- 4 Temmuz 2012
- 1.678
- 3.895
- 133
- Konu Sahibi Mayflower75
-
Haklısın.ve işin en kötü yanı da bu.yinede seviyorum onu.ama onun beni sevmediğini düşünmek bana acı veriyor. Kırılacagimi bile bile canımı acıtacak laflar ediyor bazen.insan sevdiğini kırar mi?insan sevdiğine ihanet edermi?ve bir kadın bunları yaşasa bile hala severmi?ben gerçekten aptalım galiba ((Yıllar sende ne biriktirdi bilemem .
Belki büyük şeylerdi.. belki dün geceki gibi incir çekirdeğini doldurmayan meseleler .
18 yıl ... Senin evlilik hayatın kadar yaşı olanlar burada konu açıyor , okuyorsundur . Ölüyorum bitiyorum aşkımdan , trek edildim , aldatıldım falan falan ....
18 yıl çok sene ya !
Bir bak adama çaktırmadan göz ucuyla .
Seviyor musun hala ?
Canı acısa canın acır mı ?
Evet mi hayır mı cevabın ... ona göre şekillendir yönünü.
Ama bence önce daha güzel olmasını deneyin .
Moralim sıfır..eşimle saçma sapan bir nedenle tartıştık. Daha doğrusu ilk önce o başladı ben birşey demedim sayılır..yaa bana bunca yıllık evliyiz ilk kez aptal diye bağırdı. Olayı anlatmıyorum cidden saçma çünkü. Ve haklı olan da bendim.çok kırıldım ona.avaz avaz bağırması,karşıma geçip taklidimi yapması aptal misin sen demesi..aklımdan çıkmıyor. Dün akşam tartıştık. Gece yatakta onunla yatmadım. Koltukta uyudum.ve dünden beri de konuşmuyorum. İçimden yüzünü bile görmek gelmiyor..
Eşim limitini dolduruyor..kafamda boşanma planları kurmaya başladım artık. Geçmişte yaşadığım haksızlıklar evliligimizde halen devam eden bazı sorunlar çocukların sorumlulukları eşimin ilgisiz halleri artık tahammül sınırlarımı aştı benim..Dün akşamdan beri hem boşanmayi düşünmeye hemde bir an,herşey bitince ne olacak diye düşünürken ağlamaya başlıyorum. Depresyonun dibini yaşıyorum. Çarpıntı lar panik ataklar mutsuzluk..kendimi boşlukta ordan oraya sürükleniyor gibi hissediyorum bazende kapana kısılmış gibi nefes alamıyorum.
Yaptığı her haksızlıkta bir öncekiler aklıma geliyor.hiç anlamadı hiç taktir etmedi beni.halbuki hiç kolay değildi yaşadıklarım..
Benim hatam aslında. Kendime ben değer vermedim ki ondan bekleyeyim..Ne kadar fedakar olursan o kadar kıymetsiz oluyor yaptıkların. Keske zaman makinesi filan icat edebilsemde çocukluğuma dönebilsem..Gerçi o zaman köşeyi de dönerim ne guzel:)
Neyse kızlar işte böyle..biraz içimi dökeyim dedim.Okuyan herkese teşekkürler..
18 yıldır ilk kez küs ve ayrı yattık. Onunda bana tahammülü kalmamış gibi..hep bir tartışmadan sonra sakinlesince konuşur halledersin biz.demekki oda bıktı benden..DNA sına başlayacağım valla ya..Bu aralar bir sey yapacak halin yoksa yapma.
Biraz kafanı dinle.
Yokmuş gibi davran.
Ben eşlerin ayrı yatmasına karşıyım. Sadece boşanma aşamasında ayrı yatılır.
Biraz düşün. Boşanmayı gerçekten istiyor musun? Yoksa hatalarını görse de olur mu?
Eğer yaptığın yanlış fedakarlık ise yapma.
Yapmadığın zaman anlayacaktır.
Erkekler genelde suçlu olduklarında daha çok üste çıkmaya çalışıyorlar psikolojik mi genlerinde mi var bilemiyorum. O yüzden görmezden gel.
Boşan ya da boşanma demek su aşamada pek doğru bir yorum olmaz ama buna karar verdiğinde istikrarlı ol.
Erkekler ne olursa olsun bizim kadar duygusal ve ince düşünceli insanlar değiller.
DNA'larında yok.
aptal degil eşini herseyine ragmen seven bi bayansınız bununla gurur duymalısınız herkes boyle sevemez kacıp bırakmak en kolayı siz bırakmayın her iliskide olur ama esinizin bu sefer sizi bukadar incittigini düşündügünü sanmıyorum kendinize degil verdiginiz şans aslında eşinize dirHaklısın.ve işin en kötü yanı da bu.yinede seviyorum onu.ama onun beni sevmediğini düşünmek bana acı veriyor. Kırılacagimi bile bile canımı acıtacak laflar ediyor bazen.insan sevdiğini kırar mi?insan sevdiğine ihanet edermi?ve bir kadın bunları yaşasa bile hala severmi?ben gerçekten aptalım galiba ((
Eski sevgilisi ile telefon görüşmesini yakaladım üç sene önce. Sözde görüşmemis hiç..salaklık ettim affettim.Kocanız ihanet mi ettiMayflower75
18 yıldır ilk kez küs ve ayrı yattık. Onunda bana tahammülü kalmamış gibi..hep bir tartışmadan sonra sakinlesince konuşur halledersin biz.demekki oda bıktı benden..DNA sına başlayacağım valla ya..
O kadar dogru ki yazdıkların..çok teşekkür ederim desteğin ve tavsiyelerin için. Gerçekten. )Niye sürekli onun düşünceleri önemli ki?
Bu hayatta senden daha değerli bir varlık var mı? Sen olmasan çocukların da olmayacaktı.
Onun ne düşündüğü değil senin ne hissettiğin önemli. Üzülüyorsun hala adamın ne düşündüğüne önem veriyorsun.
Rahat bırak kendini.
O senden bıktıysa sende ondan bıkmadın mi? Kaç yıllık evlilik çocuk oyuncağı değil ki. İnsan yeri geliyor annesinden babasından yeri geliyor evladından bıkıyor. Yorulmuş oluyorsun. Bıkmak kötü değil aslında.
Karakterlerin çakışması.
Eşin de politik biriymiş. Karakteri zor insanlar karşısında ki kişiyi her zaman çok yorar ama bunun farkında olmazlar.
Üstüne düşme.
Sevdiği şeyleri yapma.
Kendine zaman tanı :)
O kadar dogru ki yazdıkların..çok teşekkür ederim desteğin ve tavsiyelerin için. Gerçekten. )
Bir geceligine kapinin onune koy angutu,paspasin uzerinde yatsin dino gibi de akli basina gelsin may, uzuldum valla gece gece!Sağoldarkmore cum..valla karşıma geçmiş coluk cocuk gibi taklidimi yaptı ya..beni sinir edecek ya..başardı da zaten.çok yüz vermeyeceksin bu erkek milletine aslında. Kaldırdık bi yerlerini inmiyor şimdi..
Normalde iyidir aslında o çok kontrol etmeyi seven inatçı biri brnde onun bu halini hiç sevmiyorum.tartışmalar bu yüzden oluyor birazda.en azından özür dilemeleydi onu bile yapmadı..Bence de kendimizi sevmeliyiz kendimize değer vermeliyiz öncelikle. Yoksa elin adamından değer beklemeye ne hakkımız var? Eminim ki sevgiyi saygıyı muhabbeti şefkati hakeden bir kadınsınızdır. Normal hayatınızda sizi sürekli aşağı çekiyorsa bu adam bence yol verilmeli ama normalde iyiyseniz kavga anındaki bu ergenimsi tavrı belki görmezden gelinebilir.
Haha ay vallahi güldürdün beni sagol tatlimBir geceligine kapinin onune koy angutu,paspasin uzerinde yatsin dino gibi de akli basina gelsin may, uzuldum valla gece gece!
Di mi...Moralim sıfır..eşimle saçma sapan bir nedenle tartıştık. Daha doğrusu ilk önce o başladı ben birşey demedim sayılır..yaa bana bunca yıllık evliyiz ilk kez aptal diye bağırdı. Olayı anlatmıyorum cidden saçma çünkü. Ve haklı olan da bendim.çok kırıldım ona.avaz avaz bağırması,karşıma geçip taklidimi yapması aptal misin sen demesi..aklımdan çıkmıyor. Dün akşam tartıştık. Gece yatakta onunla yatmadım. Koltukta uyudum.ve dünden beri de konuşmuyorum. İçimden yüzünü bile görmek gelmiyor..
Eşim limitini dolduruyor..kafamda boşanma planları kurmaya başladım artık. Geçmişte yaşadığım haksızlıklar evliligimizde halen devam eden bazı sorunlar çocukların sorumlulukları eşimin ilgisiz halleri artık tahammül sınırlarımı aştı benim..Dün akşamdan beri hem boşanmayi düşünmeye hemde bir an,herşey bitince ne olacak diye düşünürken ağlamaya başlıyorum. Depresyonun dibini yaşıyorum. Çarpıntı lar panik ataklar mutsuzluk..kendimi boşlukta ordan oraya sürükleniyor gibi hissediyorum bazende kapana kısılmış gibi nefes alamıyorum.
Yaptığı her haksızlıkta bir öncekiler aklıma geliyor.hiç anlamadı hiç taktir etmedi beni.halbuki hiç kolay değildi yaşadıklarım..
Benim hatam aslında. Kendime ben değer vermedim ki ondan bekleyeyim..Ne kadar fedakar olursan o kadar kıymetsiz oluyor yaptıkların. Keske zaman makinesi filan icat edebilsemde çocukluğuma dönebilsem..Gerçi o zaman köşeyi de dönerim ne guzel:)
Neyse kızlar işte böyle..biraz içimi dökeyim dedim.Okuyan herkese teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?