Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.576 615.038 1.423 Malatya 24 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.001 Efser .!.: Yok canim dün eve geldim çok geçti bakmadım hiç malum eşimde tableti alınca Sabahta onca bildirimin arasinda göremedim Genişletmek için tıkla... Tamam bize arada çay kahve ikram edersin
Efser .!.: Yok canim dün eve geldim çok geçti bakmadım hiç malum eşimde tableti alınca Sabahta onca bildirimin arasinda göremedim Genişletmek için tıkla... Tamam bize arada çay kahve ikram edersin
pembebogurtlen91 Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Ağustos 2014 4.982 4.757 248 24 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.002 Nevreste .!.: Bırak kremleri gel bize katıl 1-2 kilo versen yeter Genişletmek için tıkla... formülünüzz ne kii geldim hemen olsun krem de takviye aldm o kadar Nevreste .!.: Öyle vallahiVuslat zayıf bize hava yapıyor Karnını sıkıştıracakmış Genişletmek için tıkla... ooo öyle mi bende sıkılaştırıcam
Nevreste .!.: Bırak kremleri gel bize katıl 1-2 kilo versen yeter Genişletmek için tıkla... formülünüzz ne kii geldim hemen olsun krem de takviye aldm o kadar Nevreste .!.: Öyle vallahiVuslat zayıf bize hava yapıyor Karnını sıkıştıracakmış Genişletmek için tıkla... ooo öyle mi bende sıkılaştırıcam
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.576 615.038 1.423 Malatya 24 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.003 LunaDaisies .!.: tamam buluyorum konuyu hemen : D Genişletmek için tıkla... 2 Aylık Zayıflama Maratonu.
LunaDaisies .!.: tamam buluyorum konuyu hemen : D Genişletmek için tıkla... 2 Aylık Zayıflama Maratonu.
dmrsda sabrın sonu selamet Kayıtlı Üye 10 Ocak 2012 1.514 1.102 198 24 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.004 Nevreste .!.: Ben de öyle tembellik yapıyorum sadece yemeğim hazır Genişletmek için tıkla... Ay bende o bile yookk.bakiyorum ne yapsam diyee
Nevreste .!.: Ben de öyle tembellik yapıyorum sadece yemeğim hazır Genişletmek için tıkla... Ay bende o bile yookk.bakiyorum ne yapsam diyee
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 24 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.005 dmrsda .!.: Selam hanimlarr Genişletmek için tıkla... Selam, hoşgeldin:) Nevreste .!.: Mickey kilolu değil biliyorum çok güzel bir bayanAma kilolarından şikayetçi azda olsa ihtiyacı var diye biliyorum kendi söylemiştiVuslat aramızı bozma İyi dinliyorsa seni Genişletmek için tıkla... Yemek bölümü sakinlerini topikte tutmaya çalışıyorum LunaDaisies .!.: çok şükür iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın : ) Genişletmek için tıkla... Allah iyilik versin canım, ben de iyiyim mickey34 .!.: hasta olursam gelmem buraya aaa ne ayıp Nevreste Genişletmek için tıkla... Evet çok ayıp
dmrsda .!.: Selam hanimlarr Genişletmek için tıkla... Selam, hoşgeldin:) Nevreste .!.: Mickey kilolu değil biliyorum çok güzel bir bayanAma kilolarından şikayetçi azda olsa ihtiyacı var diye biliyorum kendi söylemiştiVuslat aramızı bozma İyi dinliyorsa seni Genişletmek için tıkla... Yemek bölümü sakinlerini topikte tutmaya çalışıyorum LunaDaisies .!.: çok şükür iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın : ) Genişletmek için tıkla... Allah iyilik versin canım, ben de iyiyim mickey34 .!.: hasta olursam gelmem buraya aaa ne ayıp Nevreste Genişletmek için tıkla... Evet çok ayıp
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.576 615.038 1.423 Malatya 24 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.006 mickey34 .!.: formülünüzz ne kii geldim hemen olsun krem de takviye aldm o kadar ooo öyle mi bende sıkılaştırıcam Genişletmek için tıkla... Kafamıza göre takılıyoruz Pinko spor videoları eklemiş,diyet karatay listesi var uygun değilse kendi istediğin gibi yapabilirsin..
mickey34 .!.: formülünüzz ne kii geldim hemen olsun krem de takviye aldm o kadar ooo öyle mi bende sıkılaştırıcam Genişletmek için tıkla... Kafamıza göre takılıyoruz Pinko spor videoları eklemiş,diyet karatay listesi var uygun değilse kendi istediğin gibi yapabilirsin..
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.576 615.038 1.423 Malatya 24 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.007 dmrsda .!.: Ay bende o bile yookk.bakiyorum ne yapsam diyee Genişletmek için tıkla... Adını koymak yeterli gerisi kolay oluyor
dmrsda .!.: Ay bende o bile yookk.bakiyorum ne yapsam diyee Genişletmek için tıkla... Adını koymak yeterli gerisi kolay oluyor
Efser Nirvana Pro Üye 8 Aralık 2011 45.795 166.956 798 24 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.008 Nevreste .!.: Tamam bize arada çay kahve ikram edersin Genişletmek için tıkla... Karşılayamadığıma üzüldüm eşim eve gelsin cok pis kavga edesim var
Nevreste .!.: Tamam bize arada çay kahve ikram edersin Genişletmek için tıkla... Karşılayamadığıma üzüldüm eşim eve gelsin cok pis kavga edesim var
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.576 615.038 1.423 Malatya 24 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.009 _VUSLAT_ .!.: Selam, hoşgeldin:) Yemek bölümü sakinlerini topikte tutmaya çalışıyorum Allah iyilik versin canım, ben de iyiyim Evet çok ayıp Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim Vuslat'cım
_VUSLAT_ .!.: Selam, hoşgeldin:) Yemek bölümü sakinlerini topikte tutmaya çalışıyorum Allah iyilik versin canım, ben de iyiyim Evet çok ayıp Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim Vuslat'cım
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.576 615.038 1.423 Malatya 24 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.010 Efser .!.: Karşılayamadığıma üzüldüm eşim eve gelsin cok pis kavga edesim var Genişletmek için tıkla... Benimde dün misafirim vardı akşam gidebildim topiğe Tabi şöyle davul zurna ekibi olsa iyi olurduİlk gün kalorileri yakardık
Efser .!.: Karşılayamadığıma üzüldüm eşim eve gelsin cok pis kavga edesim var Genişletmek için tıkla... Benimde dün misafirim vardı akşam gidebildim topiğe Tabi şöyle davul zurna ekibi olsa iyi olurduİlk gün kalorileri yakardık
Efser Nirvana Pro Üye 8 Aralık 2011 45.795 166.956 798 24 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.011 Mickey canım ben spor hiç yapmadım diyetisyenle öyle anlaşmıstık tabi bu konuda kötü örneğim
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.576 615.038 1.423 Malatya 24 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.012 Efser .!.: Mickey canım ben spor hiç yapmadım diyetisyenle öyle anlaşmıstık tabi bu konuda kötü örneğim Genişletmek için tıkla... Spor olsa daha iyi verirdin
Efser .!.: Mickey canım ben spor hiç yapmadım diyetisyenle öyle anlaşmıstık tabi bu konuda kötü örneğim Genişletmek için tıkla... Spor olsa daha iyi verirdin
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 24 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.013 Nevreste .!.: Olmayan karnını sıkılaştıramazsın Genişletmek için tıkla... Nevoş 4 çocuktan sonra sıkı bir karnım olabilir mi sence Nevreste .!.: Öyle vallahiVuslat zayıf bize hava yapıyor Karnını sıkıştıracakmış Genişletmek için tıkla... Aaa hiç de hava atmıyorum sıkılaştırıcam işte Nevreste .!.: Çok teşekkür ederim Vuslat'cım Genişletmek için tıkla... Rica ederim canım
Nevreste .!.: Olmayan karnını sıkılaştıramazsın Genişletmek için tıkla... Nevoş 4 çocuktan sonra sıkı bir karnım olabilir mi sence Nevreste .!.: Öyle vallahiVuslat zayıf bize hava yapıyor Karnını sıkıştıracakmış Genişletmek için tıkla... Aaa hiç de hava atmıyorum sıkılaştırıcam işte Nevreste .!.: Çok teşekkür ederim Vuslat'cım Genişletmek için tıkla... Rica ederim canım
Efser Nirvana Pro Üye 8 Aralık 2011 45.795 166.956 798 24 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.014 Nevreste .!.: Benimde dün misafirim vardı akşam gidebildim topiğe Tabi şöyle davul zurna ekibi olsa iyi olurduİlk gün kalorileri yakardık Genişletmek için tıkla... iyi olurdu zanedersem mehter takimiyla katsilardim sizi
Nevreste .!.: Benimde dün misafirim vardı akşam gidebildim topiğe Tabi şöyle davul zurna ekibi olsa iyi olurduİlk gün kalorileri yakardık Genişletmek için tıkla... iyi olurdu zanedersem mehter takimiyla katsilardim sizi
Efser Nirvana Pro Üye 8 Aralık 2011 45.795 166.956 798 24 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.015 Nevreste .!.: Spor olsa daha iyi verirdin Genişletmek için tıkla... Bana spor deme evde takla açarim koşturum ama sporda tek elimimi kaldirmam zaıfım spor malesef
Nevreste .!.: Spor olsa daha iyi verirdin Genişletmek için tıkla... Bana spor deme evde takla açarim koşturum ama sporda tek elimimi kaldirmam zaıfım spor malesef
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.576 615.038 1.423 Malatya 24 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.016 _VUSLAT_ .!.: Nevoş 4 çocuktan sonra sıkı bir karnım olabilir mi sence Aaa hiç de hava atmıyorum sıkılaştırıcam işte Rica ederim canım Genişletmek için tıkla... Birde 4 çocuk doğurdum diyor Tamam sıkılaştır söyle pink yazsın senide
_VUSLAT_ .!.: Nevoş 4 çocuktan sonra sıkı bir karnım olabilir mi sence Aaa hiç de hava atmıyorum sıkılaştırıcam işte Rica ederim canım Genişletmek için tıkla... Birde 4 çocuk doğurdum diyor Tamam sıkılaştır söyle pink yazsın senide
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.576 615.038 1.423 Malatya 24 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.017 Efser .!.: iyi olurdu zanedersem mehter takimiyla katsilardim sizi Genişletmek için tıkla... Yok halay çeksek daha iyi olurdu
Efser .!.: iyi olurdu zanedersem mehter takimiyla katsilardim sizi Genişletmek için tıkla... Yok halay çeksek daha iyi olurdu
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.576 615.038 1.423 Malatya 24 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.018 Efser .!.: Bana spor deme evde takla açarim koşturum ama sporda tek elimimi kaldirmam zaıfım spor malesef Genişletmek için tıkla... Yinede çok iyi kilo vermişsin maşaallah
Efser .!.: Bana spor deme evde takla açarim koşturum ama sporda tek elimimi kaldirmam zaıfım spor malesef Genişletmek için tıkla... Yinede çok iyi kilo vermişsin maşaallah
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 24 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.019 Efser .!.: iyi olurdu zanedersem mehter takimiyla katsilardim sizi Genişletmek için tıkla... Efsercim nasılsın Nevoşa laf yetiştirmekten selam veremedim, taramalı gibi geliyor mesajları
Efser .!.: iyi olurdu zanedersem mehter takimiyla katsilardim sizi Genişletmek için tıkla... Efsercim nasılsın Nevoşa laf yetiştirmekten selam veremedim, taramalı gibi geliyor mesajları
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 24 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.020 Nevreste .!.: Birde 4 çocuk doğurdum diyor Tamam sıkılaştır söyle pink yazsın senide Genişletmek için tıkla... 4 değilmiydi Ama videolardakini uygulucam sadece boğazımdan kısmıcam
Nevreste .!.: Birde 4 çocuk doğurdum diyor Tamam sıkılaştır söyle pink yazsın senide Genişletmek için tıkla... 4 değilmiydi Ama videolardakini uygulucam sadece boğazımdan kısmıcam