• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aptallık ettim

Banka borçlarına kadar adamı araştırmanız normal mi gerçekten?
Netten bulduğum adama güvenemem diyorsanız netten bulmayacaksınız.Bu kadarı fazla, suç yahu.

Çok basit bir konuda yalan söylemiş.
Nedenini öğrenin bari bu kadar istekli iseniz.
Buluşmadan önce bana söylemek istediğin bir şey var mı, tamamen dürüst oldun mu bu zamana kadar, falan deyin.
Buluşmayı o şekilde gerçekleştireceğinizi falan söyleyin bari.
İlle de buluşacaksanız tabii.

Ben de biraz cekınıyorum aslında ama cok guven vermıstı
Ben büyük konuşmak istemiyorum ama bidaha netten biriyle sevgili olmam
Herkes aynı değildir o ayrı
Benim eski sapık değil ama aşırı yalancı çıktı sonradan
O da çok güven vermişti bana 6 ay içinde patır patır gördüm yalanlarını

Telefon önemli değil canım birşey olursa hattını değişirsin..O da belki güven sağlamak için veriyordur sen verme her zaman temkinli ol ama kafama takılan bırsey var de yaşını neden gizlediğini sor...Yaşını gizleyen birinin ben başka şeylerini de gizlediğini düşünürüm diye ona karşı bu yalanından sonra güven sorunun olduğunu söyle...Ne iş yapıyor kendisi yakın mı sana
Satınalma uzmanı, yakın mesafede. Adımı soyadımı biliyor ınsta yuzunden adres vermedim ama o hepsını verdı bi de kampa gidelim yazın dıyordu sureklı

Adresini vermişti zaten, ben dogru mu dıye kontrol ettım. Yası yalan kısının adı da medenı durumu da yalan olbılır. Arastıracagımı soylemıstım cunku guvensızlık yasadıgımı netten oldugu ıcın soyledım. Arastırmama kızmaz onu soylerım saklamam ama nıye buna devam ettıgını anlamadım.
Siz benim gerçekten neyden bahsettiğimi anlamıyorsunuz siz araştıracağım dediğinizde sistemden özel bilgilerine kadar suç işleyip bakacağınızı tahmin etse yaşını söylerdi herhalde dimi ? Birine seni araştıracağım demek gidip gbt yaptıracağım demek olmadığı için adam araştır demiştir ne diyecek aman sakın araştırma mı diyecekti bende size şunu soruyorum kimseye güvenemiyorsunuz okey bu cepte
Adamın yaşını da araştırmadan buldunuz ve yalan çıktı bu da cepte
E yalan söyleyen biriyle devam etmek de istemiyorsunuz anladığım kadarıyla e daha ne işiniz var adamın diğer bilgileriyle ? Daha ne yalanları var kaç tane söylemiş ne önemi var size göre yalan bitirme sebebiyse araştırmasız bulmuşsunuz bitirirsiniz işte siz keyfi olarak adamın özel bilgilerini birine baktırıyorsunuz bu suç adamın aklına bir düşse şikayet etse cezası var araştırmama kızmaz diyorsunuz bir de sanki babanızın oğlu tüm huyunu suyunu biliyorsunuz hadi söyledin adama böyle böyle baktırdım diye zoruna gitti yalanını bulman gitti şikayet etti ne yapacaksın?

Banka borçlarına kadar araştırmak paranoya gibi geldi bana

Satınalma uzmanı, yakın mesafede. Adımı soyadımı biliyor ınsta yuzunden adres vermedim ama o hepsını verdı bi de kampa gidelim yazın dıyordu sureklı
Satın alma uzmanları sürekli farklı şirketlerle görüşmeleri olan toplantıları ve farklı insanlarla etkileşimleri bol olan sosyal insanlardır hayret nasıl ordan birini bulamamış da ınternetten arıyor. 2. si daha yüzyüze bile görüşmeden bir sevgililik durumu bile yokken ortada kampa nasıl çağırıyor.Kampta cadırda bırlıkte uyumayı artık baska seylerı hayal edıyor herhalde canım dıkkat et bu adam tekin değil.Sen ne cevap verdın bır hayır de bakalım nasıl uzaklasıyor senden..Bunun fıkrı nıyetı bellı

Siz benim gerçekten neyden bahsettiğimi anlamıyorsunuz siz araştıracağım dediğinizde sistemden özel bilgilerine kadar suç işleyip bakacağınızı tahmin etse yaşını söylerdi herhalde dimi ? Birine seni araştıracağım demek gidip gbt yaptıracağım demek olmadığı için adam araştır demiştir ne diyecek aman sakın araştırma mı diyecekti bende size şunu soruyorum kimseye güvenemiyorsunuz okey bu cepte
E yalan söyleyen biriyle devam etmek de istemiyorsunuz anladığım kadarıyla e daha ne işiniz var adamın diğer bilgileriyle ? Daha ne yalanları var kaç tane söylemiş ne önemi var size göre yalan bitirme sebebiyse araştırmasız bulmuşsunuz bitirirsiniz işte siz keyfi olarak adamın özel bilgilerini birine baktırıyorsunuz bu suç adamın aklına bir düşse şikayet etse cezası var araştırmama kızmaz diyorsunuz bir de sanki babanızın oğlu tüm huyunu suyunu biliyorsunuz hadi söyledin adama böyle böyle baktırdım diye zoruna gitti yalanını bulman gitti şikayet etti ne yapacaksın?
Şunun suç olduğunu buradaki üyelere anlatamadım hiç bir zaman. Kabullenemiyorlar. Benim asıl anlamadığım bu bilgileri veren insanlar nasıl kendilerini, işlerini tehlikeye atıp veriyorlar?

Bahsettiğim beye gorusmeden once arastıracagımı soyledım o da kabul ettı. Soylemekten cekınmedıgımı ıfade ettım. Sız de bunu anlamıyorsunuz? Ben ben adama baktırdım ama acaba sikayet ederse napıcam diye sormuyorum. Baska bır konu hakkında soru soruyorum. Ceza alırım ya da almam bu da benı bglar. Sız neden buna sınırlendınız bu kadar onu anlamadım gıttıkce artan bır dozajda?

Satın alma uzmanları sürekli farklı şirketlerle görüşmeleri olan toplantıları ve farklı insanlarla etkileşimleri bol olan sosyal insanlardır hayret nasıl ordan birini bulamamış da ınternetten arıyor. 2. si daha yüzyüze bile görüşmeden bir sevgililik durumu bile yokken ortada kampa nasıl çağırıyor.Kampta cadırda bırlıkte uyumayı artık baska seylerı hayal edıyor herhalde canım dıkkat et bu adam tekin değil.Sen ne cevap verdın bır hayır de bakalım nasıl uzaklasıyor senden..Bunun fıkrı nıyetı bellı
Kamp olayına tanımadan sıcak bakmadıgımı soylemedım. Arkadasları ile gidecekmış yazın zaten cokca gorusmus oluruz dedı o zamana kadar. O zaman dusunuruz dedım.

Banka borçlarına kadar araştırmak paranoya gibi geldi bana
Banka borçlarına ozellıkle baktırmadım. Arkadasa bahsedınce telefonda bakayım dedı ısım soy ısımden. Kendı bulduklarını soyledı. Banka borcu cok umrumda degıl zaten. Ben yasını ve medenı durumunu merak etmıstım. Instada görunce yas konusunu açtım renk vermedi ama gerıldı. O zaman hıssettım

Şunun suç olduğunu buradaki üyelere anlatamadım hiç bir zaman. Kabullenemiyorlar. Benim asıl anlamadığım bu bilgileri veren insanlar nasıl kendilerini, işlerini tehlikeye atıp veriyorlar?
Basit geliyor herhalde Kudr ben anlamadım ki zaten suç olmasını geçtim insanın özel alanına saldırı saygısızlık resmen işin diğer boyutu olur da ortaya çıkarsa bir kişi işinden olacak ve işten ne sebeple atıldığının ya da çıktığının kodları var bir daha iş vermezler adama bunun vicdani boyutu da ağır insanın önce bir ölçüp tartması gerek biri beni böyle araştırsa takıntılı mısın kardeşim der ciddiyim şikayet ederim yansın başı da bir daha yapmasın diye.
Bilir misiniz bilmem bizim taraflarda aileye yabancı gelin ya da damat(yabancı derken farklı uzak şehirden)girecekse hani bir sorduralım nasıl biri derler en fazla çevresine falan sorarlar benim babam gelip tc istemişti eski eşimi araştırmak için tcsini bildiğim halde vermedim ne münasebet ya ben kimin ne hakkım var onun özel alanına izinsiz girmeme diye düşündüm ki normal olan da budur bunu anlatamıyorum şu vs olmasını geçtim özel alana insana saygı çok önemli hanımefendi adam yaşını yalan söyledi diye üzülüyor ama kendisi başkasının özel alanına saldırıyor bu normal değil

Bende esimle internetten tanistim ve onu arastirdim. Ama bunu internette bulabildiginiz bilgilerle yaptim. Herhangi bir sisteme baktirmadim. Yas olayina gelince: profil kurarken kendini kücük göstermis olabilir daha genc kadinlarla tanisabilmek icin. Önemli olan baska yalanlarin olup olmamasi ve bu yas konusunu ne zaman düzeltmesi. Kendini bekar gösterip evli cikanlarda cok. Bence dikkatli olun yined2

Banka borçlarına ozellıkle baktırmadım. Arkadasa bahsedınce telefonda bakayım dedı ısım soy ısımden. Kendı bulduklarını soyledı. Banka borcu cok umrumda degıl zaten. Ben yasını ve medenı durumunu merak etmıstım. Instada görunce yas konusunu açtım renk vermedi ama gerıldı. O zaman hıssettım
Sizin için önemli olmasaydı gerek yok bakmama beni ilgilendirmez derdiniz. Ya da buraya yazmazdiniz

Kızlar pandemi yüzünden saçmaladım iyice galiba. İnternet ilişkilerine inancım az. Daha doğrusu çevresini tanımadan, vakit geçirmeden ilişki adını koymak saçma geliyor. Ama tanışma aracı olarak şüpheli yaklaşsam da evden çıkamıyoruz diye neden olmasın dedim.

Bu bey ile sosyal içerikli bilgi alışverişi yapılan bir sitede tanıştım. Bana bir saat uzakta bir şehirde. Bir ay boyunca genelde yazıştık, laf attık. Sonra instadan ekleştik ve iki hafta ordan. Telefonumu verdim bir ay boyunca da telefondan mesajlaştık, konuştuk. Hergün aradı sohbet ettik yazdık. İlişki için çok erken saçma olur ama hani arkadaş gibi biraz da ilgimizi belli eder tarzda konuştuk. Çalışma saatleri uymadığı için de görüşemedik, yasakların bitmesini bekledik. Kamerada konuştuk ama. Çok düzgün bir profil çizdi. Hoşlanma ya da aşk görmeden imkansız zaten ama genel olarak beklentiler konuşuldu ve ciddi bir ilişki arayışında olduğunu söyledi. Laf arasında da çok defa dusunce tarzımı begendıgını, görüştükten sonra olumlu olursak daha yakından tanımak istediğini eğer olmazsa da hayatında arkadaş olarak olsa dahi hep olmamı istediğini söyledi. Görmek için çok sabırsız olduğunu söyledi vs. Ama dediğim gibi aşk meşk olayına girmedik görüşmeden. Belki de ben oyle dediğim için bilmiyorum görmek tanımak lazım vs. Yani bir bağım yok ama ne kadar hoş biri diyordum.

bu sabah adamın yaşı hakkında yalan söylediğini buldum. Kalan bilgiler doğru. Erişimi olan bilgilerine bir arkadasa kontrol ettirdim. Mesela yaşa 36 dediyse aslında 40 yasında. Baskası ile konustugunu sanmıyorum son gorulmesi acık ve bana yazıyor aksamları sadece. Ama yalan varsa nıyet ıyı olamaz

duygusal bişey yok ama dediğim gibi duzgun gelıyordu. Tanımak istiyordum. Hayalkırıklığı oldu.

akşam da arayıp ctsı yasak kalktıgı ıcın gelecegını söyledi soguk konusup gecıstırdım. Yuzune vurmalı mıyım? Yoksa teması kesmelı mı? Demek ki kompleksı var ama uc aydır gorusmek ıcın ugrasan adamın bu yalana sıgınması cok ayıp.
Neden internetten tanıstım kendıme kızıyorum sanırım yalnızlık, ilgi ihtıyacı vs. Ne duzgun adam derken olana bakın
İnternet sitelerinde çok yapıyorlar bunu. Yaşını genç yazıp daha geniş bir kitlede kısmet bulma amaçlı sanırım.Binbir nedenleri var. Kimisi güya yanlış yazmış, kimisini arkadaşı kayıt etmiş, kimisini site günvellememiş vs. Hani "öğretmenim elektrikler kesildi çalışamadım" bahanesi hep işte Ne önemi var ki diyorlar üstelik. Yahu koskoca adamsın oraya yaşını bile değiştirerek yazarsan ben diğer söylediklerini de ciddiye almam ki senin. Özetle netten tanıştım diye kendinizi suçlamanıza veya rahatsız olmanıza gerek yok ki. Bazen hatta çoğu zaman doğaçlama gelişiyor. Ben de bir kaç kişiyle aynı şekilde aynılarını yaşadım ama henüz dürüstüne rastlamadım açıkçası. Hele böyle kelli felli adamlar yaşını filan değişik belirtince engelliyorum gidiyor. Yalancıyla bırak arkadaş olmayı, selamlaşmayı bile almıyor artık içim

Bahsettiğim beye gorusmeden once arastıracagımı soyledım o da kabul ettı. Soylemekten cekınmedıgımı ıfade ettım. Sız de bunu anlamıyorsunuz? Ben ben adama baktırdım ama acaba sikayet ederse napıcam diye sormuyorum. Baska bır konu hakkında soru soruyorum. Ceza alırım ya da almam bu da benı bglar. Sız neden buna sınırlendınız bu kadar onu anlamadım gıttıkce artan bır dozajda?
Normal bir şeymiş gibi suç anlatmanıza belki sinirlenmişimdir olabilir mi ? Bu bey sizin bu takıntılı ruhla sigorta şirketinden araştıracağınızı tahmin etmemiştir merak etmeyin umarım sizi şikayet eder

Kamp olayına tanımadan sıcak bakmadıgımı soylemedım. Arkadasları ile gidecekmış yazın zaten cokca gorusmus oluruz dedı o zamana kadar. O zaman dusunuruz dedım.
Ay baya da cesur ben bilendim adama nedense
Kamp yapmanın yolunu mu yapıyor şimdiden

Basit geliyor herhalde Kudr ben anlamadım ki zaten suç olmasını geçtim insanın özel alanına saldırı saygısızlık resmen işin diğer boyutu olur da ortaya çıkarsa bir kişi işinden olacak ve işten ne sebeple atıldığının ya da çıktığının kodları var bir daha iş vermezler adama bunun vicdani boyutu da ağır insanın önce bir ölçüp tartması gerek biri beni böyle araştırsa takıntılı mısın kardeşim der ciddiyim şikayet ederim yansın başı da bir daha yapmasın diye.
Bilir misiniz bilmem bizim taraflarda aileye yabancı gelin ya da damat(yabancı derken farklı uzak şehirden)girecekse hani bir sorduralım nasıl biri derler en fazla çevresine falan sorarlar benim babam gelip tc istemişti eski eşimi araştırmak için tcsini bildiğim halde vermedim ne münasebet ya ben kimin ne hakkım var onun özel alanına izinsiz girmeme diye düşündüm ki normal olan da budur bunu anlatamıyorum şu vs olmasını geçtim özel alana insana saygı çok önemli hanımefendi adam yaşını yalan söyledi diye üzülüyor ama kendisi başkasının özel alanına saldırıyor bu normal değil
Aslında bu açıdan bakınca tam tencere kapaklar bence.

Özel alan diye bir şey söz konusu değil bazı insanlar için. Ben eşimin kayıtlarına bile böyle bakmam, banka hesabı falan incelemem.

Sizin adınız haklı olsun kesinlikle 😃

Belki de muhabbetin bu kadar ileriye gidecegini tahmin etmedi en başta, yaşini salladi geçti. 🤔 Zaten ileriye gidecegini dusunse ortaya cikacagini tahmin ederdi.

Yani adamin bekar oldugunu ve diger herseyin dogru oldugunu soylemissiniz. Sirf yaş için direkt silmezdim ben olsam önce bir konuşurdum galiba.

Bende esimle internetten tanistim ve onu arastirdim. Ama bunu internette bulabildiginiz bilgilerle yaptim. Herhangi bir sisteme baktirmadim. Yas olayina gelince: profil kurarken kendini kücük göstermis olabilir daha genc kadinlarla tanisabilmek icin. Önemli olan baska yalanlarin olup olmamasi ve bu yas konusunu ne zaman düzeltmesi. Kendini bekar gösterip evli cikanlarda cok. Bence dikkatli olun yined2
Bir kere soylenen bişey olsaydı sankı anlardım da birkaç defa soyledı. Burdaki uyeler gbt baktırdım sanıyor ama sıgortacı arkadasım en yakın arkadasım, konusurken kendı teklıf ettı. Oraya sıgorta yaptırmasa bulamazdık bıle. Benımle görüsmek tanımak ıstedıgını soyleyen, heryerden arastır dıyen bır adamı arastırmak da sakınca görmedım. Neye guvenerek arastır dedı onu da anlamadım.

Back