Dediğim gibi yüze yağ dolgusundan memnun kaldım. Kendi yağım alındı,işlemden geçirildi ve enjekte edildi. Cildim çok gençleşti güzelleşti iyi geldi yani.
Dudağıma ilk dolgumu hyalüronik asit yaptırmıştım. Ama sonraki yag dolgularında sonucu daha iyi aldım.
Doktorum önerdi yag dolgusunu. Güvendim yaptırdım memnun kaldım :)
Benim kardeşimin çenesi geride ve kısa, gıdım var diyor aslında sadece çenesi çok kısa, resminizi görebilirmiyiz acaba, sonucu nasıl olmuş, kendisinede bir fikir olur.BenDe çeneme dolgu ve boTox yaptırdım dolgu ıkı yıl kalıcı botox uc ayda bır 200 tl verıyorum çenem yuzume gore cok kucuk ve gerıdeydı sert ıkı tam dolgu enjekte edildi 2.600 tl ama aynı kemik gıbı esteworld mehtap vatansever e gıttım kapısında ünlü kuyrugu var çok memnunum 4 aydır harıka bı goruntuyle yasıyorum yuzum guzeldi senelerdİr nerde sıkıntı var anlayamamıstım gorur gormez ceneye hemen mudehale edelım dedi ve cok cok memnunum Ps: kızlar telden gırıp yazdıgım için hatalar olabilir kusur sayılmasın :)
Canım öncesi ve sonrası sadece doktorda var benim elmacık kemıklerim genıs ve gozlerimde oyle genıs haliyle cenem gerı ve cok kucuktu ve agzımı kapatınca cenem cekiliyodu buzusuyodu kımse bıse anlamadı zaten ıgneyle enjekte ettiBenim kardeşimin çenesi geride ve kısa, gıdım var diyor aslında sadece çenesi çok kısa, resminizi görebilirmiyiz acaba, sonucu nasıl olmuş, kendisinede bir fikir olur.
Bende burun ameliyatla birlikte çeneye elmacık kemiklere ve dudaklara dolgu yaptırmıştım. Dudak fotolarında sonrası hali var.Benim kardeşimin çenesi geride ve kısa, gıdım var diyor aslında sadece çenesi çok kısa, resminizi görebilirmiyiz acaba, sonucu nasıl olmuş, kendisinede bir fikir olur.
Kardeşim cene değilde gıdım var diye şikayet ediyor bende çeneden kaynaklakdığını düşünüyorum, o gıdıdan kurtulmak istiyor, ama bence gıdık çeneden dolayı varmış gibi gözüküyor, ama tabiy en iyisi doktorun görmesi onun karar vermesi galibaCanım öncesi ve sonrası sadece doktorda var benim elmacık kemıklerim genıs ve gozlerimde oyle genıs haliyle cenem gerı ve cok kucuktu ve agzımı kapatınca cenem cekiliyodu buzusuyodu kımse bıse anlamadı zaten ıgneyle enjekte etti
İçinde kalsiyum varmıs adı : radies arastırabılırsın ama doktorum bi sonrakıne akıllı dolgu yaparız yenı cıktı dedi o daha guzel dedi ama ben bundan cok memnunum zaten resmen insanı degıstırıyor kardesın mutszsa mehtap hanımla gorusebılır cok iyi niyetlı bi doktor kendısı
Ben senin özelikle dudak dolguna bayılmıştım, çok doğal çok sexi olmuş,Bende burun ameliyatla birlikte çeneye elmacık kemiklere ve dudaklara dolgu yaptırmıştım. Dudak fotolarında sonrası hali var.
Bencede gorsun sorunun ne oldugu anlasılır çözüme gıdılır:)Kardeşim cene değilde gıdım var diye şikayet ediyor bende çeneden kaynaklakdığını düşünüyorum, o gıdıdan kurtulmak istiyor, ama bence gıdık çeneden dolayı varmış gibi gözüküyor, ama tabiy en iyisi doktorun görmesi onun karar vermesi galiba
Ben elmacık kemiklerime bir kez yaptırdım. Yag dolgusu tercih ettik bilirsin ..Ben senin özelikle dudak dolguna bayılmıştım, çok doğal çok sexi olmuş,
Benim dudaklarım kalın olmasına rağmen seninkiler ayrı çok hoşuma gitmişti,
Ama aslında elmacık kemiklerim biraz eridiler oraya ilerde düşünüyorum
Seninkilerde çok doğal olmuş, bu dolgu geçiçi oyle değilmi ne kadar sürede tekrarlama ihtiyacı duyuyorsun
Yüz dolgusu beni hep korkutuyor bazılarınınki artık maske gibi duruyor,
Özelikle kalıcı olanı çok yapay olanlar varki nasıl begenip yaptırılıyor anlamıyorum
Yağ dolgusu yaptırmayın[/
neden böyle düşündüğünü de açıklarmısın canım merak ettim yakın zamanda yaptırıcam çünküYağ dolgusu yaptırmayın
Canim seninle gorusmem lazim bende ayni dertten muzdaribimsakın kalıcı düşünmeyin ben mahvoldum yüzüm otobana döndü 2009 da MERSİNDE ÖZAY ERCANA messoestetike gittim saf saf geçici dolgu yaptırdığımı sanarak bana kalıcı dolgu yapmış yanaklarıma yaptırdım gözüme kaydı morarma çökme göz altımda şişme ağlaya ağlaya bebeğimi düşürdüm sonra özay ercanı aradım kendimi tanıtım utanmadan yüzüme kapadı telefonu dr dr gezip yüzümden % 50 sini 15 dikişle çıkartım sakın kalıcı istemeyin helede bioalcamid kesinlikle doktorunu i seçin özay ercan gibi doktorlara gitmeyin sorgulayın doktor diye güvenmeyin para kazanma uğruna mahvetti beni aynaya bakamıyorum.
Canim seninle gorusmem lazim bende ayni dertten muzdaribimsakın kalıcı düşünmeyin ben mahvoldum yüzüm otobana döndü 2009 da MERSİNDE ÖZAY ERCANA messoestetike gittim saf saf geçici dolgu yaptırdığımı sanarak bana kalıcı dolgu yapmış yanaklarıma yaptırdım gözüme kaydı morarma çökme göz altımda şişme ağlaya ağlaya bebeğimi düşürdüm sonra özay ercanı aradım kendimi tanıtım utanmadan yüzüme kapadı telefonu dr dr gezip yüzümden % 50 sini 15 dikişle çıkartım sakın kalıcı istemeyin helede bioalcamid kesinlikle doktorunu i seçin özay ercan gibi doktorlara gitmeyin sorgulayın doktor diye güvenmeyin para kazanma uğruna mahvetti beni aynaya bakamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?