-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 28 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.781 Nevreste .!.: Vuslat listede adımı göremiyorumAma senin adın var blueworld cansu_mrt moonserose kuzularinannesi ilknur84 sara_28 statistician _VUSLAT_ Bilgece Bukrem BayanHicKimse askzor UmRaN__63 meantrees Be_Ni_1012 AsiL KartaL dayko birkibirki Masmavi_ Anti Depresan matmazeldepresif minerva1988 aziziyelim belebeli kayrakar Genişletmek için tıkla... Ne bu kara liste mi Sen de vermiştin geri aldın
Nevreste .!.: Vuslat listede adımı göremiyorumAma senin adın var blueworld cansu_mrt moonserose kuzularinannesi ilknur84 sara_28 statistician _VUSLAT_ Bilgece Bukrem BayanHicKimse askzor UmRaN__63 meantrees Be_Ni_1012 AsiL KartaL dayko birkibirki Masmavi_ Anti Depresan matmazeldepresif minerva1988 aziziyelim belebeli kayrakar Genişletmek için tıkla... Ne bu kara liste mi Sen de vermiştin geri aldın
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.525 614.918 1.423 Malatya 28 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.782 _VUSLAT_ .!.: Ne bu kara liste mi Sen de vermiştin geri aldın Genişletmek için tıkla... Evet kara liste hepsi buraya gelecek Yok öyle birşey kim demiş
_VUSLAT_ .!.: Ne bu kara liste mi Sen de vermiştin geri aldın Genişletmek için tıkla... Evet kara liste hepsi buraya gelecek Yok öyle birşey kim demiş
mrymtlh uykumu aldığım tek gün bile yok Kayıtlı Üye 25 Ekim 2013 4.472 3.574 198 35 28 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.783 _VUSLAT_ .!.: Bebiş uyurken ne kadar dinlenirsen senin için o kadar iyi canım Malum bu aylarda gece uykusunu pek alamazsın:) Onlar da iyi çok şükür canım:) Genişletmek için tıkla... Aynen oyle yapıyorum degilse nevrim donuyor gen gum sabah namazinda oturdum agladim
_VUSLAT_ .!.: Bebiş uyurken ne kadar dinlenirsen senin için o kadar iyi canım Malum bu aylarda gece uykusunu pek alamazsın:) Onlar da iyi çok şükür canım:) Genişletmek için tıkla... Aynen oyle yapıyorum degilse nevrim donuyor gen gum sabah namazinda oturdum agladim
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 28 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.784 Nevreste .!.: Ben yeni kural ekledimO zaman Sütlü tatlılara katılacaksın neden yöreseli istiyorsun Genişletmek için tıkla... Bak şimdi izah edeyim Nevoşum Ben yöresel yemekleri pek bilmem hangi yöre de neler neler yapılır bunları öğrenmek amaçlı kullandım oyumu
Nevreste .!.: Ben yeni kural ekledimO zaman Sütlü tatlılara katılacaksın neden yöreseli istiyorsun Genişletmek için tıkla... Bak şimdi izah edeyim Nevoşum Ben yöresel yemekleri pek bilmem hangi yöre de neler neler yapılır bunları öğrenmek amaçlı kullandım oyumu
mrymtlh uykumu aldığım tek gün bile yok Kayıtlı Üye 25 Ekim 2013 4.472 3.574 198 35 28 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.785 Nevreste .!.: Gaziantep yöresi mi olur,Malatya mı olur,Kayseri mi,Konya mı,Erzurum mu,Elazığ mı bilemedim şimdi Genişletmek için tıkla... Niye kiz yenidunya kebabi nasil oluyor bikac defa gordum ama tadini merak ediyorum
Nevreste .!.: Gaziantep yöresi mi olur,Malatya mı olur,Kayseri mi,Konya mı,Erzurum mu,Elazığ mı bilemedim şimdi Genişletmek için tıkla... Niye kiz yenidunya kebabi nasil oluyor bikac defa gordum ama tadini merak ediyorum
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 28 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.786 Nevreste .!.: Evet kara liste hepsi buraya gelecek Yok öyle birşey kim demiş Genişletmek için tıkla... Ben gördüm ertesi gün bir baktım başka seçeneğe uçmuşsun mrymtlh .!.: Aynen oyle yapıyorum degilse nevrim donuyor gen gum sabah namazinda oturdum agladim Genişletmek için tıkla... Bu dönemler çabuk geçiyor canım, yoluna girer yine düzenin Benim de sinirden uyusuzluktan çok ağlamışlığım oldu
Nevreste .!.: Evet kara liste hepsi buraya gelecek Yok öyle birşey kim demiş Genişletmek için tıkla... Ben gördüm ertesi gün bir baktım başka seçeneğe uçmuşsun mrymtlh .!.: Aynen oyle yapıyorum degilse nevrim donuyor gen gum sabah namazinda oturdum agladim Genişletmek için tıkla... Bu dönemler çabuk geçiyor canım, yoluna girer yine düzenin Benim de sinirden uyusuzluktan çok ağlamışlığım oldu
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.525 614.918 1.423 Malatya 28 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.787 _VUSLAT_ .!.: Bak şimdi izah edeyim Nevoşum Ben yöresel yemekleri pek bilmem hangi yöre de neler neler yapılır bunları öğrenmek amaçlı kullandım oyumu Genişletmek için tıkla... Niye Hamsili Pilav Kayseri Mantısı İçli Köfte vs..bilmez misin
_VUSLAT_ .!.: Bak şimdi izah edeyim Nevoşum Ben yöresel yemekleri pek bilmem hangi yöre de neler neler yapılır bunları öğrenmek amaçlı kullandım oyumu Genişletmek için tıkla... Niye Hamsili Pilav Kayseri Mantısı İçli Köfte vs..bilmez misin
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.525 614.918 1.423 Malatya 28 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.788 mrymtlh .!.: Niye kiz yenidunya kebabi nasil oluyor bikac defa gordum ama tadini merak ediyorum Genişletmek için tıkla... Canım ben Antepli değilim Yenidünyayı nerden bulalım şimdi
mrymtlh .!.: Niye kiz yenidunya kebabi nasil oluyor bikac defa gordum ama tadini merak ediyorum Genişletmek için tıkla... Canım ben Antepli değilim Yenidünyayı nerden bulalım şimdi
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.525 614.918 1.423 Malatya 28 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.789 _VUSLAT_ .!.: Ben gördüm ertesi gün bir baktım başka seçeneğe uçmuşsun Bu dönemler çabuk geçiyor canım, yoluna girer yine düzenin Benim de sinirden uyusuzluktan çok ağlamışlığım oldu Genişletmek için tıkla... Yanlış görmüşsün ben tatlı olsun tatlı olsun dedim olmadı
_VUSLAT_ .!.: Ben gördüm ertesi gün bir baktım başka seçeneğe uçmuşsun Bu dönemler çabuk geçiyor canım, yoluna girer yine düzenin Benim de sinirden uyusuzluktan çok ağlamışlığım oldu Genişletmek için tıkla... Yanlış görmüşsün ben tatlı olsun tatlı olsun dedim olmadı
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 28 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.790 Nevreste .!.: Niye Hamsili Pilav Kayseri Mantısı İçli Köfte vs..bilmez misin Genişletmek için tıkla... Karadeniz yöresine ait olanları biliyorum sadece
Nevreste .!.: Niye Hamsili Pilav Kayseri Mantısı İçli Köfte vs..bilmez misin Genişletmek için tıkla... Karadeniz yöresine ait olanları biliyorum sadece
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.525 614.918 1.423 Malatya 28 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.791 _VUSLAT_ .!.: Karadeniz yöresine ait olanları biliyorum sadece Genişletmek için tıkla... O zaman katılabilirsinBizde onu bilmiyoruzNerden öğreneceğiz sen katılmazsan
_VUSLAT_ .!.: Karadeniz yöresine ait olanları biliyorum sadece Genişletmek için tıkla... O zaman katılabilirsinBizde onu bilmiyoruzNerden öğreneceğiz sen katılmazsan
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 28 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.792 Nevreste .!.: Yanlış görmüşsün ben tatlı olsun tatlı olsun dedim olmadı Genişletmek için tıkla... Tabi tabi Hele bir sütlü tatlılar kazansın o zaman bak nasıl düşücem peşine Hatta 20 tane sahte üyelik açıp sütlü tatlıya oy vericem
Nevreste .!.: Yanlış görmüşsün ben tatlı olsun tatlı olsun dedim olmadı Genişletmek için tıkla... Tabi tabi Hele bir sütlü tatlılar kazansın o zaman bak nasıl düşücem peşine Hatta 20 tane sahte üyelik açıp sütlü tatlıya oy vericem
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 28 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.793 Nevreste .!.: O zaman katılabilirsinBizde onu bilmiyoruzNerden öğreneceğiz sen katılmazsan Genişletmek için tıkla... Tamam tamam ağlama bir hamsi tava yaparım
Nevreste .!.: O zaman katılabilirsinBizde onu bilmiyoruzNerden öğreneceğiz sen katılmazsan Genişletmek için tıkla... Tamam tamam ağlama bir hamsi tava yaparım
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.525 614.918 1.423 Malatya 28 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.794 _VUSLAT_ .!.: Tabi tabi Hele bir sütlü tatlılar kazansın o zaman bak nasıl düşücem peşine Hatta 20 tane sahte üyelik açıp sütlü tatlıya oy vericem Genişletmek için tıkla... Sütlü Tatlılar olsa zaten katılacaktım tarifim hazırdı
_VUSLAT_ .!.: Tabi tabi Hele bir sütlü tatlılar kazansın o zaman bak nasıl düşücem peşine Hatta 20 tane sahte üyelik açıp sütlü tatlıya oy vericem Genişletmek için tıkla... Sütlü Tatlılar olsa zaten katılacaktım tarifim hazırdı
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.525 614.918 1.423 Malatya 28 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.795 _VUSLAT_ .!.: Tamam tamam ağlama bir hamsi tava yaparım Genişletmek için tıkla... Anlaştık Hamsi koydum tavaya Başladı oynamaya
_VUSLAT_ .!.: Tamam tamam ağlama bir hamsi tava yaparım Genişletmek için tıkla... Anlaştık Hamsi koydum tavaya Başladı oynamaya
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 28 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.796 Nevoş ne dicem, ben var ya sütlü tatlılar olur diye malzemelelerimi bile almıştım
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 28 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.797 Nevreste .!.: Sütlü Tatlılar olsa zaten katılacaktım tarifim hazırdı Genişletmek için tıkla... Tamam sen tarifi beklet o zaman, ben de öyle yapıcam Nevreste .!.: Anlaştık Hamsi koydum tavaya Başladı oynamaya Genişletmek için tıkla... Zıpladı uçtu ha havayada ha havaya
Nevreste .!.: Sütlü Tatlılar olsa zaten katılacaktım tarifim hazırdı Genişletmek için tıkla... Tamam sen tarifi beklet o zaman, ben de öyle yapıcam Nevreste .!.: Anlaştık Hamsi koydum tavaya Başladı oynamaya Genişletmek için tıkla... Zıpladı uçtu ha havayada ha havaya
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.525 614.918 1.423 Malatya 28 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.798 _VUSLAT_ .!.: Tamam sen tarifi beklet o zaman, ben de öyle yapıcam Zıpladı uçtu ha havayada ha havaya Genişletmek için tıkla... Tamam anlaştık umarım aynı tarif değildir
_VUSLAT_ .!.: Tamam sen tarifi beklet o zaman, ben de öyle yapıcam Zıpladı uçtu ha havayada ha havaya Genişletmek için tıkla... Tamam anlaştık umarım aynı tarif değildir
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 28 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.799 Nevreste .!.: Tamam anlaştık umarım aynı tarif değildir Genişletmek için tıkla... Benim tarif yazın serinletecek bir tarif
Nevreste .!.: Tamam anlaştık umarım aynı tarif değildir Genişletmek için tıkla... Benim tarif yazın serinletecek bir tarif
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.525 614.918 1.423 Malatya 28 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.800 _VUSLAT_ .!.: Benim tarif yazın serinletecek bir tarif Genişletmek için tıkla... O zaman aynı değil