ara bozan terbiyesiz!!!

dediğim gibi dur demekte geç kaldım pudrakokusu ama bana bundan öncesini eleştirmek değil de bundan sonrasında nasıl bir tutum sergilemem gerektiği lazım..
buna dair yardım önerilerini bekliyordum alt tarafı..
hanımlar bir beni bir nişanlımı suçlamaktan yardımcı olmuyorlar
nerdeyse X haklı gibi bir cevap gelecek az sonra bende nişanlımda bu durumu yutalım diyeceğim.. :53: :53: :53:

valla aslında ben suçlu aramıyorum açık açık nişanlınız arkadaşım dostum diye birilerini hayatınıza dahil ettiği sürece siz daha bunları çok yaşarsınız diyorum. önerimi de söyledim nişanlınız arayıp ağzına edecek o hadsiz kadının. gerekli mesefeyi koymadığından yüz buluyor o da. belkide nişanlınız paylaşılamama duygusunu seviyordur bilemeyiz. ama arkadaşlık dediğim gibi nişanlı bir insan için ters bir durum biz normal bi arkadaşlıktan bahsetmiyoruz çünkü adam face şifresini vermiş kıza niye veriyor diye kıskanmaz mı insan. siz de çok genişsiniz yani. yanlış anlamayın suçunuz yok sadece çok (fazla) iyi niyetli ve iyimser yaklaşıyorsunuz.

valla aslında ben suçlu aramıyorum açık açık nişanlınız arkadaşım dostum diye birilerini hayatınıza dahil ettiği sürece siz daha bunları çok yaşarsınız diyorum. önerimi de söyledim nişanlınız arayıp ağzına edecek o hadsiz kadının. gerekli mesefeyi koymadığından yüz buluyor o da. belkide nişanlınız paylaşılamama duygusunu seviyordur bilemeyiz. ama arkadaşlık dediğim gibi nişanlı bir insan için ters bir durum biz normal bi arkadaşlıktan bahsetmiyoruz çünkü adam face şifresini vermiş kıza niye veriyor diye kıskanmaz mı insan. siz de çok genişsiniz yani. yanlış anlamayın suçunuz yok sadece çok (fazla) iyi niyetli ve iyimser yaklaşıyorsunuz.

genişsiniz falan hoş değil biraz daha dikkatli yazarsan sevinirim!!!
ayrıca konunun gidişatını okumadan yorumlama yapmakta neyin nesi..
gece neler oldugunu yazdım okuyanlar yorumladı..
yazmış olmak için yazma bence
"face şifresi"nden çok ulvi bir şey gibi bahsetmek... bilmiyorum... yani bana da bu ters..
kızı çok önemsiyor olsaydı yıllardır varolan ilişkilerini ben istemiyorum diye sonlandırmazdı yani kızın özel biri olduğu düşüncesi saçma..
o özelse şu an yanında ben değilim o olurdu hadi geçtim ben yokken onunla olurdu..
her neyse genede fikirlerin için sağol

Back
X