- 26 Nisan 2010
- 569
- 6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Koyulman cc ye göre fiyat değişiyor Ankara da kuzenimin arkadaşı yaptırdı 1beden büyüdü 8 bin tl ödemiş.dr kalıcılığına vücut yapısına göre 2-5 yıl demişMerhaba canlar,
Kesinlikle silikon düşünmeyenlerdenim.. Büyük ihtimalle aqulalifting tercih edeceğim ..Aranızda ;
*bu konu hakkında geniş bilgi sahibi olan,,
*fiyatları bilen ve
*bu konudaki bayan doktor tavsiyesinde bulunacak olan varsa beni çok mutlu edersiniz :)))
2 yıl için de o para değmez ya..Koyulman cc ye göre fiyat değişiyor Ankara da kuzenimin arkadaşı yaptırdı 1beden büyüdü 8 bin tl ödemiş.dr kalıcılığına vücut yapısına göre 2-5 yıl demiş
bence de ama tercih meselesi hem koyulan maddenin güvenilirliği bile şüpheli hala2 yıl için de o para değmez ya..
Merhaba canlar,
Kesinlikle silikon düşünmeyenlerdenim.. Büyük ihtimalle aqulalifting tercih edeceğim ..Aranızda ;
*fiyatları bilen ve
*bu konudaki bayan doktor tavsiyesinde bulunacak olan varsa beni çok mutlu edersiniz :)))
O da yabancı madde değil mi? Kaldı ki protez yapay da durmuyor. Burda onlarca sonuç gördüm, yapay sonuç görmedim.8 bin miiiii çok muş ama ya afff hayallerim yıkıldı Silikon bana çok yapay geliyor ve hayatımın sonuna kadar içimde yabancı maddeyle dolaşmak can sıkıcı :// o yüzden aqualifting bana daha mantıklı geliyor. Ama fiyat böyleyse bana uzak
O da yabancı madde değil mi? Kaldı ki protez yapay da durmuyor. Burda onlarca sonuç gördüm, yapay sonuç görmedim.
Uhu gibi yapışkan bir madde daha yabancı bence herhangi bi sorun olduğunda ciltten kazımak zorunda kalabilirler ki doktorlarda önermiyor bu yöntemi .en güzeli yinede bildiğimiz protezler.
Sadece gülümsüyorum :) Benim göğüslerimi doğalından ayırt edebilecek kişi binde birdir. Sadece benim değil burda protez taktıran arkadaşlarınkini de aynı şekilde..yapay duruyor tatlım biri doğuya bakıyor biri batıya çok bariz belli oluyor. Aqualifting de yabancı madde evet ama silikondan daha çok korkuyorum nedense. Ayrıca fiyat böyleyse zaten yaptırmak hayal bana en fazla 4bin civarı bütçe ayırabilirim ://
Canım kiminkilerini gördün bilmiyorum ama benim burda gördüğüm bütün göğüsler süperdi ne doğu ne batı görmedim ben ayrıca Tikkabilla arkadaşımızınkileri görseydin asla yapay demezdinyapay duruyor tatlım biri doğuya bakıyor biri batıya çok bariz belli oluyor. Aqualifting de yabancı madde evet ama silikondan daha çok korkuyorum nedense. Ayrıca fiyat böyleyse zaten yaptırmak hayal bana en fazla 4bin civarı bütçe ayırabilirim ://
Teşekkür ederim canım, sadece benimkiler değil burda gördüğüm çoğu kişinin oldukça doğal..Canım kiminkilerini gördün bilmiyorum ama benim burda gördüğüm bütün göğüsler süperdi ne doğu ne batı görmedim ben ayrıca Tikkabilla arkadaşımızınkileri görseydin asla yapay demezdin
Biliyorum canım burda gördüğüm hepsi süper dedim zaten ,hani sen cevap yazdın diye senden örnek verdim :)Teşekkür ederim canım, sadece benimkiler değil burda gördüğüm çoğu kişinin oldukça doğal..
Merhaba canlar,
*fiyatları bilen ve
canım sen nerde yaptirdin uygulamayı ?8 Agustosta yaptırdım.
1200 USD/paket ödedim. 4 paket kullanıldı. Çok araştırmadım. Doktoru aquafilling websitesinden buldum.
85C idi eskiden göğüslerim. Doğum ve yıllar ile dolgunlukları gitti 80 B oldu. 6 tip göğüs varmış. Benim tip göğüs kaydırak gibi eskiyenlerden. Yani göğüs dekolteniz push up vb sütyen kullanmazsanız sırtınız gibi düzleşiyor. Cumartesi gittim. Lokal anestezi ile işlem 30 dk da yapıldı. 45.dakika da çıktım. Her iki göğüs altında toplu iğne başı kadar delik açılmıştı. Alt bantların birini pazar birini pazartesi akşamı çıkardım. Soldaki ( işlemde 2.sırada olan) pazartesi kapandı. 3 gün antibiyotik kullandım. Sadece soldan çok hafif sızıntı oldu bantı çıkarana kadar. Yaptırdığım gün üstüne yatabildim. Ağrı sızı vb olmadı. Salı günü de denize girdim.
Muayenehaneden çıkarken çok mutluydum çünkü eski dolgunluğunda ve epey serttiler. 1 hafta içerisinde hafif bir sönme oldu ( çökme değil) .Malzeme bebek bezlerindeki sıvıyla jelleşen yapıda. O yüzden elinizle dokunduğunuzda yabancı bir madde var gibi hissedilmiyor. Bildiğiniz dolgun meme. Ayrıca hemen destekli balenli süngerli push uplı sütyenleri attım ve şu an incecik dandik bir sütyenle gayet iyi duruyorlar. Silikon memelerdeki gibi yer çekimine direnen görüntü yok. Tam tersine doğal sürecinde ama dolgun görünüyorlar. 2. haftanın sonunda sağ göğsümün soldan biraz büyük durduğuna artık eminim. Eskiden de öyleydi. İlk yapıldığı gün eşit gibiydiler. Şimdi sanki biraz fark var. Bu cumartesi ( yani tam 2.haftanın sonunda) kontrole gideceğim. Eğer bu hacim farkı da düzeltilebiliyorsa bence harika bir uygulama. Düzletilemiyorsa da olayı daha doğal görünümlü kılıyor.
canım sen nerde yaptirdin uygulamayı ?
8 Agustosta yaptırdım.
1200 USD/paket ödedim. 4 paket kullanıldı. Çok araştırmadım. Doktoru aquafilling websitesinden buldum.
85C idi eskiden göğüslerim. Doğum ve yıllar ile dolgunlukları gitti 80 B oldu. 6 tip göğüs varmış. Benim tip göğüs kaydırak gibi eskiyenlerden. Yani göğüs dekolteniz push up vb sütyen kullanmazsanız sırtınız gibi düzleşiyor. Cumartesi gittim. Lokal anestezi ile işlem 30 dk da yapıldı. 45.dakika da çıktım. Her iki göğüs altında toplu iğne başı kadar delik açılmıştı. Alt bantların birini pazar birini pazartesi akşamı çıkardım. Soldaki ( işlemde 2.sırada olan) pazartesi kapandı. 3 gün antibiyotik kullandım. Sadece soldan çok hafif sızıntı oldu bantı çıkarana kadar. Yaptırdığım gün üstüne yatabildim. Ağrı sızı vb olmadı. Salı günü de denize girdim.
Muayenehaneden çıkarken çok mutluydum çünkü eski dolgunluğunda ve epey serttiler. 1 hafta içerisinde hafif bir sönme oldu ( çökme değil) .Malzeme bebek bezlerindeki sıvıyla jelleşen yapıda. O yüzden elinizle dokunduğunuzda yabancı bir madde var gibi hissedilmiyor. Bildiğiniz dolgun meme. Ayrıca hemen destekli balenli süngerli push uplı sütyenleri attım ve şu an incecik dandik bir sütyenle gayet iyi duruyorlar. Silikon memelerdeki gibi yer çekimine direnen görüntü yok. Tam tersine doğal sürecinde ama dolgun görünüyorlar. 2. haftanın sonunda sağ göğsümün soldan biraz büyük durduğuna artık eminim. Eskiden de öyleydi. İlk yapıldığı gün eşit gibiydiler. Şimdi sanki biraz fark var. Bu cumartesi ( yani tam 2.haftanın sonunda) kontrole gideceğim. Eğer bu hacim farkı da düzeltilebiliyorsa bence harika bir uygulama. Düzletilemiyorsa da olayı daha doğal görünümlü kılıyor.