Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dogum kontrol hapi kullaniyormuydunuz bende 15 gun kullandim kanama basladi kist var demisti doktor kistmi patladi acaba cildircamadet tarihin ilk kanama fakat ara kanama adet düzeninde şaşma yapar.bende geçen sene adet gördüm 1 hafta sonra tekrar 3 gün kanamam oldu kistten dolayı...diğer ay adetimde 10 gün gecikti...
Canım ilaç vermedi adet kanaman ile kist atılır dedi. Adetim bitti bir hafta sonra patladı 3.4 gün adet gibi kanamam oldudogum kontrol hapi kullaniyormuydunuz bende 15 gun kullandim kanama basladi kist var demisti doktor kistmi patladi acaba cildircam
Büyük ihtimalle kist patlamış olabilir ama korkma sadece adet kanaması gibi 3 4 gün sürer diğer adetinde bu ara kanamadan dolayı geç gelebilirdogum kontrol hapi kullaniyormuydunuz bende 15 gun kullandim kanama basladi kist var demisti doktor kistmi patladi acaba cildircam
olabilir kuzum...tsk ederim 2 gun leke seklinde geldi 3 gunde adet yogunlunda geldi baya sancili gecti suan devam ediyor bakalim ne zaman kesilecek bana verdigi minipil ara vermeden kullan dedi dr hapin etkisi ozaman
rica ederim kuzum ne dmeekcok tsk ederim cnm cvp yazdigin icin