Aptal yerine koyuluyorum

tuhaf gelecek ama dört yıldır ilişki yoksa
aynı evde kardeş kardeş yaşanıyorsa
buna -kağıt üzerinde olanı saymazmak eğer- evlilik denir mi
ve ortada aynı evi paylaşma dışında bir ilişki yoksa buna aldatma denir mi diye düşünmeden edemedim

gördüğüm kadarıyla memursunuz ,boşanma taraftarısınız neden velayetin babaya verileceğini düşünüyorsunuz ki,aldatan taraf o ,CADIARZU,

bencede zaten hakim velayeti size verirki,neden bekliyorsunuz ayrılmak için 4 senedir? Hiçbir yolla düzelmiyorsa boşuna zaman kaybetmeyin,asla düzelmez.Bu arada sizin gençliğiniz,yıllarınız geçip gidiyor. Ona muhtaç değilsiniz sonuçta,eden bulurmuş,basın tekmeyi gitsin

gencecik bayansınız.4 sene ilişki yok bu ne demek ya.adam olsun karısını mutlu etsin yada edemiyorsa boşansın.boşanmamak için çocuğunuzumu sebeb gösteriyor?

4 senedir ...ilginç hemde çok ilginç...yaa eşinizin ciddi bir sorunu var yada ...halledilmesi gereken bir şey..yoksa zaten bir yerden kopacak bir ilişki bence..

4 senedir iliskiniz yok,kizlarla muhabbette ve sizi aldatmiyor..:uhm:gozumle gormedim birsey diyemem aama hic inandirici degil..cocugum icin demeyin.cocugunuza saglikli ortami saglayamadiktan sonra imza uzerinde evli kalmanin bence bir anlami yok.hep cocugum icin deniliyor bu kadinlarin kendine sevgisi hicmi yok sadece cocugu icin mi katlaniyor gercekten yoksa aliskanliklardan mi vazgecilmiyor:uhm:
dis gorunumunu tamamen dgistir kocani pesinden kostur sonrada davani ac..senin gidemeyecegini anlamis cok rahat davraniyor..o ccugunuzu ve seni dusunmuyor.tek tarafli fedakarlik olmaz bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…