlar bitti. Pişman olsa da is işten geçiyor ama hala da yapmaya devam.

Dünyanın değişmez paradoksu :)
Zamaninda bunlari kabullenenler yüzünden biz de kabul edecekmisiz baskısına maruz kalıyoruz, kabul etmeyince nasıl olsa edecekler var diyorlar al iste iki ucu b.klu değnek :)

Kendini düşün. Biraz egonu sev.
Zamanla kararını verirsin.

Bir geceligine kapinin onune koy angutu,paspasin uzerinde yatsin dino gibi de akli basina gelsin may, uzuldum valla gece gece!

Normalde iyidir aslında o çok kontrol etmeyi seven inatçı biri brnde onun bu halini hiç sevmiyorum.tartışmalar bu yüzden oluyor birazda.en azından özür dilemeleydi onu bile yapmadı..

Elde var bir dedikleri anda mutsuzluk bizim ayaklarimizin altina seriliyo. Kendimizden odun vermekten ne zaman vazgececegiz. Dogru yoldasiniz. Lutfen ozur dileyene kadar yaklasmayin. Sonucu ne olursa olsun. Aptal ne demek yahu.

Di mi...
Zaman makinesi çoğumuza lazim aslında
Muhtemelen bu geçen bir haftada gelisen bir olay degil...yillarin birikimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…