Ara kanama

smkg

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2020
72
16
38
Kizlar benim adetim 26 kasimda olmasi gerekiyordu ama 8 aralikda iki gün adet gördüm. Daha sonra 10 gün gecti ve tekrar kanamam oldu ilk gün normal adet kaniydi iki ve ücuncu gün akinti seklinde sadece tuvalete gittigimde göruyodum agrim falan yok acaba ne olabilir ilk defa boyle bisey yasadim adetim duzenlidir neden boyle oldu

Haziran'da benimde öyle bir sorunum başladı Ekim'de doktora gittim ilaç verdi düzeldi hormon kaynaklı dedi sık mentrasyon dedi

Canım benim de öyle olmuştu bir ara dktr rahim duvarı inceliği olmuş dedi oda kullandığım 3aylik iğne yüzünden ilaçla düzeldi yanlız sizinde kullandığınız bazı ilaçlar varsa onlarda yapabilir.. korkulacak bişey yok dönem dönem hormonalda olabiliyor..

Merhaba ben bisey sorucam 9 aylık evliyim evlendiğimden beri düzensiz adet oluyorum hep 1 hafta gecikiyor adetim adetim 6 gün sürüyor. Normalde bu ay adet oldum 6 gün sürdü bitti gelmedi daha duş aldım 2 gün sonra tekrar gelmeye başladı bugün 7.günüm ve hala geliyo adet kanından biraz daha koyu geliyo karnım ve belim ağrıyor sürekli.

Ben agri kesici dolarex cok kullaniyorum bas agrisi icin acaba ondan mi boyle oldu

Ben agri kesici dolarex cok kullaniyorum bas agrisi icin acaba ondan mi boyle oldu
Canım benim bildiğim ağrı kesicilerin kan sulandırıcı özelliği var ondan olabilir ben adete yakın ağrı kesici kullanmıyorum erken sökülür diye

Bende kullanırım dolarexi ama hiç öyle bir etki olmadı bence bundan kaynaklı değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…