aptallık bu yaptığım..

Herşeye tamam demekle.. yok bunu giy giyme buraya gitme..
Bu gibi sözlerini dinleyerek kaldırmışsın totosunu
Kendini hayatın merkezi sanıyor bu adam... ona sen ne mal olduğunu gösterde görsün..
Kimse kimsenin hayatına bu derece el koyamaz.. çalışıyormusunuz. adam seni resmen eziyor aşağlıyor
Döverim ben böyle adamı

Tamam o zaman ben seni anlamıyorsam gel anlamamı sağla birlikte aile danışmanına gidelim hatamı anlamış olurum de. bu sayede terapilere katılırsa aslında o hatasını anlar bence ya ayrıl kestir at diyemiyorum çünkü emek nedir ilişkide iyi biliyorum.

sıkıntının birazda o oldugunu düşünüyorum.. Çünkü ben gerçekten güzel bi sirkette dolgun bi maaşla calısıyorum.. O ise 2 üni okumus ama suan işsiz :/ birazda benim onun uzerınde olmamı kaldıramıyo olabilir..

Konuşmuyoruzki, ağzımı açtırmıyoki laf söyleyim, hemen kızıyo bagrıyo, sen git benim ihtiyacım yok diyo.

Ya istemediğin biriyle niye zorla evleneceksin ki? Şaka gibi, ne o seni arıyor soruyor, ne sen onu. Ama aileler düğündü eşyaydı hepsini halledecek, bir bakacaksın adamla aynı evde aynI odadasın. Bu mudur olay?
Hayat senin; o kapıyı çektin mi yaşadıkların senin derdin olacak. İstemiyorsan buluş adamla, ver yüzüğü eline, bu işini olur yok de, bitsin gitsin.
Yaşın kaç ki hayatını başkalarının eline teslim ediyorsun böyle?

Son düzenleme:
Konuşmuyoruzki, ağzımı açtırmıyoki laf söyleyim, hemen kızıyo bagrıyo, sen git benim ihtiyacım yok diyo.

Seni sindirmişler resmen..
Sen diyorsun.. iyi bir işim ve dolgun bir maaşım var..
Belli bir statüye ulaşmış. Kendi ekmeğini kazanan bir insansın sen..
Seni nasıl zorla bu adama mecbur ederler.. benim aklım almıyor şu an..
Bırak kardeşim bırak... ayrıl gitsin.. nikah olunca napacaksın.. kafayı yersin o zaman..
Sizin ve onun yaşı kaç bu arada kaçırdım galiba orayı.

o 28 ben 23.. beni birazda çocuk gibi görüyo sanırım..
ilgiye öylesine açmısımki bunu farkettim.. Yani o cocuk beni engelledi benim isteğimle ama büyük bi boşluğa düştüm yine, yine beni dinleyecek kimse yok.. yine kendimi iyi hissettirecek beni yüreklendirecek kimse yok.. allahım boğuluyorum resmen..

Sen sevmediğin biriyle sakın evlenme dostum.Git yüzüğü eline ver.

Ailen de itiraz ederse , gerekirse çantamı alır çıkar giderim ama kesinlikle evlenmem de.

Biz varızya kızz... boğulma... sen iyiysen herşey iyi
Dışarda bulamazsın.. burda ki gibi destek..

İşsiz adama nasıl kız veriyorlar ya? Böyle bir durumda tam tersi olması gerekirdi yani onların karşı çıkması senin ama seviyorum istiyorum diye diretmen lazımdı. Genelde öyle olur yani.

Biz varızya kızz... boğulma... sen iyiysen herşey iyi
Dışarda bulamazsın.. burda ki gibi destek..

Ahh.. Teşekkürlerr hepinize, taşlamadan ezmeden yaptığınız yorumlar için..
ama yaşamayan bilemez suan içinde olduğum durumu, iki çift güzel kelimeye öylesine ihtiyacm varmı ve 5 günde o çocuga nasıl alışmısım, sanki çokçok sevdiğim sevglimden ayrılmşm gibi hissediyorum, yani nişanlımdan ayrılsam bu derece içime oturmazdı heralde :/ gece 4 de uyanıp o sahte hesabımı açıp baktığımı hatırlıyorum acaba engelimi kaldırmısmıdır diye..
atlayım ben camdan aşağı en iyi.. çıkar yolum yok malesef..

bu adamla ömrün geçermi ?

evlilik ; güven ister ..

İnsan ne zaman hata yapar biliyor musun.. boşluğa düştüğü zaman..
O görüştüğün insanla ilgili duygularını anlıyorum ama bunlar gerçek değil. İnan bana
Kendi hayatın bu düşecek olanda sensin kalkacak olanda...
Silkelenmelisin..

o çocuk seni eklemişse bence o çocuktan kork.
gördüğü kızları ekliyor demek ki
ama sen onu eklediysen bi derece anlarım..

bence nişanlından ayrıl.

cumartesi günü kına ve nikahta dağıtılacak hediyeleri kendisi yapan var mı diye konu açmışsınız?
bu mu evlenmek istemeyen haliniz??

cumartesi günü kına ve nikahta dağıtılacak hediyeleri kendisi yapan var mı diye konu açmışsınız?
bu mu evlenmek istemeyen haliniz??

yahu açıklama yaptım, biraz kendimi heveslendirmeye çalışıyorum, bak güzel olacak söyle olacak böyle olacak, aynı evde yasayacaksınız o zaman sorunlar bitecek birazcık şevklen diye kendimi kamçılıyorum, bi an gaza geliyorum gelinlik modeli falan bakıyorum, o zaman bütün sorunlar bitecek gbi geliyo.. ama 10 dk istemediğimi anlıyorum, boşuna cırpındığımı görüyürorm..

Siz bir anlık kırgınlıkla ve sinirle böyle hissetmediğinizden emin olmaya çalışın. Bitirdikten sonra pişmanlık duymayacağınızdan emin olmaya çalışın. Sonra kararınızı verin. Diğer konuya gelince açıkcası hepimizin bir nefsi var ve nefsimiz yanlışa meyillidir ve bunu güzel gösterir. Çok fazla muhattap olmamaya çalışın bu yabancıyla. Hakkınızda hayırlısı olsun.

evlilik inşaallah ömür boyu süren bir şey, yani bir anlık hevesle evlenme derim.
aynı evde yaşayınca sorunlar bitmez hatta büyük ihtimalle artar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…