Bebek Beslenmesi Aptamıl Mama Kullananlar ?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

bunu ben yazmadım

bende dogumdan bu yana ogluma hem meme vriyorum hem mavi kutu aptamil kullanıyorum.ama oglum hiç kabız olmadı.aksine günde 4 5 kez kaka yapıyo hala.2,5 aylık şu anda.birde mama şişirir derler benim oglum biblo gibi minicik:)
acaba başka mama varmı önerebileceginiz

iki kutunununda tat olarak hic bi farki yok canim
bebeginin icmemesi isabet olmus.
tarihine v.s baksaydin keske, ben oglumu 3 yasina kadar aptamille besledim (ek gida ile) hic oyle aci tat falan almadim

Konu çok geçmiş ama başkalarına faydali olabilir diye yaziyorum. Comformilin tadi zaten acidir. Doktorumuz soyledi alicaktim. Kabiz ve gaz sorunu olan bebeklere verilir. Her bebek almaz kolay kolay. Demir orani az çünkü demir ne kadar fazlaysa kabizlik o kadar artar. Aptamil 1 mavi kutu normal bebekler içindir. Her bebek kullanabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…