aptallık bende tabii

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi gittim yanina söyledim özür diledim vurdugum için . Yarın bi liste çıkarıcam istemediğimiz şeyleri yazıcaz. Sonra da hızlı bir şekilde haftalık yemek listesi ve sonrasında da evin işleriyle ilgili iş bölümü . Gerçi haftaya ramazan var oruç ağız ona yemek yaptırmak isler de iftardan sonraya kalır ama olsun . Yazicam kalem kalem ben her gün ne yapıyorsam görev dağılımını da yapicam . Uymazsa da yaptırım düşünmem lazım .
Ve evet malesef haklıyken haksız duruma düştüğüm için çok üzgünüm:(

Ben bebek için düşünüyorum. O beslenemeyecek diye endiselendigimden çeşit çeşit yapmaya çalışıyorum
"Ben acıktım. Birşeyler hazırlıyorum" dediğinde gelmiyorsa ona ayrı hazırlama. Demekki acikmamis. Acıkmış olsa gelir. Böyle bir dönemde kendini hıc sıkıntıya sokma

"Ben acıktım. Birşeyler hazırlıyorum" dediğinde gelmiyorsa ona ayrı hazırlama. Demekki acikmamis. Acıkmış olsa gelir. Böyle bir dönemde kendini hıc sıkıntıya sokma
1 saat sonra gidiyo gofret yiyo saçma sapan zararlı şeyler ama dediğin gibi bu dönemde sadece kendimi düşünmeliyim

Haksizsin. Adama resmen vurmussun.
Bir de hakaret ettim ,tepki bile vermedi diye sinirlenmissin.
Kalkip o da sana hakaret etse daha mı iyi? Adam şu sokağa çıkma yasağı gunlerinde evde hamile karısıyla tartışma ortamı yaratmamaya çalışıyor sadece.
Bence siz de böyle yapın.
Kavga çıkarmak istediğiniz zaman sakince nefes alıp verin ve deyin ki 'bana bunu yaptıran hormonlarım olabilir mi' , 'bu tepkiyi verirsem yarın sonuçlarından pişman olabilir miyim?'

1 saat sonra gidiyo gofret yiyo saçma sapan zararlı şeyler ama dediğin gibi bu dönemde sadece kendimi düşünmeliyim
Tabi tabi yoksa agzinizin tadı kaçacak. Bir süre sonra o da sana uyum sağlar. Sabah ders kaçtaydı? Uykusuz kalma. Bebek olduğunu sonradan gördüm

Sabah güncellemesi : Ben erken uyandım dersim vardı 12 Bunu uyandirdim tek kelime konusmak yok gunaydin demek yok. Neyse dersim bitti gittim çalışıyordu . Konuşalım dün yarım kalmıştı dedim . Surat beş karış yaptiklarimi sindiremiyormuş . Bu şekilde uzatarak nereye varacaksın dedim cevap vermiyor . Kahvaltı bile yapmadı çorba yapmıştım tenezzül dahi etmiyor içmeye. Almış meyveyi eline onunla kahvaltı yaptı . Kızdım bende bu kadar mı alıyorsun sen çocuğunun sorumluluğunu dedim cevap vermiyor. O zaman omurgalı olup da gece de adım atmasaydın dedim hala cevap yok . Sinirimden çatlamak üzereyim

Konu silmek yasak muhtemelen banlanacaksınız. Başka bir üyenin alıntısından okudum, yorumuma gelince erkeğin iş yapması ya içinden gelerek oluyor ya alışkanlıktan. Yoksa böyle bin kere söylemeyle iş yaparlar.. Hayatı boyunca mutfaktan kendine su almamakla övünen biriyle evliydi arkadaşım her gün 10 kez iş yapmıyorsun kavgası dönüyor aralarında. Bin kere de kavga etseler bu adam böyle. Sizinki de aynı durum. Şahsen ben iş yapmayan, temiz olmayan erkekle asla evlenmezdim bana batar bu durum. Bilerek evlendiyseniz yapacağınız bir şey yok söylene söylene iş yapsın duymamak zor değil herhalde. Dil şakası sevmiyorum diyerek üste çıkamazsınız. Aynısını eşiniz yapsa kocam bana vurdu darp raporu alıcam diye konu açardınız burda. Şiddetin kadını, erkeği, azı, çoğu olmaz. Bir üye daha yazmış acıkmadım diyorsa kendinize kadar hazırlayın diye. Zararlı şeyler yerse yesin, eşiniz koca adam çocuğunuz değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X