Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar merhaba.Yogun reflü,gaz ve kabızlık şikayeti olan bebege en iyi seçenek hangisidir? Bu arada bebeğim anne sütü de alıyor. Karma beslenme yapıyoruz sütüm yeterli miktarda olmadığı için.
Aslında refluden çok acil gaz problemine çözüm bulmamız lazım bizim. Bebeğim kolik değil ama kolik olmaya müsait. Refluyle bir şekilde başa çıkıyoruz ama gazla çıkamıyoruz. Gaz için önerebileceginiz bir mama var mı?
Aslında refluden çok acil gaz problemine çözüm bulmamız lazım bizim. Bebeğim kolik değil ama kolik olmaya müsait. Refluyle bir şekilde başa çıkıyoruz ama gazla çıkamıyoruz. Gaz için önerebileceginiz bir mama var mı?
Gaz için ben hipp organic combiotic 1 kullandım. Ne kadar faydası oldu tartışılır. Probiyotik ve gaz damlası da kullandım. Gaz damlası daha fazla sancılandırıyor. Sadece probiyotik ve hipp organik combiotic deneyebilirsiniz. Ama aman aman bir fark olmayabilir. 3. Aya girince toparlanır diye umuyorum.
Hipp combiotic kullanıyoruz. Başlarda farklı mamalar denedim. Aşırı kabızlık sorunu olmuştu. Şuan probiyotik damla da kullanıyorum. Kabızlık artık yok. Ama gaz sorunumuz var. Sanırım bu biraz bebeğin bünyesiyle de alakalı
Canım benim Ufak yeğenim için Nurse Harvey Markasının GG Damlasını kullanıyoruz. Kabızlık, şişlik vesaire. Çok ama çok başarılı. Tabi en iyisi yine de doktora sorman en iyisidir.