Bebek Beslenmesi Ar mama kullanan varmi?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

asya44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
68
1
46
Sivas
Bebegim 3,5 aylık ve reflusu var. Surekli kusuyor.anne sutu yetersiz oldugundan mama takviyesi yapıyorum. Doktor ar mama deneyin kusmasi için dedi. Hangi marka önerirsiniz ?

arı mama muhallebi zaten canım
ben hep kullandım çünkü tadı en güzel olan o
ama devam sütünü kastediyorsanız aptamil tabi ki

benim bebeğiminde reflüsü var 5 aylık bizimde süt sıkıntımız vardı.aptamil ar kullanıyoruz bastan beri.memnunum

Bende Aptamil ar aldım bugün.henuz daha kusmadı . Normalde defilemiz başlamıştı, bu saate kadar kaç tane kıyafet değişmiştik.

arı mama muhallebi zaten canım
ben hep kullandım çünkü tadı en güzel olan o
ama devam sütünü kastediyorsanız aptamil tabi ki

Aslında ikisini de kastetmiyorum. Reflu için ozel mamalar var anti Reflu: Ar mama:)) kullandım bugün masallah nerdeyse hiç kusmadı kizim.

eşimin kuzeninin bebeğinde de reflü vardı,her tür mamayı denediler,reflüsü olanlar için olan özel mamalar dahil hepsinde kusut,en son ARI mamayı denedi eşi,muhallebi gibi oluyo zaten pişince,onda kusmamıştı bi tek,vitamin açısından nasıldır bilemicem ama kıvamı nedeniyle kusmayı büyük ölçüde engelliyo sanırım

Bebegim 3,5 aylık ve reflusu var. Surekli kusuyor.anne sutu yetersiz oldugundan mama takviyesi yapıyorum. Doktor ar mama deneyin kusmasi için dedi. Hangi marka önerirsiniz ?

biz aptamil ar kullanıyoruz kusması kesilmedi ama normal mama göre gelişimi daha iyi. Bir ara humana ar kullandım ama aptmilinki daha iyi geliştiriyor.

bende aptamil ar kullanıyorum. önce bebelac almıştım kızım onuda yedi ama ben kokusunu sevmedim aptamil ar aldım onuda iştahla içiyor kokusuda yok bence aptamil derim yanlız benim bebeğimin kakasının kıvamı diş macumu gibi katılaştı önceden su gibi gelmesine rağmen yapmakta zorlanıyordu şimdi benim yardımınla zar zor yapıyor bu sıkıntıyı başka yaşayan varmı bilmem ?

bende aptamil ar kullanıyorum. önce bebelac almıştım kızım onuda yedi ama ben kokusunu sevmedim aptamil ar aldım onuda iştahla içiyor kokusuda yok bence aptamil derim yanlız benim bebeğimin kakasının kıvamı diş macumu gibi katılaştı önceden su gibi gelmesine rağmen yapmakta zorlanıyordu şimdi benim yardımınla zar zor yapıyor bu sıkıntıyı başka yaşayan varmı bilmem ?
Benim bebegimde sadece mamayla besleniyor butun mamalari denedik hicbirini sevmedi ve kusuyor dr aptamil ar onerdi sabah aksam 60 cc dedi bebegim onu daha cok sevdi sadece ar mamayla beslesem zarari olurmu acaba

Back
X