Ara verelim??????

kanatsizkus98

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2017
10
0
1
26
Kızlar ben birkaç gün önce de konu açmıştım. Sevgilimle farklı dünyaların insanlarıyız ama onu çok seviyorum, ileride sorun olur mu diye endişeliydim. En son da istemediğim bir ortama gittiği için kavga o etmiştik. Kavga edince de sevgilim ara vermek istediğini, artık çok yorulduğunu, bir süre arkadaş kalıp kafamızı dinlememiz gerektiğini söylemişti. Bende 'tamam ama madem ara vermek istiyorsun, arkadaşta kalmayalim sadece merhaba merhaba mız olsun' dedim. Sorun şu ki aynı ortamdayız ve her gün yan yanayız. Ben onu çok seviyorum sizce durumu kabullenmeli miyim yoksa bir şeyler mi yapmalıyım bana dönmesi, özlemesi için neler yapabilirim? Unut derseniz de bunu nasıl yapmalıyım ?

Kızlar ben birkaç gün önce de konu açmıştım. Sevgilimle farklı dünyaların insanlarıyız ama onu çok seviyorum, ileride sorun olur mu diye endişeliydim. En son da istemediğim bir ortama gittiği için kavga o etmiştik. Kavga edince de sevgilim ara vermek istediğini, artık çok yorulduğunu, bir süre arkadaş kalıp kafamızı dinlememiz gerektiğini söylemişti. Bende 'tamam ama madem ara vermek istiyorsun, arkadaşta kalmayalim sadece merhaba merhaba mız olsun' dedim. Sorun şu ki aynı ortamdayız ve her gün yan yanayız. Ben onu çok seviyorum sizce durumu kabullenmeli miyim yoksa bir şeyler mi yapmalıyım bana dönmesi, özlemesi için neler yapabilirim? Unut derseniz de bunu nasıl yapmalıyım ?

Dejavu oldum iyi mi? :spor:
Belli ki adamın size olan ilgisi azalmış.
Sizi mutlu edemediğini düşünürseniz unutmanız kolay olur.:KK51:

Ara verelimin meali= şöyle kenrada dur daha iyisi olursa hiç görüşmeyiz yok olmazsa napalım idare edicez seninle.
Misal dizi izliyorsunuz araya uzun reklam giriyor genelde naparız zap diye değiştiririz kanalı baktık diğer kanladaki sarmadı hooop eski diziye reklam sonrası devam.(Şu değişik örneğim şurda dursun)

Adam senden nazik bir şekilde ayrılmış. Sana dönmesi için birşey yapma. Unutamazsın insan oğlu hiç birşeyi unutmaz ama alışırsın.

Yaş 19 ve sizin yaşınızda bir insana o ortama gir buna girme diye dikte mi ediyorsunuz? Niye kabullensin ki bunu?

Senin açındana gelince kafa yormaya bile değmez...bu yaşta evlilik hayalleri kurmuyordun umarım, daha kimler girecek hayatına...

Back
X