ara bozan terbiyesiz!!!

ardemir

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2012
3.972
2.656
373
kızlar deli olacaktım az daha..
öncelikle nişanlımla tanıştığımızda onunla fazlaca haşır neşir olan sözde arkadaş bir kız vardı hayatında..
kız saçma sapan sebeplerle sevdiceğime sırnaşıyor yanımda sevdiceğimden bahsederken "iyi ki hayatımda o var" tarzında konuşuyordu
başlarda samimi olduğunu düşünerek çok da ses etmiyordum ama sonrasında burnuma çok fena kokular geldi çünkü kız sevdiceğimin eski kız arkadaşıyla cankan arkadaş..
ve hemen hemen her muhabbette konuyu sürekli o kıza getirir aklınca huzursuz etmeye kalkardı allem ettim kallem ettim
önce kızla görüşmelerin arasını açtım sonra da nişandan kısa süre öncede ipleri tamamen koparttım
neyse ama ortak arkadaşlarla sürekli sataşacak oldu ama başaramadı ağzımızın tadını bozamadı
sonra geçen hafta paylaşım sitesine nişanlımla o kızın bir videosunu koymasın mı???
hiç kötü emeline ulaştığını anlamasın diye sayıp sayıştırmadım
çok yakın bir arkadaşım araya girerek bu şapşalı uyarıyor "Bu videoyu kaldırman gerekiyor ikisininde hayatları devam ediyor bak görürlerse sana tepkileri çok farklı olur" diye tembihliyor
lakin o video o tarihten bu zamana dek kaldırılmıyor
geçelim asıl olaya..
bu uyarıdan 5 gün sonra nişanlımın profiline giriliyor ve o eski kız arkadaşın profili aratılıyor(!) şifreyi bilenin kim oldugunu söylememe gerek varmı?
bugün kıyameti kopartacak oldum isimi nişanlımın profilinde görünce..
ama çok değil 1 saat sonra dank etti işe bakar mısınız yaa..

Allah aşkına akıl verin nasıl bir politika izlemeliyim?? yardıımm :28: :28:

tüm suçu o kıza atmıssınız ama nişandan önce iplerinizin koptugu kız arkadas neden hala facebook şifresini biliyorda nişanlınızın profiline girebiliyor.
Bu işte bi tuhaflık var

Nişanlının şifresi nereden biliniyor?

Nasıl bir yol izleyeceksiniz yahu...Değiştirin şifrenizi...Çıkarın bu insanları tamamen hayatınızdan, videoyu da şikayet edin bakın önünüze....

tüm suçu o kıza atmıssınız ama nişandan önce iplerinizin koptugu kız arkadas neden hala facebook şifresini biliyorda nişanlınızın profiline girebiliyor.
Bu işte bi tuhaflık var

bizler pis işler çevirmediğimiz için art niyetli de olmadığımız için face şifrelerini değiştirme gibi bir girişime girmedik benimkini de en yakın arkadaşım bilir bir zamanlar yakın arkadaş olduklarından o kız da biliyordu anlatabildim?

bu profilde kisi aratma yeni moda galiba bugun okudugum 2. olay:53:

ruyamm kontrol memuru gibi bir insan değilim normalde..
bugün o olayın oldugu konudan sonra gerçekliğini ölçmek amaçlı baktıgımda rastladım zaten..

Nişanlının şifresi nereden biliniyor?

Nasıl bir yol izleyeceksiniz yahu...Değiştirin şifrenizi...Çıkarın bu insanları tamamen hayatınızdan, videoyu da şikayet edin bakın önünüze....

üst yorumda açıkladım melodi bakıver ordan sana zahmet..
hayatımızda yokken bu kadar müdahil olmayan bir yaratıkla karşı karşıyayım

Sonuçta ne biliyim arkdaşın face şifresini bilmesine gerek yok diye düşünüyorum zaten böyle bir olay da oluna bence tamamen iletişimi kesmesini hatta face filanne varsa hepsinden silmesini isteyin nişanlınızdan. Hatta sizin bunu demeden onun bu terbiyesiz insanı hayatından çıkarması lazım. Bu arada facede profilde arama yapınca sonra çıkıp yeniden girdiğimizde profil araması yaptığımız nasıl görünüyor?

bizler pis işler çevirmediğimiz için art niyetli de olmadığımız için face şifrelerini değiştirme gibi bir girişime girmedik benimkini de en yakın arkadaşım bilir bir zamanlar yakın arkadaş olduklarından o kız da biliyordu anlatabildim?
yani bu arabozucu mu? faceye girip eski sevgiliyi arayan:53:
ama kusura bakma nisanlin hem irtibati kopariyor hemde bu kizin bildigi sifreyi degistirmiyor pess yani
senin o kizdan ne kadar rahatsiz oldugunu bile bile hemde
nisanlinda sanki biraz ikili oynuyor gibime geldi affina siginarak soyluyorum

bence sen hanımlığını yine bozma derim canım evet sabrı zor bişey ama belliki sizin saadetiniz ve ilgilenmeyişiniz daha çok koyuyo bence rahatsız ettim mutluluğu yaşatma...hee arkadaşların dediği gibi artık madem ilişki kesildi herşeyinizi yenileyin şifreleri falan tamamen kapansın gitsin..

yani bu arabozucu mu? faceye girip eski sevgiliyi arayan:53:
ama kusura bakma nisanlin hem irtibati kopariyor hemde bu kizin bildigi sifreyi degistirmiyor pess yani
senin o kizdan ne kadar rahatsiz oldugunu bile bile hemde
nisanlinda sanki biraz ikili oynuyor gibime geldi affina siginarak soyluyorum

canım anlatamadım mı eksik mi okudun
kız eski sevgili muhabbetinden rahatsız oldugumu biliyor
önce video paylaşıyor sonra nişanlımın profilinden eski sevgiliyi aratıyor?
nişanlımın haberi bile yoktu ki.. inan hakkuşu tanısaydın böyle düşünmezdin..

bence sen hanımlığını yine bozma derim canım evet sabrı zor bişey ama belliki sizin saadetiniz ve ilgilenmeyişiniz daha çok koyuyo bence rahatsız ettim mutluluğu yaşatma...hee arkadaşların dediği gibi artık madem ilişki kesildi herşeyinizi yenileyin şifreleri falan tamamen kapansın gitsin..

yokoledunya kendimi anlatabildiğime çok sevindim inan..
sağolasın canım benim sessiz kalarak devam edeyim madem şifreleri hallettik.. :7:

Back
X