Saç Kesim Şekilleri ara makas yardım lütfenn :(

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

highschool17

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2009
383
1
118
Kırklareli
arkadaşlar saçım uzun sayılır ve dalgalı..çok gür olduğu için ara makas attırdım ilk 10-15 gün çok güzeldi saçım özellikle düzleştirdiğimde çok güzel oluyordu..ama 1.5 ay oldu ve saçım yanmış gibi kabarmaya başladı :( Ne yapmalıyım acaba tekrar ara makas mı attırmalıyım saçıma...yardımcı olursanız çok sevinicemm kaydirigubbakcemile5

ara makas sakın attrıma bence bir daha kesilen saçlar yenide çktığı için biraz kötü duruyor
ablamda saçlarına aramakas attrımştı bekledi 2 3 ay kadar bu sırada saçını toplu kullandı kısalar uzayınca biraz kısa saçların boyuna yakın kestirdi şuan saçları oldukça sağlıklı onun saçlarda dalgalı.. benim önerebilceğim bu :))

teşekkürr sositososito

Ara makas şekil verilmeden kullanılırsa kötü duruyor, uzun yıllar ara makas yaptırdım saçlarım kabarıyor diye..Ama artık vazgeçtim gerçekten dediğiniz gibi kestirdikten 1-2 ay sonra kötü oluyor..Artık ara makasla saçını incelttirme, aralarda hareket olsun diye kat yapılabilir ama ara makası ben de tavsiye etmiyorum.

ara makas niye kullanılıyor anlamıyorum saçı mahfediyor bunu hala anlamıyorlarmı kuaförler bende bi kez kestirdim saçı püskül gibi yapıyor kestirip makas vursan saçı 3 cm kısaltman lazımki püskül görünümü gitsin sakın sakın sakın saçınıza ara makas vurdurtmayın pişman olursunuz

ben çok memnunum ara makastan... ilginç,kimsenin saçına iyi gelmemiş...
2-3 ayda bir kırıklarımı aldırırım zaten kuaförüme her gittiğimde de ara makas yaptırırım,kat attırırım... dalgalı,zor saçlara sahibim ve ara makas yıllardır olmazsa olmazım... hatta pazartesi günü modelini değiştirdim yine ara makas yaptırdım ve tam istediğim gibi saçlara sahip oldum... kuaförden kaynaklı bir memnuniyetsizlik de olabilir...

ben de o hataya düşenlerdenim :) ilk önce oh be dünya varmş diyorsun ama 2 hafta içinde o kısa saçlar elektrikleniyor kabarıyor felaket yni..

kıslar saca ara makasnasılatılıyor birisi bna ğgretebilirmi

benim saçlarım intelli ama sıktı yani çoktu ben saçıma ara makas attırdım ama pişmanım saçım azcıcık kaldı acaba saçım uzayınca eski halini alırmı

bende attırmıştım 2 defa falan aralardan kısa saçlar uzuyo tekrra kuaföre gitmiştm bilmiyodum tabi aralarda çıkacağını kuaförümle konuştum o da bilinçsizce davranıyosun dedi.ben senin saçalrını alıyımmı dedi bişey dedi epeyi saçıma bişeyler yaptı sonradan efine makasıylada alıyımmı dedi bende al dedim aldı şuan ii o kadar fazla kabarmıyo tavsiye ederim

Ara makastan öcü gibi bahsetmissiniz ya. :27:
Halbuki gür, asi ve zor sekil alan saclar icin ilac gibidir. Sikayet edenler ya kötü bir kuaföre denk geldiler ya da ara makasa uygun olmayan saclara sahipler. Yoksa ben ara makassiz düsünemiyorum saclarimi, kafamda koca bir kütle tasimakla es deger olurdu herhalde... Kuaföre gidip "ara makas vur" saclarima derseniz olmaz tabi. Sac tipinize uygun ve sorununuza cözüm olacak sekilde yapilmali ara makas. Mesela ben cok dipten kestirmiyorum, sac dibimin bir karis altindan kestiriyorum ki uzarken sorun olmasin, diken diken durmasin saclar.
Tamam bazen kuaförler hata yapiyorlar ama bazen de biz ne istedigimizi anlatmayi bilmiyoruz. Istegimizi güzelce anlatip özen göstermesi icin kuaförün gözünü korkutmak gerek...

bende kabarıyor diye attırmıştm yıllar önce brkaç yıl dewam ettirdm memnundm ama sonra seğreldi saçlarım çok döküldü neden bilmiyorm bu sebeple bıraktm şuanda da ihtiyaç duymuyorm ama kabarıklığa çözm ya bol kat ya ara kesm sanırm

ben de yıllardan beri gür saçlarıma bi care aradım durdum. uzatamadım, uzattıysamda hep bağlamak zorundaydım. şekillendirmek için insanlar kafamda bana küfür eder gibi bakıyolardı. o kadar gürdü ki saçım :D

saçıma maşa yapmaya çalışan ama başarılı olamayan arkadaşlar bana ara makası attırmamı sölediler. ben de burada inceledim sordum soruşturdum bi tane yaptır diyen çıkmasa da gittim kestirdim. burada işini bilen bi kuaföre gitmem sölenmişti. sanırım öle yapmışım. :) derdimi , risklerini, olumsuz yorumları hepsini kuaför arkadaşa anlattım. o da "mükkemmel" bi şekilde kesti saçlarımı.. saçlarım omuz hizasına buna rağmen kafamdan bi bebek yastığı dolduracak kadar saç kesti. kuaförden çıktığımda kafamı bi paraşüt yukarı çekermiş gibi geliyodu. o kadar hafiflemiştim ki.

anladığım kadarıyla makasın iyi bi makas olması gerekiyo
kuaförün iyi bi kuaför olması gerekiyo
bide saçları diplerden değil de kulak hizasından falan inceltmeye başlaması gerekiyo

şimdilik çook mesudum :)

biraz zaman geçsin kabarıcakmı hala memnun memnun mu gezicem ona bi bakalım.

bi de bu adada kendi kendime maşa bile yapabildim :) varın siz düşünün. izmitte olan arkadaşlara isterlerse bunu bana yaşatan arkadaşın adresini falan hemen verebilirim ;) :)

Back
X