Kızlar benim saçlarım omuz hizamdan biraz daha uzun ve kalın telli. Okul dolayısıyla saçlarımı geçen sene hep düzleştirirdim ve çok kabarmaya başladı. Arkadaşlarım '' ara makas at incelir rahatlarsın '' dediler ama ben emin değilim. İnternette araştırma yaptım memnun olanda var olmayanda var bana sebepleriyle birlikte attırıp attırmamam konusunda yardımcı olursanız sevinirim. Aranızda attıranlar vardır ben hiç bilmiyorum :/ nasıl yapıldığı konusundada hiçbi fikrim yok çokmu uzun sürer , normal saç kesimiyle fiyatı aynı mı yoksa daha ucuz veya daha mı pahalı, kesilen saçlar uzayınca kötümü duru ayda bir tekrar mı attırmma gerekir ? Yardımcı olursanız sevinirim :)
ONU YAPTIRANA KADAR DUŞTAN SONRA SAÇLARINA BEBE YAĞI SÜR KURUDUKTAN SONRA DA DÜZLEŞTİR VE DÜŞLEŞTİRİRKENDE TUTAMLARA ÇOK AZ OLMAK KAYDIYLA BEBE YAĞI SÜREREK DÜZLEŞTİR SAÇLARIN KIŞIN 2 3 GÜN İDARE EDER KABARMADAN
Saclarin ilk atildiginda jabarmaz ama sonra araya kiriklarda eklenince dipleri gur uclari fare kuyrugu gibi ince durur sakin attirma belimdeki saclarimi omuzlara kadar kestirdim
ben yıllar önce aşırı katlı bi saç kesimi kullanmıştım yıpranık kısımlar gitsin diye,, ara makasta vardı tabi çokça, saçlarım tüy gibi kalmıştı kedi kuyruğu misali.. hala etkisinden kurtulamadım şuan alt kısımlarda hala ara makaslı yerler vardır herhalde.. alt kısım daha seyrek çünkü.. bebe yağı gerçekten kabarıklığı alıyor evet, ama daha uygunu olsun dersen elidor 7/24 saçın hafif nemliyken sür o da işe yarıyor
2 dklık bi işlem ara makas dediğimiz şey ve ayrı ücret falan almazlar
kesimi yaptıktan sonra bazen kendi soruyor kuaförler ara makas atim mi diye sormazsa kendin söyleyebilirsin şöyl bi makası saç aralarına sokuyolar zaten nasıl bi işlem oldugunu anlarsın bu makası görünce
bende attırdım uçlarına bi çok defa. uçları çok kabarıyodu ben memnun kalıyorum