Ozaman senin nişanlının derdi başka bunuda sen çözebilirsin en iyi tanıyan sensn.. bilemedim biz çok sık gün boyu msjlaşır konuşur üstüne akşam iş çıkışları görüşürüz artık konuşcak bir şey kalmayınca kavgalar çıkıyordu geri durmaya başladım daha güzel oluyor
tamam işte sen önce o karmakarışıklıktan kurtul kararını ver ondan sonra konuş bence canım
hele şu iş olayına çok şaşırdım neden çalışmanı istemiyor bence keşke çıkmasaydın işten her durumda kendi ayaklarının üzerinde durabilmen lazım canım bence sen hayatını yeniden ve detaylı birşekilde gözden geçirmen lazım
bence öncelikle işine geri dön, nişanlın istediği için işini bırakman doğru değil
anladığım kadarıyla 5 yıldır birlikteymişsiniz ve bu uzun bi süre gerçekten, ben eşimle evlenmeden önce 5 yıl birlikte olmuştum ve erkeklerle iligili şunu anladım onlar bizim gibi değiller, sıkılabiliyolar arada
benim eşimde 3 kez benden ayrılmıştı çıkarken, ben de tabi sen bilirsin diyip kendi haline bırakırdım, sonra kendiliğinden yalvar yakar geri dönerdi bana,bazen de bana daral gelirdi ayrılmak isterdim ama ben sabrederdim çünkü onu gerçekten sevdiğimi bilirdim ve sabrederdim, biz bunu çok büyütüyoruz bence bunlar olabilen şeyler, insanlar bazen nefes almak isterler, kendimizden bile sıkıldığımız olmuyo mu arada
şimdi eşimle 3 yıldır evliyiz ve çok şükür en ufak bi sorunumuz yok
sen de bırak arama 10 gün boyunca, kafa dinle kendinle kal sen de sevginden emin ol
zaten o seni gerçekten seviyosa daha da bağlanarak sana geri döner, sevmiyosa da bidaha aramaz
(tabi bütün bu anlattıklarım arada başka bi kadın yoksa geçerli eğer öyle bi durum varsa zaten aramasın)
bence ara vermemliydiniz ara vermek sizi daha çok uzaklaştıracaktır belki konuşmaları msjlaşmaları azaltabilirdiniz evlendiğinizde böle bi problem olduğunda nolucak yin e bi 10gün ara verip sen annenin evine o annesinin evine mi gidicek
hani uzun uzadıya sevgililik döneminde ara vermek normal çünki insan ciddi bi adım atmadan gerçekten karşısındakinin değerini anlamak özlemini yerini anlamak ister ve bu bi denemedir ancak nişanlılık döneminde normal diil ne güzel sevioken birbirinizi durduk yere ara vermesi garip...bence en güzel dönemdir nişanlılık yuvanız için adım adım ilerlemek.. peki sebep olarak ne dedi ? :26:
doğru evkliliğe bir adım tarih te hemen hemen belli gibi yılın sonlarına doğru düşünüyoruz :) 10 gün derken onu demek istemedim o bayrama kadar dedi de o yazmasa ben yazmam ztn ben kendim 10 gün dedim . dediğinde çok haklısın devam ederse gözden geçiirme vakti gelmiştirben onu 18 yaşımdan beri tanıyorum 5 yıl falan ve ilk defa böyle bir şey yaptı anlam veremiyorum :/
mesajalrımız ztn o kadar az ki kafam basmıo neden böyle yaaptıpyla ilgili . istemiosa söylesin ne kadar çok sevsemde onun üzülmesine dayanamam bitiriim ben
Kendini çok da hırpalama bu konuda insanlar 20 yıl evli kalıpta ben bu adamı tanıyamamışım diyebiliyor.Bu zamana kadar böyle bir şeyin olmaması olmayacağı anlamına gelmez hatta ilerde de bu talebi olabilir. Bunu engellemek için de aranız düzeldiğinde konuyu çok da derinleştirmeden " ben seni seviyorum ve nişanlı olan bir çiftin bu süreçte bunu yapmaması gerektiğine inanıyorum ama içinde bulunduğun psikoloji nasılsa anlamaya çalışıp sana bu konuda destek olmak istedim. Ama öyle ki açıkçası bunu bir daha yapma lüksümüz yok olmasını da istemem buna göre ilişkimizi yönlendirelim" deyip bi sonrakilerin önünü kapalamalısın. çünkü başı sıkıştıkça ara verelim diyebilir. durum ve şartlar her zaman iyi olmayabilir. Kaldı ki sevgililik ve nişanlılık çok farklıdır biliyorsun, evlilikse çok çok ayrı bir durum. Evli arkadaşlarında gördükleri onlardan duydukları gelecek kaygısı şu an içinde olduğu psikolojik durum, iş aile hepsi bu durgunlukta etken olabilir. evlilik içerisinde bile 2-3 gün konuşmayıp uzak kalmak isteyebilir insan ama her zaman da kişiyle alakalı olmuyor bu durgunluk kendimden biliyorum. Senin daha sakin ve alttan alır pozisyonda olman gereken bir durum. Üzerine gitmeden sakince beklemelisin bence.
onun üzülmesini deil sen kendini düşün canım kimse için kendini üzmeye yıpratmaya değmiyo şu an sevdiğin için ters gelebilir sözlerim ama beni zamanla anlıcaksındır
sebebi o kadar saçma ki ? oruçtan çok etkilenmiş ve bundan dolayı benle konuşurken kalbimin kırılmasını istemiyormuş bayrama kadar da bir mühlet konuşmayalımda kalbim kırlımasın mışmış sanki böyle kırılmıo
canım onu sen tanıyorsun sonuçta ve güven sorunu yoksa olabilir oruç sıcak iş hayatı üst üste çok yoruooama sen çok mu yoracak şeler yaptın ki:44:
ne yaptığımı hiçç te bilmiyorum aslında ben hiç bişey yapamdım . ya da yaptım da farkın da değilimsonuçta çalışmıyorum ve oruçta çalışan birini halinden de anlamıyo olabilirm
anladım geri durmak çok mantıklı bir hareket :) biz öyle değiliz işteaslında öyleydik ama son 1 aydır o kadar çok tanıdığım insanı tanımadığımı düşünmeye başaldım offf sonrada 5 yıl ı 1 ay için yok edemem diyorum kendime evlilik var işin sonunda ... off offff
çok güzel yorumlamışızsınız çok teşekkür ederim :) konuşma uslubunuz da çok güzel aynı o tarzda bir konuşma yapıcam . sakin im ve alttan alıyorum zaten çok ısrar etmeden peki dedim biraz iyi olana kadar kabul etim umarım yanlış bişey yapmadımhani belki şimdide hemen tmm deme me falan takılır böyle bir şey bekliyor umuşum gibi :/
bence öncelikle işine geri dön, nişanlın istediği için işini bırakman doğru değil
anladığım kadarıyla 5 yıldır birlikteymişsiniz ve bu uzun bi süre gerçekten, ben eşimle evlenmeden önce 5 yıl birlikte olmuştum ve erkeklerle iligili şunu anladım onlar bizim gibi değiller, sıkılabiliyolar arada
benim eşimde 3 kez benden ayrılmıştı çıkarken, ben de tabi sen bilirsin diyip kendi haline bırakırdım, sonra kendiliğinden yalvar yakar geri dönerdi bana,bazen de bana daral gelirdi ayrılmak isterdim ama ben sabrederdim çünkü onu gerçekten sevdiğimi bilirdim ve sabrederdim, biz bunu çok büyütüyoruz bence bunlar olabilen şeyler, insanlar bazen nefes almak isterler, kendimizden bile sıkıldığımız olmuyo mu arada
şimdi eşimle 3 yıldır evliyiz ve çok şükür en ufak bi sorunumuz yok
sen de bırak arama 10 gün boyunca, kafa dinle kendinle kal sen de sevginden emin ol
zaten o seni gerçekten seviyosa daha da bağlanarak sana geri döner, sevmiyosa da bidaha aramaz
(tabi bütün bu anlattıklarım arada başka bi kadın yoksa geçerli eğer öyle bi durum varsa zaten aramasın)
bilmiorm ya insan özler mesela ben erkek arkadaşımla bi ara çok tartışıodk ve ben ara verip birbirimizi özleyelim dedim ama dayanamadk 3 4 saat sonra aradı beni filan. dedğim gbi nişanlılık dönemnde olması kırıcı ve tedrgnlk verr ya evlennce de aynı şey olursa.. oruç bahane diil ki insan daha zorlu süreçler geçrio ve zorlk yüzünden sevdiğini kenara mı iter. bilemedm
Asıl ben teşekkür ederim. Güzel sözlerin için.
Ben eşime göre daha agrasifim bi olayı daha çabuk büyütürüm. Yani evliliğimin ilk aylarında ve nişanlılık süresinde böyleydi bu. Aylar geçtikçe de sakinleşiyorum. Zaman zaman içime kapanır ve konuşmak istemem hiç eşimden de bunun için anlayış beklediğimi üzerine yat geçer derler ya kısa sürede geçeceğini söylerim ve geçer. yani sakin kalıp düşünmek istiyorsa buna müsade etmek gerekiyor. Bi arkadaş, erkekler bizden çok farklı biz çok abartıyoruz demiş kesinlikle katılıyorum. sözlü ve nişanlıyken asarım keserim olur mu öyle şey demek basit aslında ama bi ilişki evliliğe gittiğinde o durumun öyle olmadığını anlıyoruz kısa sürede. o yüzden de aklını gönlünü ferah tut sadece ilişkiniz çok uzun süreli 5 yıl fazla bunun rehaveti olabilir (evlilik olsa böyle demezdim, sevgililik ve nişanlılık için uzun bir süre demek istedim) kendince tereddütler yaşıyor olabilir "biz evleneceğiz ama gerçekten de evlenecek kadar iyi bir ilişkimiz mi var" sorusuna da cevap arıyor olabilir. Aldatıyor mu ki diye düşünüp aklını bulandırma bence sadece paranoya yapıp kendini üzersin. Bu zamana kadar yaptığın gibi sev, sabret ve güven. Zaten bunları yapmaman gereken sonuçlar doğurursa bu ara saydığım buı üç şeyi bitireceğinden de eminim. sakin olman olman sabretmen ve anlayış göstermen seni gurursuz yapmayacak en azından netlik kazanana kadar. iş hayatı konusunda kesinlikle çalışmana engel olmasına müsade etme ama onun istemediği bir pozisyon ve kuruluşta da çalışma bu ortak karar verilerek tatlıya bağlanacak bir mevzu zaten.
Hmm bi de sen de dünden razıymışsın ara vermeye, hemen kabul ettin tarzında bir ifadeyle karşılaşabilirsin.
Tavsiyem tarih atarak o yokken günlük tut ve içinden geçenleri yaz. gerektiğinde ona vermen gerekebilir. :)
Sadece olgun davranarak sana özgürlük sınırlarını açtım, kendini bulman kendinde de beni bulman için kısa bi süre tanıdım hepsi bu.
Bu ilk ve sondu dersin. Bu konuda rahatlıkla onu ikna edebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?