Aptal yerine koyuluyorum

sadenefret

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2009
1
0
86
52
Bolu
onüç senelik evliyim eşimle dort senedir ilişkimiz yokbeni aldatmadiğini yemin ederek soylüyor ama inanmıyorum bir çocuğum var boşanamiyorumda benimle ilgi ve alakasını tamamen kesti eşim bir kurumda müdür çevresinde çıtır kızlar çok fazla onlarla konuşurken şekilden şekile girmesi şakalşmasi beni çileden çıkariyo bana bir saniyesini ayırmayan adam bayan elemanını teselli etmek için telde iki saat çene çalıyo ne güzellikten anlıyor ne kavgadan boşanalım kızımın velayetini bana ver para pulda istemiyorum diyorum onada yanaşmıyor velhasıl ne yapıcağımı şaşırmış durumdayım benimle aynı dertten muzdarip olan bayanlar varsa bana bir yol gosterin ha birde çirkin cahil birisi olsam inanın gam yemiycem

Öncelikle 4 yıl çook uzun bir zaman neden 4 yıldır ilişkiniz yok? Rahatsızlığınız falan mı var?
Eğer sizinle olan tüm ilgisini kesmiş ve etrafındaki kızlara yöneltimişse aldatmıyorsa bile gönül eğlendiriyordur...
ılgisizliğinin sebebi ne.. bir kvga bir kızgınlık ne bileyim...
Kendisiyle konuşmayı denediniz mi... Ne cevap veriyor ilgisizliği ile ilgili...

Dört senedir ilşkiniz yok
Ve sizi aldatmadığına yeminmi ediyor?? Çelişkiye bak:)

Aynı işyerindmei çalışıyorsunuz??

Valla basit niye kahrını çekiyosunki
ya evden kov yada sen ayrı eve çık çocunu al açarsın boşanma davası
hee ne zaman boşanırsın bilemem ama kafan rahat olur en azından
neyi bekliyosunki?

eger kocanızı kaybetmey istemiyorsanız, ilgisini cekecek değişiklikler yapın kendinizde. gerek sac stiliniz gerek kıyafetleriniz veya tavırlarınız.
buna degmeyecegını dusunuyorsanız ayrılınca daha mutlu olacagınızı dusunuyorsanızda ayrılın bence

uzun suredır evlısınız..
aceba sorun sızde olabılırmı?..
hıc kendınızı soruguladınızmı
mudur esınız ve cevresınde genc kız olması cok normaldır..
sıze neden bı sn ayırmasın?..
hıc kendısıyle konusdunuzmu nedenı buhakkak vardır..
olaya tek taraflı yorum yapamıyom acıkcası..
keşke hersey guzellıkle ılgılı olsa..

kurumdaki o çıtır kızların birçoğu yükselmek için (kızmayın lütfen herkes değil) müdürleri basamak olarak kullanıyorlar ne yazıkki etrafta çok sayıda var o kızlardan. 4 yıldır ilişki kurmayan bir adam ben aldatmıyorum dese hayatta inanmam. 4 yaşındaki çocuk değiliz sonuçta. eşiniz yanaşmıyorsa dava açın dilekçe ona ulaşır nasılsa, iyi bir avukatla görüşün çocuğun velayeti ile ilgili bence. zaten işin gücün varsa çocukta 18 den küçükse genelde anneye veriyorlar çocuğu.

afersiniz ama neden dört yıldır ilişkiniz yok
çok uzun bi süre
ve sizi aldatmadığı için yeminler ediyor:1shok:

hakkatten 4 yıl ya bunun büyük bi sebebi olması lazım.nasıl yürür bi evlilik 4 sene ilişki olmadan.her şey demek değil ama çok şey demek evlilikte cinsellik

ah bu erkekler 4 yıldır ilişkiniz yok ve seni aldatmıyormus lemi ozmn akla su soru gelir erkekliginimi yitirmiş ? kusura bakmayın böle yazdım ama cidden cok sinirlendimklava:klava:

zaten öle kariyer yapmak için müdürdü patrondu fln bunların zaaflarını kullanan kadınlardan nefret ediyorumm ah öle bi elime gecseler klava:

allah herseyi görüyordur için rahat olsun ve ondan bol bol yardım iste herseyin hayırlısını rabbim bilir..

kocanı allah ıslah etsinn:Saruboceq:

erkekler 2 gün dayanmıyor 4 yıl hiç dayanmaz.üzülerek söylüyorum bence aldatıyor.:tomato::1no2eki neden 4 yıldır ilişkiniz yok neden ayrılmayı istemiyor:uhm:

Neden böyle ilk mesajı yazıp çıkarlar anlamıyorum. Bu da bu aralar moda oldu.
Madem derdin var bir bekle bakalım insanlar soru sorup öyle bir yanıt vereceklerdir.
Zamanınız yoksa müsait bir zamanınızda yazın.:hulya:

Profilde memur yazdığına göre çocuğun velayetini neden eşinden istiyorsun anlamadım.
Nereden biliyorsun ona vereceklerini?

4 yıl dır kocanız istemiyor sa ilişkiyi ; aldatıyordur
4 yıl dır siz istemyorsanız ilişkiyi ; yine aldatıyorsunuz dur ,

Şaka bunlar tabikii ama , 4 yıl uzun bir süre ..Helede erkekler bukonuda kadınlar gibi değildir. Helede cinselliği yaşama imkanı olan bir erkek evdeki bu imkandan elini etiğini çekmiş ise durup bir düşünmek lazımmm.
Eğer çocuğunuz küçük ise, herhangi br ofsayt durumunuz yok ise çocuğunuzu zaten size verirler merak etmeyinn..

4 yıl neden bekledin ki canım yazık sana keşke beklemeseydin

ne kadar ilginç.yeni üye olmuş bi konu açmış ve hala yok orta da

Canim bu dört yil icinde seni aldatmadigna sende inanmiyorsun zaten.....aldatmayi birak belki metresi bile vardir...pis günahi boynuna...:hulya:

Senden bosanmasini beklemene gerek yok...onun insafiyetine kalmamiski bu...git avukata ac davani bosan......bu kadar basit.

Niye cekiyorsunki? Zaten sizin evliligniz sadece kagit üstünde gibi birsey....kari koca hayatiniz yok, paylasimizin yok...ortak olan tek noktaniz kiziniz....

Onun icin bosanamiyorum diyorsan kendine yazik edersin...yarin öbür gün kizin büyür, adam olur, evlenir ucup gider kendi yuvasini kurmaya....Sen elde var sifirla kalirsin bu mutsuz hayatla bas basa....

Yorumda bulunan arkadaslar, söylenmesi gerekenleri söylemis..

Zararin neresinden dönersen kardir..

bu erkek milletinin kökünee ....., sinir oluyorum hepsine artık ya . sürekli aldatma, şiddet vs hayat sanki sadece onların etrafında dönüyor.bencl yaratıklar..
senin ki de iyi sallıyor,4 sene değil 4 gün zor dayanırlar...
allah yardımcın olsun valla ne diyim bilmiyom ki ben olsam boşanırdım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…