Onu terk etmem için tonlarca nedenim varken ben kalıp savaşmaya çalıştım hep. O beni sorularla bırakıp, eli yüzü düzgün bir neden bile öne sürmeden temelime edip çekti gitti.Belmiyum tam olarak problem ne, yani bu adam sana naptı?
Nasıl bir kazık bu?
Hayır adama ona göre küfredicem seni üzdü diye
uyumadın mı sen hala umarım iyisindir şu an prayBelmiyum tam olarak problem ne, yani bu adam sana naptı?
Nasıl bir kazık bu?
Hayır adama ona göre küfredicem seni üzdü diye
İyiyim canım, kıçımı kaldırıp çalışmaya başladım.uyumadın mı sen hala umarım iyisindir şu an pray
ok kolay gelsinİyiyim canım, kıçımı kaldırıp çalışmaya başladım.
Birkaç saat çalışayım bakalım ne olacak.
Canim malesef kalbine dur diyemio insan beyniyle.. Daha tatli gelio insana.. Hersey yolunda ve mukemmel olsa o ask o kadar tatli gelmeyecek bak denenmis aratirlimis onaylanmis bisey bu :) aslinda aptalca olan askin kendisiDerdim aptalligim.
Yeryüzüne benim kadar aptal bir insan gelmemiştir herhalde.
Yıllarca doğru düzgün ilişki bile yaşama , sonra git ne olduğunu anlayamadan kör kütük aşık ol. Ailesini tanımadan etmeden evlilik kararı al. Cahil işi.
Ailesini tanımaya başladıkça (gerçekten aptalligim burada) olayı bitirememem. Her vaadiné olmayacağını bile bile inanmam. Eminim benim kadar aptal aşık olmalıydı bu insanları tanıyıp da hala evlenme cesareti gösteren insan.
Yaşadıklarım hak reva zaten sonra.
Benim hesaplaşmam hep kendimle. Neden neden bitirmedin?
Nasıl bir salaksın sen?
Kimse evlenmezdi bana yapılanlar yapılmış olsaydı. Ben nasıl evlenince böyle olmayacak, ne olur bana yardım et sözlerine inanmadigim halde inandım.
Nasıl böyle büyük bir riske girdim?
Ben ?
Garantici olan ben?
Kararlarına güvenilen ailesi tarafından ben.
O seçtiyse doğru bir seçimdir diyen eşi dostu olan ben?
Kazigin babasını yedim bikaç ay öncesi.
Hayatta en çok değer verdiğim, en çok emek verdiğim, en çok didindigim, en çok sevdiğim, en çok sevildiğimi sandığım insandan...
En acısı bu galiba. En yakınken en uzak olmak.
Senden gidenlere arkasından bakakalmak.
Çabalarına , uzuntulerine, güveniné, sevgine...
En çok da her şeyi sen yapmışsın ya. Aslında her şey yalanmis ya.
Kendi kendine bişeyleri oldurmaya calismissin ya o koyuyor galiba.
Onu terk etmem için tonlarca nedenim varken ben kalıp savaşmaya çalıştım hep. O beni sorularla bırakıp, eli yüzü düzgün bir neden bile öne sürmeden temelime edip çekti gitti.
Aslında yalniz değilim. Ailem yanımda kalıyor.Canım yanlız kalınca koymaya başladı sanırım yada onla ilgili haber aldın yazın ne kadar iyiydin oysa aynı şekilde devam etsen bırak sorunlu adamı ömrünü yemesin izin vermedin hiç pişman olma senden 2 sene çaldı ya bir ömür gideydi kalk 2 rekat şükür namazı kıl alnın ak o düşünsün birinin hakkına girmeyi
Hep yetersiz geldi oysa ona. Ne kadar cabaladiysam şimdi bana hepsi pismanlik.Korkak herif ....
Senin cesaretin , özverin bu adama fazla gelmiş.
Hep yetersiz geldi oysa ona. Ne kadar cabaladiysam şimdi bana hepsi pismanlik.
Kesinlikle sen dogrusun.Ben bi sevgilimden sırf bu ailesi derdine ayrıldım biliyor musun ?
Sevmeme , sevilmeme rağmen .
Ne kadar doğruydu bilmiyorum.
Belki de senin yaptığın doğruydu , sen denedin en azından .
Nesi yetersiz geldi konuyu biraz daha açamaz mısın ?
Kopma noktanız neydi mesela ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?