Kızlar pandemi yüzünden saçmaladım iyice galiba. İnternet ilişkilerine inancım az. Daha doğrusu çevresini tanımadan, vakit geçirmeden ilişki adını koymak saçma geliyor. Ama tanışma aracı olarak şüpheli yaklaşsam da evden çıkamıyoruz diye neden olmasın dedim.
Bu bey ile sosyal içerikli bilgi alışverişi yapılan bir sitede tanıştım. Bana bir saat uzakta bir şehirde. Bir ay boyunca genelde yazıştık, laf attık. Sonra instadan ekleştik ve iki hafta ordan. Telefonumu verdim bir ay boyunca da telefondan mesajlaştık, konuştuk. Hergün aradı sohbet ettik yazdık. İlişki için çok erken saçma olur ama hani arkadaş gibi biraz da ilgimizi belli eder tarzda konuştuk. Çalışma saatleri uymadığı için de görüşemedik, yasakların bitmesini bekledik. Kamerada konuştuk ama. Çok düzgün bir profil çizdi. Hoşlanma ya da aşk görmeden imkansız zaten ama genel olarak beklentiler konuşuldu ve ciddi bir ilişki arayışında olduğunu söyledi. Laf arasında da çok defa dusunce tarzımı begendıgını, görüştükten sonra olumlu olursak daha yakından tanımak istediğini eğer olmazsa da hayatında arkadaş olarak olsa dahi hep olmamı istediğini söyledi. Görmek için çok sabırsız olduğunu söyledi vs. Ama dediğim gibi aşk meşk olayına girmedik görüşmeden. Belki de ben oyle dediğim için bilmiyorum görmek tanımak lazım vs. Yani bir bağım yok ama ne kadar hoş biri diyordum.
bu sabah adamın yaşı hakkında yalan söylediğini tesadufen gördüm. Kalan bilgiler doğru verdiği adresi vs. İnstada arkadası postun altına yazmıs yasını . Ben de Sigortacı bir arkadasa kontrol ettirdim. Mesela yaşa 36 dediyse aslında 40 yasında. Baskası ile konustugunu sanmıyorum son gorulmesi acık ve bana yazıyor aksamları sadece. Ama yalan varsa nıyet ıyı olamaz
duygusal bişey yok ama dediğim gibi duzgun gelıyordu. Tanımak istiyordum. Hayalkırıklığı oldu.
akşam da arayıp ctsı yasak kalktıgı ıcın gelecegını söyledi soguk konusup gecıstırdım. Yuzune vurmalı mıyım? Yoksa teması kesmelı mı? Demek ki kompleksı var ama uc aydır gorusmek ıcın ugrasan adamın bu yalana sıgınması cok ayıp.
Neden internetten tanıstım kendıme kızıyorum sanırım yalnızlık, ilgi ihtıyacı vs. Ne duzgun adam derken olana bakın
Edit:
Nıye dırekt sormadın gorunce dıye soranlar olmus. Instada gorunce yas ile alakalı konu açıp pandemı yas konusunu yanı,
Ben sende x yasındasın dedım laf arasında eskı soylediği yası , o da renk vermedı. Konuyu değiştirdi gerıldı. Ctsı gelıyorum dedı ısrarla. Anlam veremedim. Bundan arkadasa bahsederken dur bakayım dedı yanı planlı bısey degıldı. O bakana kadar ıhtımal vermıyordum aslında. Sadece bana garıp geldı demıstım kıza. Ogrenene kadar da oyle durust gelıyordu kı. Kız da kafanda kalmasın bakalım dedı, anlık gelısen bıseydı