Hayr çekilmediHsg çekildi mi?
Bende benzer durumdayım düşük+kürtaj sonrası 4 aydır kanamam var ve hiçbir neden bulunamıyor herşey normal görünüyor ama bitmiyor bu kanama duyduğum doktorlara gidiyorum ama bir sonuç yokAra kanama yaklaşık 5 aydır ara kanama yaşıyorum kaç defa doktora gttim hiç bir şekilde doğru yanıt alamadım benim gbi bu durumu yaşayan var mu
Bende bıktım gitmediğim yer kalmadı şimdi üniversite ye gidicem inşallah artk ne olduğu belli olur da kurtulurumBende benzer durumdayım düşük+kürtaj sonrası 4 aydır kanamam var ve hiçbir neden bulunamıyor herşey normal görünüyor ama bitmiyor bu kanama duyduğum doktorlara gidiyorum ama bir sonuç yok
Peki tedaviniz nasıl oldu şuan da geçti miBende yıllarca bu durumdan dert yanıyordum inanın gitmedigim özel devlet kalmamıştı doğru doktor çok önemli meğerse polip nedeniyle yaşıyormuşum ve bunu hsg bile çekilmeden doktor farketti çok basit bir şekilde sizde ihmal etmeyin insanın hayat kalitesini çok düşüren bir durum
Evet çok şükür ve evlenmeden önce de hep kullandım doğum kontrol hapı düzensizlik nedeniyle buna iyi gelmemişti ama Şubat ayinda bı doktora gitmiştim çocuk düşüncesi de olunca bır sorun mu var neden olmuyor diye o zaman farkedildi ve çocuk düşüncesi de olunca bir hap verdi bana koruma özelliği olmayan ama bu şikayetlerim için olan bir doğum kontrol hapı ismini hatırlamıyorum o çok çok iyi geldi düzensizliklerim çok hafifledi bazı ay 3, gün gecikiyor ara kanamalarım da bitti sadece çatlama olunca bir sızıntı oluyor peceteye gelen buda benim için doğal ovulasyon testi gibi oluyor sorun etmiyorum sizde ihmal etmeyin zor bir şey ben baya regly gibi yaşıyordum çok zorluyordu beniPeki tedaviniz nasıl oldu şuan da geçti mi
Benim de öyle ilk olduğum da 15 gün kanama geldi Bi. İlaç verdi kanamayı kesicek diye. Kesti ama tabi öteki ay gne aynı oldu her ay oldu ilişkide de kanama oldu ara ara en son gittiğim doktor yasmin verdi bu sefer her gün onu attığım da gene kanamam oldu bıraktım bnde şimdi iki doktora randevu aldım kendim mi soylesem acaba polip falan olabilir mi diye her gittiğim de sende bişey yok diyor tam hadi yok diyelim de kanama neden oluyor gerçekten doktorlar bişey anlamıyorEvet çok şükür ve evlenmeden önce de hep kullandım doğum kontrol hapı düzensizlik nedeniyle buna iyi gelmemişti ama Şubat ayinda bı doktora gitmiştim çocuk düşüncesi de olunca bır sorun mu var neden olmuyor diye o zaman farkedildi ve çocuk düşüncesi de olunca bir hap verdi bana koruma özelliği olmayan ama bu şikayetlerim için olan bir doğum kontrol hapı ismini hatırlamıyorum o çok çok iyi geldi düzensizliklerim çok hafifledi bazı ay 3, gün gecikiyor ara kanamalarım da bitti sadece çatlama olunca bir sızıntı oluyor peceteye gelen buda benim için doğal ovulasyon testi gibi oluyor sorun etmiyorum sizde ihmal etmeyin zor bir şey ben baya regly gibi yaşıyordum çok zorluyordu beni
Smear testi aldirdiniz mi yakın zaman da aldirmadiysaniz bir de onu isteyin hem kontrol olmuş olur çünkü biraz fazla bir kanama olmuş ilişkide kanama da normal değil bence aksatmayin smear testi mutlaka yaptırınBenim de öyle ilk olduğum da 15 gün kanama geldi Bi. İlaç verdi kanamayı kesicek diye. Kesti ama tabi öteki ay gne aynı oldu her ay oldu ilişkide de kanama oldu ara ara en son gittiğim doktor yasmin verdi bu sefer her gün onu attığım da gene kanamam oldu bıraktım bnde şimdi iki doktora randevu aldım kendim mi soylesem acaba polip falan olabilir mi diye her gittiğim de sende bişey yok diyor tam hadi yok diyelim de kanama neden oluyor gerçekten doktorlar bişey anlamıyor
Yaptırdım temiz çıktı hiç bir sorun yok diyo hormon testi de yaptırdımSmear testi aldirdiniz mi yakın zaman da aldirmadiysaniz bir de onu isteyin hem kontrol olmuş olur çünkü biraz fazla bir kanama olmuş ilişkide kanama da normal değil bence aksatmayin smear testi mutlaka yaptırın
Polip olabilir rahimdeben de bi ara yasadım daAra kanama yaklaşık 5 aydır ara kanama yaşıyorum kaç defa doktora gttim hiç bir şekilde doğru yanıt alamadım benim gbi bu durumu yaşayan var mu
Geçti mi belki doktorunuz nasıl anladınPolip olabilir rahimdeben de bi ara yasadım da
Sulu ultrason ile bakmıştı ve ofis histeroskopiyle aldı polipleri sonraGeçti mi belki doktorunuz nasıl anladın
Peki acı oldu nasıl aldıSulu ultrason ile bakmıştı ve ofis histeroskopiyle aldı polipleri sonra
Teşekkür ederim biraz olsun icim rahatladi gerçekten kaç aydır her yerden araştırdım Bi türlü yanıt bulamimis Ken belki benim de öyleSulu ultrason ile bakmıştı ve ofis histeroskopiyle aldı polipleri sonra
Hayır hiç ağrım sızım olmadı hemen aynı gün taburcu oldum sadece biraz adet düzensizliği oldu 1-2 ay kadar sonra düzene girdi her şeyPeki acı oldu nasıl aldı
İnşallah benim de ne olduğu belli olur da bende rahatlarım belirsizlik çok zor Bi kanaman var sürekli gttim doktorlar yok bişey diyince sinir oluyorum yoksa neden yani böyle teşekkür ederim Bi nevze içim rahatlar yarın doktora gidcem soylim belki bende de böyle bişey vardırHayır hiç ağrım sızım olmadı hemen aynı gün taburcu oldum sadece biraz adet düzensizliği oldu 1-2 ay kadar sonra düzene girdi her şey
O zaman tekrardan muayene olup doktorunuza bunu sorun olabilir mi diye kendisi gerekli gördüğü sekilde bakar belki film isterYaptırdım temiz çıktı hiç bir sorun yok diyo hormon testi de yaptırdım
İnşallah artk bu doktor iyidir de anlar ne oldugunuO zaman tekrardan muayene olup doktorunuza bunu sorun olabilir mi diye kendisi gerekli gördüğü sekilde bakar belki film ister
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?