Aptal yerine konmuşum

anladım kadarıyla eşiniz ailesine maddi destek verecek kadar hali vakti yerin de hissediyor kendisini bu durum da maddi nedenlerden dolayı çocuk yapmayı ertelemeyin lütfen
28 yaşındayım otuza kadar yolu var nasıpse dedim dedim de benden habersiz şeyler varmış yapsam da şimdi istediğim gibi hazırlık yapamayacağım özel hast dert olacak çünkü devletten buradaki kimse memnun kalmamış yıne çekecek olan benim en çok birde çocuk olunca şimdiki gibi her işe gidemem sanırım

şöyle söyleyeyim babasının bitmeyen borçları oğlu var bekar ortak iş yapıyorlardı adamın hesabı belli değil kıtaba belli değil çocuk bıraktı babasından bağımsız çalışıyor artık.ve hayvanını 11 milyara satmış eşimde bana söyluyordu yardım ederim demiş bugun onuda kardeşinden öğreniyorum hepsini bitirmiş çocuk kızıyordu ne yaptıysa diye.. yani keriz bende se iniyordum iyi bari bişeye faydası olur borçların bir kısmına Ooo hayaller hayatlar

eşinizde bitiyor her şey
bu borç biter yarın başkası çıkar onu da mi o ödeyecek

eşinizde bitiyor her şey
bu borç biter yarın başkası çıkar onu da mi o ödeyecek
Aynen öyle onun borcu bitmez bir tek benim eşim düşünur kardeileri resti çekmiş böyle plansız olursan çalışmam diye benimki borcu var şu bu artık başbaşa verip ödesinler ben gözümü kararttın gidecegim nasipse

Back
X