Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
acımasız acımasız yorumlar yapmayın anladık eleştiriye açığız ama insanın ruh hali iyi olmayınca kendini burda buluyor yorum yaparken biraz daha seviyeli.. Yaparsan olgunluğunu bizde görücezOlmasi gereken buydu diyorsan burdaki fikirlere ihtiyacin da yoktur oyleyse?
Sormuşsun, soyledik, cok cok kotu gorunuyor.. Lafi filan koymamışsın, seni kiskanip is cevirdiklerini yazmissin birden kendi kendine ve buna yine kendi kendine emin olup kizla dalaşa girmişsin, sonrasinda kuzen kizla bu kisi arasinda bağlantı kurmuşsun vs vs.. Emin bile olmaman gerekir ama "kesin" gibi davraniyorsun.. Ve ne yazik ki, agirliginla durup gecememissin.. Neyse
Haklısınız.. Aslında ama bu kız çok oldu dediğim gibi saygı duydum nişanlıma olan ilgisine çünkü ilklerde bu kız gözüme hiç batmadı.ama geçmişleri olmasına rağmen zaten olan olmuştu birşey diyemezdim ama benim yerime koyun kendinizi 1o tane oyun oynuyor ne gerek var ? sustum sustum ama haddini zorladı
ALLAH rızası için diyorum okuyun Kızlar iyi akşamlar artık kafayı yemek üzereyim ya nişanlıyım bilen bilir nişanlımı askerde anlımın akıyla bekliyorum hiç bir sorun yok dışarıda çıkan biri değilim yemin ederim artık bunaldım Bugün başıma gelenleri sizinle paylaşmak istiyorum birşeyler söyleyin ne yapimmm dün arkadaşlarla anlaştık ablamlarda toplanıcaz dedik 1 aydan fazladır belkide dışarı yüzü görmüyorum ! neyse sabah oldu giyindim tam çıkıcam bizimkilerden para istedim elime 1o lira verdiler ben tabi sinirlendim çünkü herzaman yaptıkları sey zaten dışarı çıkan biri değilim bari ayda 1 çıkıyorsam adam akıllı birşey verin dedim neyse eve girdim çantamı yere fırlattım sinir krizleri geçirdim hayat yok bana dedim gitmiyorum bi yere dedim bizimkilerde bahçede oturmuslar neyse ablamı aradım gelmiyorum dedim sinir krizleri ağlamaklı bir şekilde o da bana hak verdi aradı babamı neyse 2o lira ile çıktım dışarıya !neyse velhasıl ablamın ısrarıyla gittim onlara akşam olmadan ablam ben arkadaşım bizim eve geldik elektrik yoktu bizimde oturdgumuz yer lojman oldugu için arkadaşla biraz gezmek istedik lojmanımızın içinde neyse .elektrik olmayıncada evde wifi ile bağlandıgım için watsapptn netimde olmuyo nişanlım aradı ne yapyosun dedi bende elektrik yok bizde geziyoruz arkadaşla dedim senin ses niye böyle geliyor dedim belim çok kötü dedi bende eve geçtim elektrik gelmişti msj attım nasıl oldun diye.iyiyim dedi arkadaşımla youtubede bi kaç video izliyorduk o sırada tak şantenimiz attı elektirik gitti.bende msjlasıyorum nişanlımla onuda ihmal etmiyorum tabi neyse demezmi belim ağrıyo sen videolarla uğrasıyorsun diye bende şanten attı dedim belin ağrıyorsada seni soruyorum dedim bu konu baya bi uzadı.trip attı resmen uykum var seninle konusmak için uyumuyorum senin yaptığına bak felan uzatıda uzattı yeter dedim uyu.kavga için yer arıyorsun dedim iyi geceler dedi uyudu.Neyse o uyurken bende facede bunun bi kuzeni var eski çıktıgı yani bu kızı benim kaynana istiyordu kayın babada istiyordu neyse kızın profiline bi baktım bi arkadaşı var ayşe diye onu etiketlemiş anteplerde gezmelerde felan kendi kendime bu ayşe ismi yabancı gelmiyor dedim bi instgramıma baktımki bu ayse denilen kız beni ınstegramda takip ediyor yani nişanlımın eski sevgilisinin arkadaşı beni takip ediyor.instegramda konuşma aynen şöyle Ben-Sen kimsin ?
Ayşe-ayşegül neden ne olduki ?
Ben-ayşegül kim ?
Ayşegül-gezinirken atım rahatsız oldunsa takipten çıkarayım
BEN-bende gezinirken ismini gördüm ama resmin yok o yüzden sordum
AYŞEGÜL-aslında tanımıyoruz sıkıntı olduysa çıkarayım
BEN-Yok neden rahatsız olayım ki ? düşmanım mısın ? yada beni sevmiyenlerin çekemiyenlerindostumusun hangisi :) ? bakın bakın sorun yok hiç rahatsız değilim ben
AYŞEGÜL:Ne düşmanım nede seni çekemeyen dostun niye iğneliyici konusuyorsun?
Ben:neden tedirginleştin ? bukadar tedirgin olma şimdi birşey var zannedecemm :)
AYŞEGÜL :Ne tedirgin olucam be
BEN:Git gide daha fazla batıyorsun haberin olsun valla bak böyle devam edersen şimdi muhatabım görürüm seni mazallah araştırırım felan sonra bu dediklerinle kalırsın sakin ol şampiyon :) bikaç soru benimkisi ahirette değilsin ....VE NİŞANLIMIN ESKİ SEVGİLİSİNİN (KUZENİ OLUYOR KENDİSİ)facesini dondurdu kızda beni (ayşegül)instegramdan engelledi :
BEN:Bune hız facelerde donmuş ama 3 kuruşluk akılla 5 kuruşluk iş yapmakistemeye aptallık diyoruz oscarlık performansı ama sizde ayrı bi hadsizlik var ayağınızı denk alın bence gayet anladınız sende bi başkası için başını yakma emin ol beni tanımıyorsunuz dedim..Ve engelendim tabi onun kuzenide facesini dondurdu allahtan resimlerini çekmiştim bu ikisinin arkadaş olduğuna dair şimdi kızlar benim bu günüm berbar geçti böyle geçti nişanlıma bu durumu nasıl ifade edeyim bu kızın aşkına saygı duydum hatta nişanlımada söyledim ama bizden uzak dedim ..nişanlım zaten birşey hissetmiyordu onada zamanında olan oldu bitti ama bu kız onu unutamıyor onada saygı duydum ama haddini fazlasıyla aştı !! bu yaptığıyla kalkıp instegramdan benim profile bakmak için arkadaşını takip ettiriyor ve kendiside o arkadaşınıda ben görmim diye takiptede değiller ikisi bir oldular..onu geçtim bide facedede ben ve nişanlımıda engelemişti sırf bu kız ile arkadaş olduğu gözükmesin diye ama allah işte ..önüme çıkardı sizce nişanlıma bu durumu söylemelimiyim ? söylesem bile nasıl bir dil ile izzah edim ? ben gerçekten çok sinirlendimm okuduğunuz için çok teşekkür edeirm cidden artık bıktımmmmmmmmmmmmm
Ne kadar "ne alaka" bi tipsin.. Kizla yaptigin konusmanin bi benzeri de surda millete saldırarak, lafi oraya buraya cekerek verdigin cevaplar..acımasız acımasız yorumlar yapmayın anladık eleştiriye açığız ama insanın ruh hali iyi olmayınca kendini burda buluyor yorum yaparken biraz daha seviyeli.. Yaparsan olgunluğunu bizde görücez
bak şimdi sen bana saldırgan dedin şimdi sen dedin diye saldırgan oldum :) sen kimsinde sana duygu sömürgüsü yapayım ? Demin seni az bi nebze takıyordum Şİmdi takmayı bıraktım Cahilsin ! BencilsinNe kadar "ne alaka" bi tipsin.. Kizla yaptigin konusmanin bi benzeri de surda millete saldırarak, lafi oraya buraya cekerek verdigin cevaplar..
"Ay cok acimasizsiniz" diyerek de duygu sömürüsü yapma, yemezler.. Kizla kavgani alkış almak icin anlattin, olmadi, herkes ayni seyi soyledi nerdeyse, simdi taktik degistirme.. Haydi eyvallah
sende neden yok o bahsettiğin seviye ve olgunluk?acımasız acımasız yorumlar yapmayın anladık eleştiriye açığız ama insanın ruh hali iyi olmayınca kendini burda buluyor yorum yaparken biraz daha seviyeli.. Yaparsan olgunluğunu bizde görücez
Boşanmışsın ukala olduğun burdan belli..! hadsiz yorumlar yapma herkese yaptığın yorumları gördüm hepsi aşağılıyıcı kaba olunca eline ne geçiyor ? ha bu arada eski kocanada üzüldüm emin ol en iyi kararı vermişsin bu konudada tebrik edrim:)Ne kadar "ne alaka" bi tipsin.. Kizla yaptigin konusmanin bi benzeri de surda millete saldırarak, lafi oraya buraya cekerek verdigin cevaplar..
"Ay cok acimasizsiniz" diyerek de duygu sömürüsü yapma, yemezler.. Kizla kavgani alkış almak icin anlattin, olmadi, herkes ayni seyi soyledi nerdeyse, simdi taktik degistirme.. Haydi eyvallah