• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YETERRRRRRR YETERRRR (ALLAH İÇİN OKUYUN)

Nişanlımın Eski sevgilisi onun kuzeni olur Ve bu kuzeni kalkıp arkadaşını araya sokarak beni takip ettirdi ve ben bu kızın aşkına saygı duydum sesimi çıkarmadım ama bize zarar vermemek şartıyla böyle yaparak susmamı beklemesin haddini çok aştı bırakmıyor yakamızı

Haddini aştı derken neler yaptı ki? Sadece takip ettirmesi mi?

Bu kiz nişanlısının eski sevgilisimi, kizenimi.
Yoksa hem kuzen hem eski sevgilimi?anlayamadim.

Ama niye bukadar takiyorsun.Nisanlina anlatacak ne var ki zaten kendince gerekeni yapmış sin..

Sanırım zaten ailenle problemler yaşıyorsun, bir de böyle boş olaylara ve boş insanlara takılıp iyice yıpratma kendini bence. Boşver, sana yazık.

Ailenden para almak yerine neden kendin calismiyorsun ? Nisanlimi anlimin akıyla bekliyorum ne demek ? Bir erkeğe bunca kıymet verme. O kızla da konusmana takılma. Sen evleneceksin belki anne olacaksın. Anne olacak birinin takacağı şeylere takılmak diğerlerini göz ardı etmek daha iyi
Haklısınız.. Aslında ama bu kız çok oldu dediğim gibi saygı duydum nişanlıma olan ilgisine çünkü ilklerde bu kız gözüme hiç batmadı.ama geçmişleri olmasına rağmen zaten olan olmuştu birşey diyemezdim ama benim yerime koyun kendinizi 1o tane oyun oynuyor ne gerek var ? sustum sustum ama haddini zorladı

Bu kadar takılacak bi durum yok ayrıca mesajlaşmalarınız felaket.. inanılmaz irite oldum.. böyle kendini lafı tam 12den atıp da karşıdakini vurdum sananlar var ya tıpkı onlar gibi.. hatta daha anlaşılır yazayım laf sokup kendini bi şeymiş gibi göstermeye çalışanlar gibi olmuş..

Bir ugras bulmalisiniz kendinize.calismak yada kurs bir sosyal aktivite yani ozman ne nisanliniza sararsiniz ne ayseye ne fatmaya. Takip ederse etsin cok sinirlendiysen takipte kal yaz gulucuk koy at gitsin.tehdit etmissn yani ne gerek varki ugrasma bunlarla calis bence ailenede takmassin en azindan.

Bu kadar takılacak bi durum yok ayrıca mesajlaşmalarınız felaket.. inanılmaz irite oldum.. böyle kendini lafı tam 12den atıp da karşıdakini vurdum sananlar var ya tıpkı onlar gibi.. hatta daha anlaşılır yazayım laf sokup kendini bi şeymiş gibi göstermeye çalışanlar gibi olmuş..
Bi de konu sahibi kizin laflarini durmadan oraya buraya cekip cok zekice çıkarımlar yapmis ve kizi koseye sıkıştırmış gibi bi tavır sergilemiş, hele o tehditler :KK53:
Ve dışarıdan (malesef ki) cok kotu gorunuyor..

Haddini aştı derken neler yaptı ki? Sadece takip ettirmesi mi?
ben nişanlımın evine gittim. O da inadıma oraya geldi onların evindeydi ne gerek var ! ? hiç bir şekildde istifimi bozmadım hoşgeldin de dedim. ve o aynı şehirde değil mersinde oturuyor benim nişanlımlara geldiğimi duydu geldi .bide düğün oldu görümcemin.Eski sevgilisi (kuzeni) nişanlımın yanına gitti nasıl süzüyordu görmeniz lazımdı benim yaptığım kıskançlık değil ciddi anlamda rahatsız oldum ilklerde saygım vardı hiç birşey demedim ama oturup nişanlım için ağlamar üzüldüm cidden ama sustum bu yaptığı hoş birşey mi ?

Nişanlın ne yapabilir ki kuzenine şimdi..arkadaşın sevgilimi takip ediyormuş diyemez dimi.. bahsetme olaydan bence.. takip isteklerini de kabul etme herkesin..

Bi de konu sahibi kizin laflarini durmadan oraya buraya cekip cok zekice çıkarımlar yapmis ve kizi koseye sıkıştırmış gibi bi tavır sergilemiş, hele o tehditler :KK53:
Olması gereken buydu çünkü istifimi bozmadım..tebesümlerle cevap verdim..

hayır, benim takıldığım noktalama işaretleri değil ki siz gereksiz yere ayar vermeye çalışmışsınız, kızın dediklerini farklı yönlere çekmişsiniz. şöyle örnekleyeyim, atıyorum mesela birisi bana "bugün hava nasıl?" diye soruyor ben de cevaben "yarın pijama partisi yapacağız kızlarla" diyorum bu kadar alakasız yani. o ne demiş, bu ne yapmış, takılmayın bunlara.
ne alaka ?

Sanırım yaşı küçük 20lerin başında var yok gibi konuşmalara bakılırsa :) Allah başka dert keder vermesin konu sahibine

ordan bakılınca öylemi görünüyo :) ?

Olması gereken buydu çünkü istifimi bozmadım..tebesümlerle cevap verdim..
Olmasi gereken buydu diyorsan burdaki fikirlere ihtiyacin da yoktur oyleyse?
Sormuşsun, soyledik, cok cok kotu gorunuyor.. Lafi filan koymamışsın, seni kiskanip is cevirdiklerini yazmissin kafanda, kendi kendine ve buna yine kendi kendine emin olup kizla dalaşa girmişsin, sonrasinda kuzen kizla bu kisi arasinda bağlantı kurmuşsun vs vs.. Emin bile olmaman gerekir ama "kesin" gibi davraniyorsun.. Ve ne yazik ki, agirliginla durup gecememissin.. Neyse

Ailenden para almak yerine neden kendin calismiyorsun ? Nisanlimi anlimin akıyla bekliyorum ne demek ? Bir erkeğe bunca kıymet verme. O kızla da konusmana takılma. Sen evleneceksin belki anne olacaksın. Anne olacak birinin takacağı şeylere takılmak diğerlerini göz ardı etmek daha iyi

Bukadar boş konuşmayı kimden öğrendin ?
senin kadar boş konuşamam tatlım, emin ol. nasıl da eleştiriye gelemiyorsun. hemen saldırıya geçiyorsun biraz tahammül etmeyi, farklı görüş açılarına saygı duymayı öğrensen mi ya acaba? aynayı azıcık kendine tut biraz olsun.

Back
X